Inlägg

Inlägg som topfuel har skrivit i forumet
Av topfuel

@Storage Jar: Dark Souls 3 Är också bara 60fps och det sålde smör.

Av topfuel
Skrivet av yrfhar:

Så var det för mig också innan men numera får jag starta om mobilen efter ett tag om jag ska byta låt och Fitbit-klockan förlorar kontakten ibland eller har svårt att kontakta OP5.

Testat BT och jämfört med min Nexus 6P och Nexus klarar lite bättre avstånd och har stabilare uppkoppling.

Dock, batteritiden på OP5 är rena drömmen om man jämför med Nexus 6P.

Funderat att ta det på garanti?

Av topfuel

@yrfhar: Jag tränar 5 ggr i veckan och använder BT hörlurar. Jag är ofta upp mot 15-20m ifrån mobilen och jag har absolut 0 problem? Byter låt på hörlurarna hela tiden. Har även en fitbit jag med. Inga problem där heller.

Av topfuel

Ni är snart anekdoter

Av topfuel

Helvetes jävlar arg på feta jävla svensson som tar en kundvagn och går inför bommarna på ICA sedan stannar helt tvärt så man inte kan gå om utan måste öppna käften å prata med idioterna.

Av topfuel
Skrivet av Mx191:

Jag har börjat lira en del på Pendulum. Vill gärna ha lite sällskap. Håller på med en paladin nu

Adda Flirtiga Lisa in game

Av topfuel

@Tony32: Jag gör! Kanske lite sent svar men ändå Släng iväg ett PM om du vill börja igen. Jag å några andra mates spelar på Pendulum.

Av topfuel
Skrivet av DasIch:

Lågprofil och mekaniska brytare är en tanke som tilltalar mig även om det ser ut att vara lite för lågprofil för min smak (har dock inte testat, så...). Priset som lär landa runt 2000Kr i Sverige är dock hutlöst. För 2000Kr räknar jag med att få tangentbord, mus och ett par bra hörlurar.

Galen eller? Vad är det för budget skräp du köper?

Av topfuel
Skrivet av Majora:

Vill verkligen ha en ny TV och funderar på runt 60"-65" och gärna 4K samt HDR.
Få se om det dyker upp något intressant.
Problemet är dock att det finns så sjukt många TV apparater att välja mellan och trots att jag har efterforskat i ca 1½ månad nu så blir jag inte klokare, utöver att det får bli en Samsung då de verkar vara dom som har minst input-lagg. Har tänkt spela en hel del på den så så lite input-lagg som möjligt är viktigt.

Var på media markt och testade en Sony KD65XD8505 tillsammans med PS4 Pro. Jag kände ingen input lag alls.

Av topfuel
Skrivet av Claews:

Spelar CI SRS med 3 auras + 3 vaal (clarity/haste/disp). Är intresserad av att utöka min mappool (T10+). Nickar Vauxite#0645 på discord om ni är intresserad att lira. Har givetvis ett fåtal egna T10+ maps att dela med mig av.

Tjena! Jag kör en Fireball witch. clearar T9 själv med ease. inte testat högre faktiskt, hade varit skönt med någon som kan hantera Elemental Reflect maps så man slipper rolla om dom, underlättar en hel del! Skulle kunna testa å lira några ihop? spelar du igenom steam? isf PMa mig med namn.

Av topfuel
Skrivet av Dajms:

Jag har Gigabyte GeForce GTX 1070 WF 2x OC 8GB, 6600k@4,6Ghz, 16 Gb DDR4. Fick urusel prestanda i bf1 under flera veckor på 1080p, men har fått till det nu. Var mina minnen som kördes i single ist för dual channel (+50 fps för min del). Det är bf1 som är mest aktuellt för min del nu och hoppas kunna spela 64 conquest på 1440p och få hög fps.
--
http://i.imgur.com/4JPEYeb.png
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3958174

6790 kanske var normaltpris, men ja 1800 ≈ 2000 i min värld

Sen hoppas jag att detta är en s.k "bra" TN-panel. Acern kanske har en billig/dålig(?) IPS-panel med massa glow och grejer, men vad vet jag. Jag är bara en lekman.

DU kommer få hög fps i 1440p på BF1 med 1070. kör med ett grovt klockat 980ti på 1440p och ligger 80-120fps beroende på map och situation i high/ultra. ser brutalt bra ut. ögongodis deluxe.

Förövrigt köpte jag gymkläder från gymshark på gymgrossisten. 40% off så de var prisvärt.

Av topfuel
Skrivet av HinFoo:

går det lämna tillbaka det till en annan elgiganten butik tro?

så slipper man åka 14mil tur retur igen för att lämna in den när man har ett mindre elgiganten knappt 1mil bort där den inte fanns.

Det vet jag inte. det är upp till Elgiganten! Sålänge u köpt varan via nätet och den är i oförändrat skick så kan du lämna tillbaka den. spelar ingen roll att förpackningen är bruten.

Av topfuel

@HinFoo: 14 dagars ångerätt

Av topfuel
Skrivet av Dead poet society:

Sämsta black friday någonsin, inga chassi, skräp moderkort, ingen processor , ingen ssd. Fyfan för deras rea.

Komplett hade massor med chassin

Av topfuel

Någon som är har lust att lira? Heter ShirtlessHobo på origin. Spelar helst i squad för objectives och kör mest Assault/Medic

Av topfuel

@Zvikte: jag har klarat spelet på duverse olika builds och ja de går med en single build men de är svårare. Jag kan rekommendera shaman eller occultist till Soldier, de har riktigt starka synergys och heals.

Letar du efter någon att lira med så är jag gärna på. Startade en ny precis och har endast klarat act 1 än så länge!

Någon annan som är sugen på att teama upp?

Av topfuel
Skrivet av brajonk:

edit: någon som vill vara med o gissa när första gången ett cod eller bf inte kommer på pc? ´det borde ses över violka gamemodes som finns på pc , det funkar ej att ha det samma som konsol

Battlefield Bad Company 1 fanns bara till konsol! Då spelade vi PC användare BF2 fortfarande och när Bad Company 2 lanserades kom det till PC med.

Av topfuel
Skrivet av CFSsss:

Rekar Grim Dawn. Det har vad som efterfrågas

Verkligen! Grim Dawn är riktigt välgjort! Synd bara att de är så få som spelar det

Av topfuel
Skrivet av nillas85:

Chansar på att det kanske finns fler här som sitter i samma sits som mig och en polare, vi har spelat ganska mycket sen releasen av Legion, men har inte någon stabil guild... Kanske finns det fler som är utan guild som vill haka på och raida / mythic+ ? Vi är tank , healer runt 848 ilvl.

Edit. Vi är alliance

Vilken server? Jag spelar på Outland. Hade varit intresserad. 848 här med.

Av topfuel

Får ut mellan 21-30k beroende på hur mycket OB timmar jag gör.
Bevaknings branschen.