Inlägg

Inlägg som OnlyCasanova har skrivit i forumet
Av OnlyCasanova
Skrivet av TheGiant:

I västerås har media markt en rackare med två 580 för endast 40000 och då har dom prissänkt den dom senaste veckorna med över 5000. Glömde ta kort på den förra gången jag var där men den kändes ganska överprisad och som om den stått och samlat damm ett bra tag...

edit. efter jag skrev dök bilden på dreadnoght upp... kan det vara den för 45'? Känns inte helt optimal iaf...

I did what you couldn't! haha nämen jag bor i västerås också och fick upp ögonen när jag såg den så jag tog fram mobilen och fotade!

http://img441.imageshack.us/img441/9586/20120617193631.jpg

Av OnlyCasanova

Detta är ju som att köpa en stol på IKEA, ta hem stolen och såga av ena benet sedan gå tillbaka med den till IKEA och säga att stolen är ostabil.

CDON har gjort rätt och du får tyvärr bita i det sura äpplet.

Du kan ju sätta dig själv i deras sits, tänk dig att du sålde kortet här på Sweclockers. Sedan skickar köparen tilllbaka kortet till dig och han har sågat av precis samma bit som du gjorde och säger att kortet inte fungerar. Vad skulle du säga då?

Av OnlyCasanova
Skrivet av Skorpan1:

Underbart att höra man blir ju gladare, inte för att få sakerna utan för att det finns sådana människor som dig.
Bara läsa att det finns människor som bryr sig är ju så underbart att läsa, det får en att må bättre....

Klart man bryr sig det är ju trots allt det som gör oss till människor, tycker bara synd om de som inte kan skilja på mitt och ditt och att de inte har lärt sig att man måste jobba för att köpa saker inte blåsa människor som har slitit för sina pengar.

För övrigt har jag lämnat brevet med minnena nu Kvinnan på posten sa att de jobbar inte helg så brevet borde vara framme på tisdag.

Av OnlyCasanova

Usch för sånna människor! Säljer själv mycket blocket och nu kan jag förstå varför många frågar om jag kan ta bild på mitt ID och skicka.

TS hoppas det löser sig för dig, såg även att du hade köpt DDR3-minnen och jag har 2 st Corsair XMS3 på 2GB var om du skulle vilja ha, skickar gratis och bjuder på frakten no questions asked! Bara att skicka adress i PM så lägger jag de i brevlådan imorgon.

Har även anmält annonsen.

Av OnlyCasanova
Skrivet av FireFox:

Jo läste lite sånt jag med, fast dem är ju så pass billiga motsvarande enheter här i Sverige kostar från 800kr och uppåt av det jag sett.

Men hur gör jag om tullen skulle be om ett kvitto som bevis att det inte är jag som har köpt det? De borde ju känna till DX vid det här laget, och då sitter man ju lite i skiten eller?

Nej faktiskt inte, har beställt säkert 50 gånger från DX och grejjerna fastnade en gång i tullen då de krävde kvitto för att det inte stod nåt varuvärde på paketet. Då skickade jag bara en kopia på paypal överföringen och grejjerna kom i brevlådan dagen efter utan snack.

Av OnlyCasanova

Ett tips! Lägg in denna artikel i varukorgen innan du betalar.
http://www.dealextreme.com/p/drop-shipment-and-gift-service-1...

Då tar de bort DX loggon från paketet och markerar det som gift. Tullverkets regler är att du som privatperson för ta emot "gifts" med värde upp till 500kr utan att behöva betala tull eller moms.

Av OnlyCasanova

Tycker alla ska ta och lägga ner det lagliga snacket när det står klart vems ansvar det är.

TS beställde en dator, vid beställningstillfälle stod det på it-shoppens hemsida vilka vilkor det gäller för den dator TS beställde. Det är TS skyldighet att leta upp och ta del av den informationen.

Sedan om TS bestämmer sig för att avbeställa datorn är upp till honom, men inte fan ska man leta kryphål i lagar och skylla på att himlen är blå bara för att slippa betala den avgift som täcker lönen för den person som lade ner timmarna och sätta ihop datorn.

End of story!

Av OnlyCasanova
Skrivet av DasBoot_swe:

Efter som Nexus 7 inte var så bra som jag trodde så blev det en Galaxy Tab 7.7
http://farm8.staticflickr.com/7256/7766325320_a63120fe09_c.jp...

Vad är det som gjorde att det blev en tab 7.7 istället för en nexus? Är nämligen i samma situtation och vill ha något jag kan använda i bilen som navigator och film tittande.

Av OnlyCasanova

Hur svårt ska det vara att rengöra sin dator?

Tycker att komplett har 100% rätt i detta ärende. Komplett är ett stort företag och de "lägger" inte till damm i efterhand för att slippa laga din dator.

Samlas det damm i grafikkortet så kommer inte fläkten kunna jobba som den ska för att kyla grafikkortet och det är självklart att det går sönder då. Damm kan precis jämföras med rost på en bil.

PS! De som påstår att damm inte förstör datorn kan ta ut tummen ur röven och läsa det här:
http://bestbraindrain.com/2009/09/01/dust-can-slow-down-or-ev...
Ta det som en man och lär dig av ditt misstag och gör bättre nästa gång.

Av OnlyCasanova
Skrivet av casuaL:

Kör ett corsair AX850 i mitt prodigy.
http://www.youtube.com/watch?v=dmOUCAC16Bs
Tar upp det där med att installera nätaggregat i prodigy, han använder även ett corsair AX 750W

Han på videon kör ju :
"Power Supplies: BeQuiet! Straight Power 500W/580W"

Tänkte köra på denna själv:
https://www.inet.se/produkt/6909628/fsp-aurum-750w-80-gold-mo...

