Inlägg

Inlägg som Kamaon har skrivit i forumet
Av Kamaon

Menar du så här? Annars får du gärna ta en bild. ^^
http://aphnetworks.com/review/asus_m3n_ht_deluxe/006.JPG
Så där brukar stock kylarens fäste se ut, gjorde det iaf på min.

Av Kamaon

Ja, och den ska sitta i backplaten på andra sidan av moderkortet med 4 skruvar.
http://www.overclockersonline.net/images/articles/biostar/ta6...
Så ska den se ut på baksidan av moderkortet.

Av Kamaon

Och hur sitter den? Där har du väl backplaten?

Av Kamaon

Undrar vad du har för kylare idag, då man brukar få med en backplate till amd cpun.

Av Kamaon

Löste sig två veckor eller något efter jag äntligen lyckades uppdatera firmwaren. Kommer tyvärr inte ihåg hur jag gjorde för att få det fungera med firmwaren. :/

Av Kamaon

Har med haft problemet med multi klick, löste sig automatiskt ett tag efter jag uppdaterade firmwaren. Så tror inte det vart firmwaren som fixade det.

Av Kamaon

Visst har Skyrim sina problem med UI och liknande, men moddar kommer lösa mer eller mindre alla problem folk har med spelet. Personligen vill jag ha oblivion/morrowinds ui för inventory.

Av Kamaon

#1

Av Kamaon

Lite tråkigt med all jag kan/orkar inte så OP kan inte heller attityd här på swec. Om nu Esse vill bolla lite idéer här så varför inte? Verkar inte som ett projekt man bara hoppar in med huvudet före.

Men älskar idén då även ett chassi på "bara" 100kg är "strax" över standarden^^

Av Kamaon

Tycker det låter awesome, och sedan fråga någon om man kan få lite bärhjälp med datorn^^

Av Kamaon
Av Kamaon

Något att tänka på är att efter garantin gått ut så blir man lite orolig för att den ska gå sönder och vill helst byta, medan en luft kan du använda längre utan att behöva oroa dig.

Av Kamaon

Hehe, imo är det inget TES spel om man inte hittar buggar i spelet^^ Men har inte stött på något som förstört spelupplevelsen för mig efter runt 42 timmars spelande. Kanske bara jag som blev glad när jag hittade den första buggen efter runt 30 mins spelande :P?

Av Kamaon

Packa upp voicesextra.bsa med OBMM i Skyrim/data så fungerar Esbern som han ska.

Av Kamaon

Hehe, har tenta imorgon så är kanske tur att det inte fungerar atm^^ Även om det känns lite segt att ha väntat på spelet sedan innan jag visste att det skulle heta skyrim bara för att märka att det är tenta samma dag.

Av Kamaon

SSD är väldigt skönt när man haft det ett tag, kan inte tänka mig att köra en mekanisk som OS disk längre. Det jag gillar mest är hur snabbt det går att starta upp alla program som ska starta innan man kan använda datorn så som steam, skype etc.

50 år på en "vanlig" hdd? Då får man ha väldigt med tur. Att en mekanisk disk håller i 5 år är enligt mig väldigt bra.

Av Kamaon

Med TES spelen får man tänka på att det kommer moddar till allt inom en viss tid, kolla bara på Morrowind med graphic overhaul Så grafiken är det jag är minst orolig på.

Av Kamaon

Skulle säga Silverstone FT02 om man vill ha luft, Silverstone TJ07 /TJ11 om det är vatten som är på fråga i framtiden.

Av Kamaon

En kompis hade ett liknande problem, hade massa problem med att han fick BSoD när han startade spel. Vi testade allt som gick att testa och efter att han hade skickat in alla delarna varförsig sa dem åt honom att sicka in hela datorn så som han hade byggt ihop den. När han fick tillbaka den hade deras tech inte skruvat fast moderkortsplåten på chassit (lian-li) och det vart ett par skador som dem inte ville veta sig av. Och detta vart från ett större företag som många från SC handlar ifrån så det är inte något som bara händer med mindre.

OT: Skulle besöka dem då dem är lokala och prata med dem, har du otur får du bita i det sura äpplet igen.

Av Kamaon

Fungerar fint på min dator, den äter runt 1,3 gb på grafikkortet utan problem. Tips är att ändra i filerna så att den bara laddar textures en gång.