Inlägg

Inlägg som Danne980 har skrivit i forumet
Av Danne980

@spadex: Sorry den är såld redan. Jag har missat att ändra annonsen.

Av Danne980

Fixade bilder

@superapan: Missade länkar till den.

Fälgtestar dag. 21" kändes lagom.

http://i63.tinypic.com/2vugd3t.jpg

http://i64.tinypic.com/2zntp1u.jpg

Skitig bil men trevlig resa

http://i65.tinypic.com/fdaik8.jpg

Lambon igen men med fungerande bild. Första resan. Lill grabben och jag åkte och kollade på Porsche träff på Mantorp.

http://i67.tinypic.com/n1um1k.jpg

Vägen hem från bilhandlaren. Mitt livs största impulsköp alla kategorier!

http://i65.tinypic.com/dr6yk0.jpg

Av Danne980

@Rymdkryddan: Nej tyvärr. Hade jag inte redan haft alldeles för mycket prylar så hade det varit intressant.

Av Danne980

Vit Gallardo LP560-4 och Vit Audi A5 2,7 Tdi Cab

Två sommarbilar egentligen men A5an funkar helt ok på vintern.

Det verkade inte fungera att använda dropboxlänkar för att visa bilder så ni får klicka på länken.

https://www.dropbox.com/s/9p696uejtdanbkg/IMAG0557.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/hmokym5fenar6ct/IMAG0538.jpg?dl=0

Av Danne980

HTC Vive

En nästan oanvänd HTC Vive säljes. Alla originaltillbehör finns självklart med.

Kvitto finns från Webhallen.

Läs hela annonsen här

Av Danne980

Är det inte ganska uppenbart vad som är tanken med detta. Man har väntat länge på att hitta detta tillfälle att lyfta en rättegång till EU nivå. Förutsättningarna är perfekta få man hittat yrkeskriminella som även tvättar pengar. Troligen kommer det komma fram att de har kopplingar till något mc gäng. Allt för att säkerställa att opinionen vänds mot dem. Alla skall hålla med om att dessa bör dömmas. På så sätt öppnar man sedan för att använda samma domslut för att sätta fast Kalle 12 som laddat ner nya Pokemon. De lägger upp bollen för att ge filmbolagen bättre möjligheter för att jaga vanliga människor.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Danne980

Jag tycker du skall kolla på Sony igen. Jag har Z4 och de saker du nämnde som brister är nog alla fixade. Jag har nexus 7 2013, ipad air och Xperia tablett Z4 och använder nästan bara Z4an. Det är framförallt för att den är så behaglig att surfa och läsa på (lätt, tunn och högupplöst). Faktiskt första surfplattan som jag kan läsa längre texter på.

Av Danne980
Skrivet av Laxpudding:

Står under avsnitt 2. Det är grafikkortet som skalar när du kör G-Sync. Du kan som regel inte köra högre frekvens i de här fallen på grund av detta. Är du ute efter att köra en skärm utanför spec är nog G-Sync-modellerna inte lämpliga.

Jag skulle varit lite tydligare, jag vet at det skall skalas. Att de nämner att g-sync modulen inte skalar perfekt är bra men jag skulle vilja veta lite bättre hur illa detta ser ut. Med tanke på att det trots alla iaf är 1080p på 28" så kanske detta problemet inte är så stort. Tycker man att detta känns helt oanvändbart?

Av Danne980

Ni har inte möjlighet att etsta hur den ser ut i 1080? Är det ok kvalitet om man hamnar på lite mer krävande spel. Och hur fungerar det med hz? Går det liksom äldre CRT skärmar köra högre hz i lägre upplösning?

Av Danne980

Fast är inte detta ett riktigt trevligt komplement till produkter som Oculus Rift? Det känns som att det skulle kunna innebära ganska intressanta spel. Boxnings spel till exempel.

Av Danne980

Låter toppen för AMD användarna. Resultaten ser mycket bra ut. Ett frågetecken är dock om amd passat på att optimera drivrutinerna mer än bara med Mantle. De har mycket att vinna på detta och med tanke på att de denna gång kunnat optimera med bf4 i fokus.
Jag hoppas verkligen att Microsoft kommer med ett motdrag då detta kan bli väldigt tungt för nvidia annars.

Av Danne980
Skrivet av jappejopp:

Jag vill bara veta hur du tänker på hur Mantle ENDAST gynnar amd och inte Nvidia eftersom så jag sätt det gynnar det alla, dock kanske detta fungerar bättre med amd men jag har fattat det som att det gynnar alla

Det där är bara fel. På vilket vis gynnar det nnvidia om deras produkter presterar 20 procent bättre om det är ännu större skillnad för AMD? Många påpekar att Mantle är öppet. Självklart är det öppet då den ENDA som vinner på att nvidia använder den är AMD. Om nvidia börjar stödja detta så kommer det slå igenom bland spelskaparna. Hur skall sedan ett företag som nvidia kunna konkurrera mot en konkurrent som själv bestämmer när nvidia får ta del om hur nästa generations Mantle ska se ut. AMD kan skräddarsy Mantle efter sin egen hårdvara och de kommer aldrig att kunna konkurrera på lika villkor.

