Inlägg

Inlägg som Stealthbomb har skrivit i forumet
Av Stealthbomb
Skrivet av Noah01:

Så Den Sista Frågan Är

Vilket Tangentbord Är Det Bästa!

1. Corsair Raptor K40 599:- Inkl Frakt

2. Gigabyte Aivia K8100 618:- Inkl Frakt

3. Mad Catz Cyborg V7 549- Inkl Frakt

Alla Tre Är Tangentbord Jag Gillar Men No 1 & 3 Är Väll Speciellt Trevliga!

Vill Jätte Gärna Ha Svar!

Tack!

Hade inte tagit något av dem då alla känns som att skriva på svamp då de har rubber dome switchar. Köp ett mekaniskt som alla i tråden rekommenderar istället, det är värt det sju dagar i veckan.

Av Stealthbomb

Du har en riktigt grym CPU så du kan nog välja vilken grafikkortslösning som helst Vilken upplösning spelar du på? Vill inte låta tråkig men AMD och Nvidia kommer båda släppa nytt till hösten, kanske värt att vänta tills dess (och alla speltitlar).

Av Stealthbomb

Kolla så den sitter i SATA port 0 eller 1(de brukar ha annan färg än de andra), dessa är 6Gbits nativt från Intel. De andra SATA portarna är säkert 6Gbits från tredjepart(tex Marwell) eller 3Gbits och brukar ge lägre hastighet än de från Intel.

Av Stealthbomb

Kul att alla tycker olika, svårt när man ska bestämma åt någon annan bara. Själv tycker jag mest om tyngre brytare, bruna var min första switch men man ville ju se om gräset var grönare på andra sidan så det blev ett par tangentbord extra :D. I efterhand tycker jag Svarta>Gröna>Clears>Bruna>Röda>Blåa>Topre(45g). Bruna känns som ett safecard då de är lagom taktila och har ett medium motstånd, inga extremer helt enkelt.

Av Stealthbomb

Budget? Samsung 840 Evo är väldigt populär och ett säkert kort, minst 250GB hade jag valt.

Av Stealthbomb

Ladda ned ett program som visar GPU-lasten när du spelar. Jag använder MSI Afterburner (kan även överklocka och styra fläkten) och har samma komponenter fast CPUn överklockad till 4.8GHz. Om GPU användningen inte ligger på 99-100% utan Vsync eller frame limiter så flaskas den, själv händer det mig aldrig men min skärm har hög upplösning (2560x1440) så CPUn används inte lika mycket som vid tex 1080p.

Av Stealthbomb

Undrar hur känslan är jämfört med tjocka PBT-keycaps jag använder nu som jag är stormförtjust i. Den svenska översättningen "knappskal" gör ont att läsa

Av Stealthbomb

Vilka titlar spelar du och i vilken upplösning?

Av Stealthbomb

Hur nästa Iphone kommer se ut på utsidan är väl ingen hemlighet längre, undrar bara vad Apple hittar på för nya ev hårdvaru- och mjukvarulösningar. Kommer vi få se multitasking månntro?

Av Stealthbomb

Kollat på Sonys Z2 eller Z1 Compact? Hade hellre tagit någon av dem framför en bloatad plastsung S5. Alla är IP67 klassade.

Av Stealthbomb

Åh test av NH-D15 på gång?

Av Stealthbomb

iPad Air 16GB WiFi nere på 3490kr igen, verkar råda priskrig mellan e-handlarna. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2299810

Av Stealthbomb

När fläkten startar, startar den försiktigt eller går den i fullt ös 100% i en kort period för att starta fläktarna? Läste någon recension om ett Nvidia kort med Strix kylaren som gjorde det, hoppas Asus fixat det!

Av Stealthbomb

Diablo 3 RoS, blivit roligare efter senaste patcherna

Av Stealthbomb
Skrivet av WhiteOnyx:

har ett vanligt Asus GeForce GTX 780 DirectCU II och hör det inte varken när jag surfar eller spelar!

Har samma grafikkort men tycker precis tvärtom :D. Det är det enda som låter/hörs i min dator och vägrar gå under 1130rpm hur man än ställer fläktkurvan, så vid idle hörs det och har en temperatur 3-4 grader över rumstemp, aningen overkill kan tyckas ^^. Många som tjatat på Asus ROG forumet om detta och jag blev glad av denna nyhet, äntligen!

Av Stealthbomb

Kommer ni testa överklockning av de nya K modellerna när de släpps?

Av Stealthbomb

Haswell Refresh och Z97 släpps på Söndag (?), hade väntat tills dess och köpt en Z97 bräda.

Av Stealthbomb

Finns flera olika DVI kablar, du vill ha en dual link DVI(med alla stift)

http://img.misco.eu/Resources/images/Modules/InformationBlocks/1...

Av Stealthbomb

För AX 760i snurrar inte fläkten innan ca 20% belastning, syskonet AX 760 utan i är fläkten stilla hela vägen upp till ca 70% last. Jag valde 860 utan i av denna anledning.

Av Stealthbomb

En Cooler Master Hyper 212 Evo är nog klokast, mest för pengarna. Bara overkill med tex tornkylare med dubbla torn för en i5 2400.