Inlägg

Inlägg som AMSR har skrivit i forumet
Av AMSR

Tja, nu är det så att jag har inte läst hela tråden men söker efter en app eller en inställning i meddelande eller dylikt där man kan se hur många SMS man har i sin inkorg och skickade? Detta skulle va trevligt om någon person visste hur man kolla upp detta eller om det finns som sagt en app.
Tack så mycket på förhand om någon vet något om detta och citera gärna!

EDIT: Glömde skriva att jag har Windows Phone 8 med telefonen Lumia 920!

Av AMSR

RSMX$L1G?F9JT0 där har du den från mecenats sida! Hoppas att den fungerar nu annars så får du bara säga till

Av AMSR

Lite efter men är det någon som har en SEGA kod?

Av AMSR

Jag har en:

25% OFF Valve

Steam
Coupon
25% off any one title on Steam listed with Valve as the publisher.
Excludes titles released after January 2nd, 2012.

Någon som vill byta? Har dock ingen aning hur man ska byta men den är tradeable.

PM eller citera;)

Av AMSR

Onödigt att skylla på grafiken, det är heroesen man spelar dota för! Finns så sjukt mycket bra heroes i Dota än i LoL och HoN, och på så sätt måste man ju gå över till Dota2 dock så lirar jag HoN nu men lirare också Dota för ett långt tag..

Av AMSR
Skrivet av pumba-kung:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/671633/2011-07-28
bättre nätagg
då det är många som har problem med coil whine (tjutande ljud) med integra serien

annars ser det bra ut

Jo, hade tänkt ta ett nätagg från XFX eftersom jag själv har ett och det är inga problem med det. Men grejen är att det nätaggen inte finns i affären och på så sätt kan han inte köpa den. Men tror du ändå att 500W duger till setupen då?

Av AMSR

Datorbygge för max 6k

Tja!
Ska bygga en dator åt en kompis som har en strikt budget på runt 6k som ska helst inte överstiga budgeten. Har kommit på ett förslag som är detta: http://www.inet.se/kundvagn/visa/666993/2011-07-27 och undrar är det något jag bör ändra på? Min kompis vill köpa delarna snarast och att vänta på de nya AMD processorerna vet jag inte om han pallar vänta.
Det jag behöver mest hjälp nu är att hitta den perfekta kundvagnen för 6k är om jag ska köra med AMD eller Intel och behöver er hjälp med det samt att jag behöver veta vilket nätagg vi ska köpa.
Han vill helst köpa allt i Inets affärer i Göteborg alltså Sisjön och Ringön och tillbehör som skärm, tagentbord, operativsystem och så vidare har han.
Han kommer att spela förmodligen CoD 3 och lite andra spel som kommer att komma ut på hösten och vill helst kunna spela utan lagg på kanske medium settings eller något.

Tack på förhand

Av AMSR
Skrivet av MiLeS:

Då har du nog någon fin flaskhals nån annan stans i din låda för med mitt 6950 går jag nästan aldrig under ~50 fps i 1920 och settings på High.

Nja flaskhals och flaskhals, kör ju med i5 2500k på 4,3 tror knappast att det är processorn som pajjar det och inte heller något annat. På bad company 2 så har man väl runt 50-60 fps ytterst tveksamt då att det är någon flaskhals ^^

Av AMSR

Jag fick en beta key, spelade nyss. Har dock runt 20-25 fps med 1920*1080 med mitt 6950 :/

Av AMSR

Är inte säker om detta fungerar, men pröva skriv detta i din config: cl_forwardspeed "1000".

Av AMSR

skulle vart nice om de fick också en sorts status istället för "Medlem" så skulle man kunna få t.ex. "Månadens Moddare" eller liknande?

Av AMSR

Skulle ha varit skönt att kolla på en videorecension nu när man äter:p

Av AMSR

Hade tänkt att köpa SB med i5 2500K, moderkort Asus P8P67 PRO. Grafikkort hade jag tänkt att köpa Sapphire Radeon HD 6950 2GB GDDR5 hos komplett och senare köpa en till för CrossFire. Frågan är vad för nätagg ska man ha? På sweclockers test på grafikkort drog 2st 6950 450w från väggen. Så min fråga är det räcker det med 650w?
Ang. hårddiskar så kommer jag förmodligen att ha en vanlig hårddisk men senare i framtiden köper jag nog en SSD.
Hade tänkt XFX Core Edition 650W är denna bra? Isåfall nej, kan ni länka någon som har bättre kvalitet. Modulärt kan jag inte köpa då det är för mycket för min budget.

Av AMSR

Blir det någon mellandagsrea hos er eller? väntar på den, nu om det skall komma någon hoppas jag.

Av AMSR

Någon som vet hur högtalarljudet är på G73an? Blir dom "sprängda" snabbt ifall man lyssnar på mycket musik osv, eller ska man köpa ett par högtalare till dom?

Av AMSR

Har köpt en stationär dator av er som är ni har byggt, nu är det så att min fläkt har slutat fungerat och jag undrar det fortfarande går på garanti och ni fixar det med eller utan betalt? Kan tillägga att jag köpte datorn förra året i oktober.

tack på förhand

Av AMSR

fel på fläkt(?)

Tja alla! Har ett problem nu som har varit väldigt länge min datorfläkt fungerar inte d.v.s att den inte snurrar av någon anledning cå jag använder just nu min vanliga hemmafläkt för att "fläkta" datorn. Problemet är också att mitt grafikkort är överhettat runt 65 grader och brinner enligt SpeedFan jag vet att man inte ska lita alltid på det programmet men när jag känner med handen så är den varm, grafikkorts fläkten fungerar perfekt samma med processorns fläkt det är bara dator fläkten det inte fungerar och varför vet jag inte... Nu så undrar jag ifall ni kan känna igen problemet eller liknande och hur jag ska fixa min fläkten.

Mitt grafikkort är nvidia geforce 8800GTS ifall det är någon hjälp fast tror inte det:p

Tack på förhand:)