Inlägg

Inlägg som N0tepad har skrivit i forumet
Av N0tepad
Skrivet av sKRUVARN:

Håller med, mitt f1 intresse är kanske 10% race-baserat. Resterande 90% handlar om strategi, teknik, drama, rykten, komplexitet osv osv. Att göra byten under vsc/sc adderar ett extra element som gör det hela mer intressant.

Måste säga att jag verkligen håller med. Ser fram emot att Ocon kommer tillbaka nästa år. Han och Verstappen har rykt ihop tidigare så där finns det säkert en del spänning kvar. Saker som dessa bidrar helt klart till en intressantare sport i min mening

Av N0tepad

Måste säga att det är otroligt kul att @loevet fått så stor del på Sweclockers. Kvalietet rakt igenom.
Surface Duo ser jag förövroigt mycket fram emot. Hade tänkt lägga vantarna på OnePlus 7T men har bestämt mig att vänta in denna skapelse istället.

Av N0tepad

Suck! Here we go again...

Av N0tepad

Fantastiskt snygg mod - hatten av!

Törs du svara på vilken PS4 modell detta gäller? Köpte en "Refurbished" PS4 Pro via Amazon och är lite nyfiken om jag kanske har samma elaka kylarlösning som dig.

Av N0tepad

Ser inte riktigt syftet med dessa appar. Ju snabbare dem ökar i popularitet desto snabbare kommer Google att arbeta för att täppa till kryphålen. Men antar att man känner sig lite "edgy" när man kringgår systemet kanske.

Av N0tepad
Skrivet av Alling:

Tror jag brukar vara den som låter bäst i VoIP, förutom när Windows bestämmer sig för att sätta förstärkningen till 10 % eller 100 % när jag startar om datorn. (Runt 70–80 % verkar funka bäst.)

En sak som är lurig med Yetin är att den lätt plockar upp vibrationer från bordet via det medföljande stativet. Kan vara värt att ställa den på något mjukt eller köpa ett bättre stativ. Har även märkt att det inte finns några gränser för hur mycket det kan krångla om jag kopplar mikrofonen via hubben i min XV273K – däremot funkade det felfritt med PG278Q.

För referens använde jag just Yetin till att spela in min senaste testpilot. Notera att den då stod så långt bort att den inte ens syns i bild.

Inte helt självklart att HD 6XX är en värd uppgradering för dig som redan har schyssta öppna studiolurar. Men visst, en uppgradering lär det nog vara.

Jag beställde mina via Massdrop, ja.

Stort tack! HD 6XX får det bli!

Skrivet av Hybenos:

@N0tepad: Var på elgiganten igår och såg just den micken på fyndhörnan. Var nersatt till dryga 400kr, fungerar den bra till gaming också? plockar den upp mycket runt omkring? måste ha med ekvationen att jag har en del bakgrundsljud då jag spelar som barn, tv, diskmaskiner etc. Gamingheadsets gör ett bra jobb att ta bort många av dessa ljud.

Jag betalade dryga tusenlappen för min så har du chansen att nypa den för fyra hundra hade jag inte tvekat. Jag kör min både i arbetet och när jag sitter på Discord. Får höra lite då och då var bra min röst låter. En del bakgrundsljud kommer definitivt med dock tyvärr.

Detta är väl egentligen nackdelen med kondensermickar som just Yeti:n är. Om du verkligen vill slippa att micken tar upp bakgrundsljud i bästa möjliga mån ska man kika på dynamiska mickar och då kan denna Røde Podcaster vara ett vassare alternativ

Av N0tepad

@Alling: Intressant setup måste jag säga! Kör i dagsläget Beyerdynamic DT 990 + Blue Yeti Nano men är sugen att testa HD6XX. Är det via Massdrop man enklast beställer ifrån eller?

Av N0tepad

För dig som letar efter ett smidigt trådlöst nätverkskort så säljer Komplett ett Jensen AL85300 USB 2.0 sticka som stödjer N300 standarden, dvs upp till 300Mbit med 70% rabatt.

För 39:-

Ord. pris 129:- enligt sajten.

https://www.komplett.se/product/582721/datorutrustning/natver...

Av N0tepad

Oerhört väl sammansatt recension @laxpudding!
Priset däremot har jag svårt att motivera. För dessa summor tycker jag man borde kunna kräva mer...
Asus har bara blivit dyrare och dyrare på sistone.

Av N0tepad

Skulle absolut rekommendera 9400F om du ändå inte har för avsikt att ge dig in på överklocking och inte har några planer på att använda CPU utan dedikerad GPU i framtiden.

Lycka till!

Av N0tepad

Sedan jag av misstag "tackade ja" till ett avtal via Glocalnet när dom ringde på min födelsedag så har jag helt slutat att svara i telefonen om jag inte känner igen numret.

