Inlägg

Inlägg som livsnjutaren har skrivit i forumet
Av livsnjutaren

Då är vi inne på sista dagen och @gulenay har det ledande budet. Kl 18:00 avslutar vi och det kan tillkomma plus tid om det kommer någon sistaminuten bud.

Av livsnjutaren

Fick frågan och jag har missat att skriva det men det är i alla fall 256 GB SSD i denna.

Ledande bud just nu är @Ragathol#1.

Av livsnjutaren

Lite både och nu. Min stationära har win 10 då jag inte ser anledningen att byta än (spelar mest). Men köpte en gaming laptop begagnad just och den har win 11, lite roligt att testa men har inte gjort så mycket i windows än.

Av livsnjutaren
Skrivet av Dinkefing:

Gäsp! Pixel har inte varit relevant på länge. Google har både hamnat efter Apple och de är inte ens relevanta i Sverige då de inte säljs här. Det har läckt ut prestandasiffror från Geekbench för Pixel 7 och de är knappt märkbart högre än 6an. Inte hjälper det med alla buggar Pixel 6 haft med Android heller.

Efter vet jag inte om jag tycker. Om man bara tittar på top segmentet håller jag med, men det är långt ifrån alla som vill ha det.
Jag har en Pixel 4a och det är många som inte vill betala mera än 5k för en mobil. Apple är väldigt dåliga på det segmentet överlag. Buggar mm håller jag med om det är något som de måste bättra sig på. Får hoppas att de har tagit sig i kragen.

Även om dessa kommer till Sverige så kommer jag nog inte vilja köpa för priset skull. Får se om 7a blir något, och hoppas att den inte görs så stor.

Av livsnjutaren

Noterat och ledande bud har @gulenay

Av livsnjutaren

Macbook air 11" i7, 8GB och docka

Har en macbook air 11" som inte används som kanske någon annan kan ha användning för. Går att uppdatera till 12.6 men det har jag inte gjort. Batteriet håller för lite surfande fortfarande men har ingen bra uppfattning om hur länge men i alla fall över en timme.
Laddaren som kommer med har inte den långa sladden så att man är medveten om det. Finns med en docka från "Henge docks" Har använt den tidigare men har bara stått ett par år nu. Det som framkommer på bilden är det som kommer med vid försäljning.

Apple macbook air 11" tidigt 2015
Processor: 2.2 GHz dual-core intel core i7
Ram: 8 GB 1600 MHz DDR3
Grafik: Intel HD 6000 1536 MB

Tänkte bud från 1250 kr.

Säljer i första hand till den som kan komma och hämta och vi budar fram tills fredag kl 18:00, 10 minuters + tid ifall det tillkommer bud de sista 5 min innan 18:00.

Läs hela annonsen här

Av livsnjutaren

FPS såklart då det är vidrigt att spela något som laggar. Men det får inte vara på för stor bekostnad av grafiken. Någonstans möts linjerna i grafen och det är behagligt ur båda aspekterna.

Av livsnjutaren

Har du någon länk till vilken dator det är? För jag hittar ingen när jag googlar som har 4k skärm.

Av livsnjutaren

Äldre gaming laptop?

Tänkte se efter om folk har någon gaming laptop övers som har ett par år på nacken. Vill inte betala några höga summor då det ska användas till äldre spel på lan.

Skicka vad ni har i tråden eller på PM så får vi se vad det landar i.

Läs hela annonsen här

Av livsnjutaren

Har inte tänkt att byta då det känns onödigt när man har en 5600x i datorn just nu. Den får nog hänga med ett tag till innan det blir dags för nytt. Sådant fall kommer det nog bli ett nytt grafikkort först, men där är det ju att sälja njuren som gäller

Av livsnjutaren
Skrivet av Fueleh:

Mitt 6900XT fungerar fortfarande väldigt dåligt så skulle nog inte köpt... allt pga drivrutinerna, nvidia ligger flera år framför.