Alla vi konsumenter skulle långsiktigt förlora massor om amd skulle bli för dominant. Detta är också en anledning till att AMD inte ståtar så hårt med hur mycket bättre deras grafikkort presterar gentemot nvidia när de kör Mantle.

Freesync är bara ett desperat försök att bromsa eventuella kunder så att de inte springer över till nvidia.

AMD har vissa fördelar mot nVidia men Mantle är skit för alla utanför deras fabriker.

Av Danne980
Skrivet av Ozzed:

Det är ett förtäckt hot. Han antyder att det kan bli otrevligt för Jon personligen om han inte går med på villkoren.

I annat fall är det i alla fall starkt manipulativt. Lite som en försäljare som försöker kränga ett larm till folk genom att radda upp alla möjliga hemskheter som kan inträffa om man inte har larm.

Fast en stor skillnad är att om du köper ett larm är det du som person som lider skada. Här försökte man få honom att bli osäker att han skulle bli skyldig till andras problem.

Det är iaf en sak som är säker, ingen bör egentligen skriva mer om dessa saker nu. Varje kommentar kommer kanske väcka uppmärksamhem mot just dig. Även om sannolikheten är liten. Varför chansa. Och tyvärr har makten skapat redskapen de behöver för att selektivt sortera bort de personer som de vill ha bort. Alla som tror de inte har något att dölja har FEL. Har man inget att dölja så har man inte levt. Tänk bara på normala människors internetanvändande. hur många har inte någon gång fått en popup med reklam som inte är helt korrekt. Besökare av sidor som piratebay är ni säker på att personerna i reklamen på sidorna verkligen är 18 år? Det kommer vara ganska enkelt för makten att bevaka en sådan annons i framtiden och sedan spara uppgifter om alla ip nummer som sett den. Dessa uppgifter kommer inte användas mot "samhällsfienderna" Sverigedemokraterna då väldigt få politiker faktiskt har något emot dem det är bara ett spel för gallerierna att man ska hata dem. Dessa typer av information kommer användas mot våra riktiga fiender terroristerna. Ja ni vet ungdomarna som kostar pengar för de stora bolagen i USA.

Vi har redan förlorat det här.... Man får hoppas att Reinfeldts barn åker dit. Det är nog det enda lilla roliga vi kan hoppas på. För att inte säga svenskarnas fiende nr 1. Mr Ponten.

Av Danne980

Jag förstår om nvidia är rädda för att hoppa på mantle tåget då de endast kommer att sitta i passagerarsätet i framtiden. Att AMD säger att mantle funkar lika bra på andra hårdvaror är en klen tröst när nästa generations hårdvara kommer ut om då mantle helt plötsligt är mycket bättre anpassad för AMD. Vid den tidpunkten har kanske många speltillverkare också anpassat sig till mantle. Detta är en för stor sak för att ligga hos någon av 2 konkurrerande parter. Jag hoppas Mantle dör ut direkt och att en liknande standard skapas av tredjepart.
Alltså AMD har allt att vinna just nu på att visa att mantle ger lika bra prestanda på nvidia kort om de satsar långsiktigt. Det finns en stor risk att detta kommer vara avgörande för hur marknaden ser ut om 2-4 år.

Av Danne980

Är det någon av de tjänster ni tipsar om ovan som också fungerar på torrents så som han eftersökte i startposten? På azirevpn´s hemsida står det tydligt at det INTE fungerar för torrents...

Av Danne980
Skrivet av Cindori:

Varför är det så många som ser denna produkt ur ett PC-perspektiv? Det har aldrig varit bra att använda en TV som PC-skärm. Inputlag och dålig pixeltäthet.

Du kan köpa 3st 30" IPS PC-skärmar (tex. Hazro) för typ samma pris och köra eyefinity i 1600x7680. Då får du 1.48x så många pixlar och en mycket bättre PC-upplevelse.

Även om jag inte skulle köpa denna tv så finns det ett stort fel i ditt argument enligt mig i alla fall.
3 Skärmar har ramarna som stör. För min del har det varit absolut otänkbart. Jag fattar i överhuvudtaget inte varför någon vill ha det så. Kanske i bilspel då man får tänka på dem som A-stolpar. 30" med 2560x1600 är ganska bra men tyvärr finns det betydligt bättre spelskärmar än min.

Av Danne980

Du måste läsa igenom dina datum. Något har blivit helt snurrigt. Enligt detta ringer du och klagar på sen leverans dagen före du beställde prylarna.
Om det nu är så att du beställde på lördag och skriver en sån här varning på tisdagen så bör du verkligen fundera över om du i överhuvudtaget bör ha ett oövervakad kommunikationskanal ut i världen.

Otroligt jävla bra av CDON om de erbjuder ersättning på ANDRA arbetsdagen på en order.

Av Danne980

Gillade filmen med ett undantag. Ta bort texten där det står "forever". Kändes väldigt "barnsligt" i brist på ett bättre ord.

Av Danne980

Gillar telefonen men blev besviken på kameran. Tog och granskade en utomhusbil och inser att min gamla note 1 tog bättre bilder iaf när det var bra ljus.

Av Danne980
Skrivet av lolight:

Va stolt du verkar.... Du har inte tänkt på att ett vanligt Windows skrivbord också kan innehålla dessa genvägar? Där har du till och med ikoner som liknar ios mer. Fast Vista kanske också är en ios rip?