Hur man fixar att arbeta som telefonförsäljare och lura folk dagarna i ända är för mig en gåta.
Ordet telemarketing får mig att må illa.

Av N0tepad
Skrivet av huttala:

Bara jag som tänker på Lumia 1020 när jag ser denna telefon?
Får lite sentimentala flashbacks av att se designen faktiskt, trots att 1020 inte är så gammal än.
Men den stod en finnepinne som mig nära hjärtat och var den sista Nokia telefon i min ägo

https://i.ebayimg.com/images/g/R-kAAOSw8tZcd0zb/s-l1600.jpg

Skrivet av loevet:

@huttala: Lumia 1020 var en riktigt fin telefon faktiskt, och Windows Phone var också ett riktigt bra mobilt operativsystem. Jag recenserade telefoner när det begav sig och delade ut idel lovord till flera Windows Phone-telefoner, men fick ständigt avsluta recensionen med att mjukvaruutbudet fortfarande var alldeles för skralt. Windows Phone förtjänade ett bättre öde än det fick.

Hur känner du för HMD Globals telefoner, ser du dem som Nokia-telefoner eller något annat?

Precis min första tanke oxå! Har min Lumia 1020 liggades i en låda och plockar fortarande fram den lite då och då och smeker lite på den. Fantastisk telefon på alla sätt och vis. Saknar verkligen Windows Phone. Det blev aldrig riktigt sig likt med Android tycker jag. Men som du säger Andreas, apputbudet var alltid ett bekymmer. Minns att jag ivrigt väntade på Sonos appen som tyvärr aldrig lanserades!

Av N0tepad

RT kärnorna kan ha betydande prestandafördel i vissa specifika användningsområden. Annars känns detta val hugget som stucket skulle jag säga. Själv hade jag valt HP men varit beredd på att sätta in ytterligare 8 GB RAM.

Lycka till!

Av N0tepad

@Mrguy: Ser inte så tokigt ut. Vad tänkte du på när du skriver orolig över skärmen? Menar du storleken/ paneltypen eller något annat?

Av N0tepad

Philips 65" UHD LED Smart TV 65PUS6754 hos komplett för 9490:-

Närmast seriösa via prisjakt tar 14990:-

Av N0tepad

SteelSeries Rival 710 för 499:- hos elgiganten

Närmast seriösa enligt prisjakt tar 855:-

Av N0tepad

Ni som tror att människan aldrig varit på månen: hur förklarar ni att Sovjet (som förövrigt var USAs största rival i rymdkriget) inte kunnat motbevisa att USA var först på månen? Skulle inte en nation som Sovjet motbevisat detta för länge sedan?

Av N0tepad
Skrivet av MH25:

Skrämmande att se så många (påstått) vuxna människor som anser att det är ok med en 65-timmars vecka för en person som är 16 år. Även om man bortser från de lagliga aspekterna så måste man väl ändå inse att det inte är ok för någons första jobb?

Visst jobbar jag också ibland 65-timmars veckor (och mer) men jag är inte 16 och på mitt första jobb, jag är erfaren inom mitt yrke, jag är vuxen och jag känner mina gränser. Vi anser inte ens att en sextonåring bedöms ha omdöme nog att köra bil, rösta eller ingå avtal så varför anser vi att man ska kunna jobba mer än två dagar mer än majoriteten av vuxna gör per vecka?

Fullständigt absurt, regelvidrigt och inget som bör uppmuntras. Arbetsgivare som dessa är avskum som utnyttjar det faktum att ungdomar inte alltid har koll på regler och som inte sällan vill tjäna egna pengar och vara till lags för att få komma tillbaka nästa sommar. De vill visa att de duger och belönas med att utnyttjas.

Bästa svaret i tråden hittils.

@granen123: Själv hade jag lagt ner arbetet. Lev livet, pengar kan du tjäna ändå!

Av N0tepad

Vi med CH6 sitter fortfarande på 1.0.0.2 och själv fastnade jag på Q code 07 dvs fel timings eller liknande. Har provat flera olika kit men får inte ens bild. Märkligt nog fungerar cpun i ett gigabyte bord med exakt samma AGESA...

Av N0tepad
Skrivet av Ryzer:

Ni som tänkt byta till 3000-serien. Vad sitter ni på för någon nu? Har ni behov av byte eller gör ni det endast av ''dumhet''?

Själv så byter jag tidigast var 5:e år och ser ingen anledning till att byta tidigare med tanke på hur lite extra man får för pengarna.

Med ''dumhet'' menar jag, Impulsköp, Vill alltid ha det nyaste osv.

Sitter på en 1700 klockad till 3.8GHz (mer orkar den tyvärr inte) så för egen del känns 3900X som ett givet val då CPUn flaskar i det mesta tyvärr.

Härliga tider!