Inlägg

Inlägg som DrunkenMonkey har skrivit i forumet
Av DrunkenMonkey
Citat:

Jag bojkottar redan EA tack vare deras DRM men det verkar som EA av alla bolag insett skadan denna DRM har för försäljningen. Jag är ett stort fan av Blizzard och jag vart väldigt förvånad när jag fick reda på att de var delaktiga i rättegången mot TPB. Då jag väntat i över 10 år på Starcraft 2 så är jag minst sagt väldigt sugen på att spela det. Jag är väldigt kluven nu, visserligen har jag bestämt mig för att bojkotta alla bolag som varit delaktiga i rättegången men Starcraft 2 verkar bli hur grymt som helst och har inte heller något sabla skydd som fördärvar för mig som köpare (hade de haft det däremot hade jag inte tvekat, det hade inte blivit något köp oavsett hur grymma utvecklare de än är).

Så du hade inte velat tjäna pengar på det du hade skapat? även om det hade kostat dig flertal miljoner? märkligt vad tröga folk är här

Av DrunkenMonkey

jaha? du måste ha en väldigt hög hyra eftersom du inte har råd att hyra en film

Av DrunkenMonkey

tycker inte synd om niklas brandin? han har helt enkelt rätt. så skaffa er ett jobb och betala för underhållningen.

barn är vad ni är. om inte i kroppen så iaf i sinnet!

Av DrunkenMonkey

tycker det var bra att de dömdes. dessutom att de betedde sig som oupffostrade barn i domstolen. nu kanske folk lär sig att man får betala för all typ av underhållning.

håna folk i en domstol är ju bara något korkade människor gör.

Av DrunkenMonkey

ang. sweclockers l4d servrar. jag kan tillhandahålla en server men behöver ha tag på någon som ansvarar för detta. skicka ett pm till mig.

Av DrunkenMonkey

Funkar vista drivrutinerna eller var får man tag på bra drivrutiner?

Av DrunkenMonkey

det var bra sammanställt tyckte jag. bra gjort av niklas att gå ut öppet med informationen. ger en ännu mer tillit.

Av DrunkenMonkey

jag är iaf nöjd att ha dom tillbaka. Hoppas dom satsar hårt i början så att allt flyter på när man beställer. och priserna är säkert helt fel helt enkelt. snart är dom nog korrigerade.

Har redan lagt en order också.

Önskar också datorbutiken lycka till.

Av DrunkenMonkey

har tittat på den nu, sjukt liten. vilket är ett plus i mina ögon. kan ju döljas hur lätt som helst!

får ju tyvärr inte använda den förrens den 11:feb återkommer då med vad jag tycker om den.

Av DrunkenMonkey

kan vi inte få en forumdel eller om någon vill starta upp ett forum för swec4dead gruppen... eller en irc kanal... hade underlättat när man vill arrangera spelkvällar.

Av DrunkenMonkey

jag hade tur och fick beställt ett skyltexemplar för 770:- det är billigt ska köpa en 320 gb wd passport vid nästa lön också.

Av DrunkenMonkey

jag beställde precis min. födelsedagspresent från min fru. men får testa den först den 11 feb. så vill du vänta tills dess så......

Av DrunkenMonkey

Härligt tycker iaf jag. var en riktigt bra och trevlig butik tills det började gå utför. hoppas dessutom att man kan hämta sina varor där igen också. det unferlättade en del.

Och hoppas iaf att folk kan få sina bonuspoäng tillbaka iaf...

önskar den nya ägaren all lycka i framtiden

Av DrunkenMonkey

Beställde för ett tag sedan en dator till mina föräldrar som förvisso kom, hade tillgodo 1516:- och de fick jag fre-lör natt puhhhh..... skickade en hel del mail och klagade på dom. skrev tom en fråga om dom var på väg att gå i konkurs, för något var lurt. och ser man på, hade rätt.

tycker ändå att det är tråkigt för de hade ett bra utbud och en bra hemsida att leta produkter på.

Av DrunkenMonkey

för er som inte kunde ladda ner demon så räcker det inte med att stänga ner steam alltid. ni måste logga ut via change user i settings.

Av DrunkenMonkey

testade penumbra efter att läst denna tråden men det var inte skrämmande pga den omständiga styrningen. slå med hammaren var ju katastrof! störde mig för mycket på detta så jag orkade inte lira det mer. dessutom var grafiken inte det bästa med min dator, jag såg genom alla väggar. det tar bort en del av atmosfären hehe.

Av DrunkenMonkey

och blir inte tävlingsinriktat som cs, mycket hänger på hur 4 stycken samarbetar. och lira bara med friends så slipper ni allt bölande om fps och dyl.

Av DrunkenMonkey

left 4 dead. även om det är ett online spel men testade demon igår. vände mig om och stirrar in i en zombie. hoppade till rejält. roligt spel dessutom. alla horror spel är väl bra på sina sätt.

Av DrunkenMonkey

Måste hålla med om att det var sjukt ball som online. längtar bara tills man kan spela som zombie också 11 dagar kvar till det!

Av DrunkenMonkey

ja och även film.