Inlägg

Inlägg som Kamaon har skrivit i forumet
Av Kamaon

Mitt nuvarande G15v2 har överlevt blandade te, vatten och cola spill utan några problem. Det har mer eller mindre kanaler/skydd runt tangenterna så inget kan rinna in i det, om man inte flödar det med alltför mycket vätska.

Av Kamaon

Ja, vart går gränsen för fusk och tidigare kallad "clever use of game mechanics" egentligen? Hur högt får något man klättra upp på (insert random object here) innan det blir fusk? Är det fusk att använda ett vapen som är lika "overpowered" i spelet som verkligheten? Vem bestämmer vad som är tillåtet eller inte? Spelutvecklaren eller dem som skriker högst som bestämmer? Nu pratar jag inte om att lägga till "olagliga" program/scripts så som aimbot/modifiera kod etc utan saker man kan göra med vilken kopia av spelet som helst på vilken dator som helst.

Jag har fuskat på cs med aimbot och lite annat på lan med kompisar. Vi installerade alla något alltiallo program och hitta en tom server att spela på, det kom in andra på servern allteftersom men dem lämnade efter tio minuter eller något. Skulle ljuga om jag sa att det inte vart roligt i en trettio minuter eller något men efter det så kändes det bara meningslöst och har aldrig rört liknande program efter detta.

Sedan blev det en del exploiting i WoW, speciellt wall climbing. Mestadels vart med en kompis och attityden "Kan vi ta oss dit, kan vi hitta nya ställen som ingen annan förutom devsen sett". Sedan kan jag säkert fylla en sida med olika exempel på vad jag tycker är "clever use of bla bla" och fusk men sparar er från detta då det visst vart en tråd om shooters och säger istället följande : ingen kan se/döda dig pga din exploit in bakom en vägg eller dylikt = fusk, vissa kan inte slå/döda dig men fortfarande se dig tex på ett tak = "clever use of...." Notera att detta är högst personliga åsikter som inte alltid stämmer in beroende på spel.

I singleplayer spel fuskar jag om det ger mig något mer utav spelet eller om jag bara är ute efter en viss del i spelet. Exempel: Kotor spelen där jag bara vart intresserad av storyn och inte gillade/hade tiden att spela striderna på rätt sett. GTA spelen (och liknande) då jag bara ville ha lite mindless fun (inga odödlighets fusk mind you)

Nu när jag tex spelar lite bf3 och kanske har 0.6 i kd skulle jag aldrig få för mig att fuska då alla (nästan) deaths har även dem inneburit ett gott skratt.

Av Kamaon

Jag drar gränsen vid aggressivitet när dem inte får spela, att dem måste få spela för att "må bra" och inte kan göra något annat tills dem fått sin "fix". Sedan om man väljer spel framför familj och flickvänner etc så är det ett val som vilket annat enligt mig, men var ärlig om det och hitta inte på undanflykter för att slippa spendera tid med familjen.

Av Kamaon

Gw2 helt klart för mig efter att ha testat båda. Tera kändes enligt mig slött då man fick cementskor på sig så fort man använde en attack och detta vart även det som dödade AoC för mig. Gw2 känns mycket snabbare och dodge fungerar bättre än på tera imo, och sedan är ingen subfee ett ganska stort +.

Av Kamaon

Fungerar bra i betan med eyefinity fast inte med surround. Men har för mig att jag läste att det inte ska fungera i retail så...

Av Kamaon

"Det mattsvarta tangentbordet 1,3 kg och finns" Tror det blev lite fel där ;P

Av Kamaon

Skulle säga, naos ifall du tycker att vikt system/färg/formen är viktig och vågar riskera att den inte fungerar (enligt ovanstående länk), tror att 2 på 10 har problem, min fungerar perfekt för mig iaf.^^

Även om dem ser lika ut så är mionix lägre så testa båda om du kan.

Av Kamaon

Tangentbords kombination: Mionix Zibal 60 möter G15v2 (Om några månader)

Då mitt "dröm" tangentbord inte finns tänkte jag bygga ett eget genom att kombinera två tangentbord, ett Logitech G15v2 och ett Mionix Zibal 60. Varför detta undrar ni kanske, jo för att jag saknar ett mekaniskt tangentbord med skärm, makroknappar, separata media knappar och black brytare (kommer kanske att ändras ). Skärmen ska användas till att övervaka systemets temps, användning och liknande. Kanske finns det en bättre liknande (storlek) skärm man kan köra genom usb?

Planen ser för stunden (kommer inte att genomföra detta förens om ett par månader) ut som följande :
Plocka ut delarna från g15n, skärm, mediaknappar, makroknappar, extra usb hub, byta färg på skärmen, skapa en ny överdel i metall till det mekaniska tangentbordet med plats för dem nya delarna, montera ihop allt, äta tårta.