Skrivet av Dinkefing:

Kanske skulle vara kutym att säga vad exakt som är dåligt istället bara att säga de är dåliga.

Har ett 6800 som jag har kört på nästan sedan det lanserades och har inte haft några problem alls med drivrutiner.
Är detta isolerat hos just 6900 kort eller har vissa bara tur? Som Dinkefing säger är det ju intressant och veta vad det är som har varit dåligt.

Av livsnjutaren

Inte så förvånad då man redan från födseln får inpräntat i huvudet att ha en iPhone är status. Jobbar på skola och ser och hör det nästan dagligen att iPhone ska man ha, om man inte har det så är eleverna nästan chockade

Startade med en iPhone men var också med om en av de fösta viuppdaterarochförstörmobilen upplevelsen. Gick till Android efter det och har inte testat Apple igen. Men jag jobbar med apple produkter varje dag och har i regel inte något emot dom. Men skulle nog inte byta privat då jag gillar och känner mig hemma i Android.

Man hamnar ju oftast i ett ecosystem och sen lever man ju i det.

Av livsnjutaren
Skrivet av snajk:

En skillnad jag märkt, dock väldigt liten, är att flera sms får separata ikoner i notifikationsfältet, i vissa lägen i alla fall. Det var positivt för mig.

Det har jag inte tänkt på, men det ska jag hålla koll på. Finns säkert ett par mindre förändringar som man kommer märka av. Men det är ju alltid roligt när det kommer stora förändringar som man tänker -wow de har tänkt till lite

Av livsnjutaren

Installerade direkt på min 4a och har inte märkt någon skillnad alls. Vilket är positivt till en viss del, men det hade ju varit roligt med att se någon skillnad.

Av livsnjutaren
Skrivet av SanyaIV:

Har du en länk eller produktnamn?

Köpt från Amazon och tyckte det var ett bra pris på den.

https://www.amazon.se/gp/product/B000KY30H6/ref=ppx_yo_dt_b_a...

Av livsnjutaren

Hittade detta fäste och fick det att passa under bordet. Förut stod datorn på bordet men nu slipper man se den.

Av livsnjutaren

Tycker det borde ha funnits ett mitten alternativ. Tog att jag sparar allt, men det är mera att jag försöker hålla mig med minst en kabel av alla sorter och några fler av de som man har behöver ha på flera ställen (som laddkabel till mobil)

Av livsnjutaren
Skrivet av haikopaiko:

Beställde från Asus eShop den 3/8 med betalning via Klarna, ordern avbröts idag 11/8 fick jag mail om, nu svarar de inte på varför.

Tänkte att det skulle vara najs att beställa "direkt" från tillverkarna när den ändå kostar lika mycket över allt.
Ångrar mig nu, skulle gått till inet istället...

Fakturan ligger kvar hos Klarna med, skall bli spännande och se vad som händer.

Får se hur det går, förmodligen får jag nog ingen lur gissar jag på. 😁

Detta kanske platsar under gubbgnäll iofs

Tycker det var bra information, så inget gubbgnäll. Andra kan ju ha gjort som du men då får de ju info om vad som kan komma att hända.

Av livsnjutaren
Skrivet av Mithras:

Mitt konkreta problem är att dagens smartphones är alldeles för stora och klumpiga att ha i byxfickan

Ge mig en flip som, när stängd, är lika tjock som dagens smartphones. Då kommer jag köpa en ganska omedelbums.

Detta är mitt problem också och lösningen skulle kunna vara en flip. Men jag gillar inte Samsung riktigt så väntar på något annat. Kanske Motorola om man det inte är för dyrt, men de är ganska tjocka dessa enheter just nu så vet de tusan om man vill köpa en ändå.

Av livsnjutaren

Har gjort en delid på en 6700k gav bra effekt och sänkte loadtemps med 15-20 grader. Haft AMD sedan dess. Har man gjort delids på de senaste generationerna av Intel?