Av OnlyCasanova
Skrivet av BasseBaba:

Igår gav mitt typ 3:e par in ears upp på ett års tid, ena luren spelar inget ljud. Visst man kan ju försöka reklamera.
Vet inte riktigt vad det är jag gör, antar att man bör lägga lurarna i nån liten förpackning och inte bara rakt ner i väskan..

Frågan är nu, är ute efter ett par billiga budgetlurar att ha till/från jobbet.
Max budget kring 250:-, man hittar dock 285 stycken på prisjakt:
http://www.prisjakt.nu/kategori.php?l=s91400253&o=tillv_pop&c...

Dilemmat jag har är att vilka lurar man än tycks klicka fram recensioner på så gnäller folk på dålig byggkvalité, lurar som börjar glappa, fick byta lurar 4 ggr på ett år, etc etc etc.
Finns det några lurar i denna prisklass som är relativt drägliga? Skulle helst se att man köper över disk i Sthlm så en enkel reklamation är möjlig.

Att gå upp i prisklass är inte aktuellt då jag redan testat lurar från AKG, Sennheiser, Koss, etc, uppemot tusenlappen, och alla bara börjar glappa tillslut ändå..

Kika på dessa, http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/datortil...

Trasselfri kabel och bra ljud för en billig peng! Köpes över disk

Av OnlyCasanova

Vart får man tag i blurayen? Löjligt snygg var den!

Av OnlyCasanova

Någon på forumet som sitter med en Prodigy chassi och kan säga vad de kör för nätagg och graffe mm?

Av OnlyCasanova

Då borde ett AX750 från Corsair vara lämpad för jobbet? Den är helmodulär om jag förstått rätt?

Av OnlyCasanova
Av OnlyCasanova

Bitfenix Prodigy Nätagg

Hej Swec!

Ska köpa mig ett Bitfenix Prodigy chassi och tänkte höra med er vilket nätagg jag ska ha, delvis storleksmässigt men även watt antal och märke.

Det jag har i datorn är ett GTX580 OC och ett i7 2600k.
Sen en SSD och HDD och Corsair H100 Vattenkylning.

Tack på förhand!

Av OnlyCasanova

Har för någon månad sedan införskaffat en S3 i väntan på nya iphone 5, om den inte får större skärm så blir det att ha kvar S3:an.

S3:an flyter på otroligt bra jämfört med alla andra android telefoner jag kört. Enda anledningen till att jag har kört iphone tidigare är den mjuka touchen som flyter på jävligt bra, så skärmstorleken på den nya iphone är det enda som kommer avgöra det hela.

Av OnlyCasanova
Skrivet av Cruentusa:

200st japanska rakblad från Feather, beställda från Taiwan till en tredjedel av det svenska priset inklusive frakten så nu behöver jag inte tänka på att beställa nya innan 2015. Jag tog med min Merkur Futur på bilden för jag tror inte alla har sett en rakhyvel som använder riktiga rakblad. Jag hade i alla fall inte det innan jag köpte min i december förra året.

http://img849.imageshack.us/img849/8834/rakblad.jpg

Hur pass svårt är det att använda en sån jämfört med tex Gillette Fusion Power?

Finns det några för och nackdelar? Skär man sig för lätt med en sån om man inte kan?:)

Vart nyfiken bara

Av OnlyCasanova
Skrivet av LeonHart:

Men på vilket sett är det roligt? Det är givetvis trevligt att få 10% rabatt men personligen skulle jag ändå inte vara nöjd om personen framför mig fick 30% rabatt på samma sak bara för en så löjlig sak som att han råkar heta Kjell. Det tycker i alla fall inte jag är roligt oavsett om jag har råd att betala fullpris eller inte.

Jag tror man ska akta sig för denna typ av kampanjer. Det är lätt att sitta och säga att man inte bryr sig om man inte ska handla och tycka att det är en rolig grej. Jag tror dock att de flesta inte skulle tycka att ovanstående scenario är speciellt kul då de flesta inte är ekonomiskt oberoende.

Nu är inte mitt meddelande riktat till dig utan jag tar dig bara som ett exempel eftersom du var sist att klaga:P

Alla som klagar på att det är orättvist osv. min fråga till er lyder, hade ni fortfarande klagat på kampanjen om det gällde ert eget namn man fick 30% med?

Det säger nog det mesta, det är inte orättvist nånstans.

Detta är som vilken tävling som helst, ta ett exempel, Person A = Heter kjell och jobbar som snickare , Person B heter Erik och jobbar som grafisk designer.

Sweclockers arrangerar en tävling där man ska rita kompletts nya logga. Vem tror ni vinner mellan Person A och B? Erik så klart då han har färdigheten och detta fall var det just dem färdigheten man skulle ha för att vinna. Hur stor är chansen att Kjell hade vunnit? Ganska nära 0%.

Samma sak är det med Kjells kampanj, färdigheten i detta fall var att heta kjell. Person A heter det och har alltså vad som krävs.
Hur stor chans är det att Person B skulle får ta del av kampanjen? 0%.

Varje tävling/kampanj som startas kan inte vara riktat till alla personer i hela sverige bara för att det ska vara rättvist.
Stora klädkedjor arrangerar designtävlingar där man ska designa deras nya väska eller stringtrosor. Hur många killar kan vara med där när det är riktat mot tjejer?

Slutsatsen är alltså; sluta klaga på något som bara är roligt, det kommer säkert någon tävling eller kampanj där man ska klaga på så många onödiga saker som möjligt där ni kan säkert vinna

Av OnlyCasanova

Lite hjälp till alla som ska köpa något dyrt på kjell tex 6000:- +

Det kostar 1000kr att byta namn !

http://www.rfsl.se/?p=3690