Är inte helt säker på hur jag ska göra med makroknapparna (vet redan att den kan spela in från ett annat tgb som är inkopplat), går det att kapa bort allt man inte vill ha (qwerty123etc) eller kommer detta skapa några problem? Ett annat sätt skulle vara att lägga g15ns hela kretskort? så nerslimmat det bara går under det mekaniska och bara ha makro raden synlig. Alternativt om detta inte fungerar bara skippa makro delen och bara lägga till mediaknappar, skärm och extra usb. Eller som en sista utväg lägga till en skärm på ett Corsair Vengeance K90. Några idéer?

Lämna gärna lite feedback på vad som kan tänkas gå fel och vad ni tycker om iden, om det är fullständigt idiotiskt eller liknande.^^

Av Kamaon
Skrivet av Lan:

Ett 7970 kort ger medium settings på 5760x1080 och ungefär 50 fps i snitt (BF3).

Lånar tråden lite, men vad drar bf3/något annat spel i minne på olika settings? Undrar om man ska gå på ett 79XX med 3gb eller ett till 6970.^^

Av Kamaon

Har haft massa asus mb's innan, men på senaste blev det ett msi och det har fungerat så otroligt bra att nästa blir msi med, eller ett asrock.^^

Av Kamaon

Haha, tackar för denna tråden, fick mig gå in och kolla, och vad väntade inte där om inte en beta.^^
Gjorde min dag, och helg skulle jag tro.

Av Kamaon

Personligen,

Brytare: Mekaniska svarta

Knappar: Separata multimedia knappar som inte är i still med fn+F1

Mervärde: En extra usb, en rad macro knappar ala g15v2, och en enkel skärm ala g15v2. Oh, även bakgrundsbelysta knappar.

Prisklass: För ett tangentbord som fyller alla dessa saker hade jag kunnat betala runt 2,5k för.

Utseende: Enkelt stilrent liknande Qpad mk-80/Mionix Zibal 60 fast med överstående inmatat, ska vara helt svart när tgb-belysningen är av.

En högst personlig uppfattning^^

Av Kamaon

Skaffade en 3ds för ett tag sedan, mest för priset och för att jag gillar resident evil och för att jag aldrig spelat Zelda innan. Får ont i huvudet av 3d'n efter ett tag, fast fungerar fint utan med.
Skulle säga att gå på den som har spelen du mest vill spela, eller om priset är lockande på 3ds'n.^^

Av Kamaon

Sjukt nice bygge, gillar att se något värstingbygge som inte är alltför "overkill" med vatten kylning, massa neon och där varje jäkla kabel är sleavad, men bara min personliga åsikt^^

Undrar om i ditt fall det inte hade varit värt att testa en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=647473 i fronten för att få lite riktat luftflöde på korten, och är inte mycket pengar att testa. Kan vara bra att koppla den till en fläktkontroller då dem låter en del på max, jag borde veta då jag har 3st av dem.
På sidan mot gfx korten ser jag då ingen anledning att köra AP då det rör sig om ett sådant litet avstånd.

Av Kamaon

Går också i tankarna att köpa 3st U2412M främst för spel, och har inte sett något som sagt emot detta speciellt mycket. Dem flesta reviews säger att den inte är för hardcore gamers som är vana vid 120 hz men för dem flesta ska U2412M fungera fint.

Personligen tror jag att inet har dålig marginal på dem skärmarna eller så tror dem att alla gamers behöver 120hz (vilket iaf jag inte behöver) . Ska vi uppemot 80+ fps på 3 skärmar så får jag lira på low eller bygga ett system med crossfire ur 79XX serien ;P

Av Kamaon

Mionix Naos 5000
Mionix Alioth 400 + den stora Icemat
Logitech g15v2
Siberia v1
Logitech z-5500

Vill ha:
Nya hörlurar, mic, bättre 5.1 system, mekaniskt tgb men har inte hittat något som passar mig :/

Av Kamaon
Skrivet av klotim:

1.3 kb ram? va?

Reagerade med på det, känns lite som tråden skapades på fyllan imo.

Av Kamaon

Om vi jämför med Wow (som många gillar att jämföra med) så har swtor haft en mycket mjukare release med mer innehåll. Kolla bara på wow, tog vad, 6 månader innan 2 bg's kom? Dem är fortfarande inte speciellt bra på content patches.

Spelat wow sedan vanilla men slutade vid början cata för att gå över till nästa mmo, vilket blev swtor och kommer fortsätta spela tills Bioware blir köpta av Bobby Kotick.

Av Kamaon

Personligen tycker jag att naos 5000n är en av dem bästa som finns på marknaden. Angående mjukvaran så har jag bara problem med den ibland och då brukar det endast vara när jag försöker uppdatera firmwaren. Skillnaden mellan 3200 och 5000 är även att viktsystemet saknas på 3200an vilket gör att jag inte kan använda den, samma anledning min kompis fick lägga sin på hyllan. Så köp inte den billigare 3200an om du bara har känt och testat den andra.

Av Kamaon

Då är tyvärr det enda sättet att antagligen hitta någon som har en extra backplate eller skicka efter en från Noctua.