Inlägg

Inlägg som DrunkenMonkey har skrivit i forumet
Av DrunkenMonkey

då kan du ju sätta vilken lcd som helst bredvid min så kanske du förstår poängen

Av DrunkenMonkey

inte med min plasma iaf. men andra kan ha det problemet. och det är bara de första 100 timmarna man ska bränna in fosforn. efter det ska det vara lugnare.

Av DrunkenMonkey

min pioneer drar 0,1 w standby och 170 w vid användandet. det är inte mycket. och är det inte viktigare att ha bra bildkvalite till filmer än dator? för lcd är ju inte i närheten på plasma med bildkvalite.

Av DrunkenMonkey

åter igen VARFÖR lcd?!

Av DrunkenMonkey

ja du ska ju lätt välja en plasma till fotbollen iaf. fick hem min pioneer PDP-4280XD igår. säger bara gott damn!!! visst sen kostar den 6000:- mer men det var det värt. grym apparat. inget kommer i närheten det kan man ju lova.

Av DrunkenMonkey

handlar bara i en butik pga nära hemmet. men kommer enligt dom tidigast den 30:e

Av DrunkenMonkey

ska inhandla en imorgon ska bli spännande att se skillnaden!

Av DrunkenMonkey

jag är nöjd med min 9600 men köp isf 9650 tex så slipper du buggen

Av DrunkenMonkey

har man en dammsugarslang av metall kan man ju jorda den mot en sann jord

Av DrunkenMonkey

jag har sett en S panel också och seriöst absolut ingen skillnad på den och min sen kan du ju påstå vad du vill.

Av DrunkenMonkey
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Apan1
Stack till on On Off i Lund idag för att köpa Samsungs 226bw. Fick kolla vilken panel det var på deras demo ex. Det var en D panel. Han tog upp en från lagret och kopplade in den för att låta mig se om jag hade bättre lycka, vilket jag inte hade eftersom den också hade en D-panel. Han sa till mig att han inte kunde öppna upp alla deras kartonger så jag fick köpa en och kolla hemma vad det var för panel. Kommer hem och det visar sig att den också hade en D-panel. Han sa att jag fick lämna tillbaka den om den inte hade rätt panel samt att jag skulle få tillbaka pengarna. Men jag får inte köpa fler från On Off i Lund. Får väll gå runt i stadens alla elektronikaffärer och bryta upp förpackningar verkar det som =). Annars så är skärmen riktigt riktigt snygg.
Lycka till alla som köper samsungs 226bw.

jag fick en D panel och den hade inga som helst fel. snöa inte in dig. du står och tittar på skärmen i affären ser den bra ut kan du ju köpa den ändå alla av de andra panelerna är ju inte kassa. jisses snacka om påverkad av forumet!

Av DrunkenMonkey

inga problem med skärpan alls. allt funkar prima. fick bara ställa in den efter mitt tycke. men samsung skulle ju åtgärda problemet med de andra panelerna. min verkar vara fixad iaf....

Av DrunkenMonkey

fick kopplat in min 226Bw precis. var ett D. men märker inte av buggarna. blöder ytterst lite (knappt märkbart) och inga av de andra buggarna.

Av DrunkenMonkey

kylning hd3870

hejsan har en liten fråga. om man ska ha två st hd3870 i crossfire tex. vilken kylare passar då?

Av DrunkenMonkey

jag beställde min 226 bw i fredags. hämtar den på måndag eller tisdag. berätta lite om den då om du kan vänta. sen seriöst hur många ser en verklig skillnad? det är som högtalarnördar, de hör en så stoooor skillnad ja tom skillnad på register dom inte ens hör på

min sambo är audionom och gav en gubbe hörapparat. han berättade för henne om sin stora stereo men gubben var ju halvdöv hörde inte på de flesta hz

samma med skärmar. visst ju dyrare desto bättre så är det men de flesta ser ingen egentlig skillnad.

edit. det finns olika smaker. du gillar kanske den och andra inte.

Av DrunkenMonkey

vad tycker du om skärmen? jag beställde min i fredags. är den bra?

Av DrunkenMonkey

ja jag kom också bara upp i 2.5 men har inte samma volt inställning. har bara chipset och hyper transport receive och hyper transport transmit voltage.

ska kolla upp lite mer ingående senare.

Av DrunkenMonkey

använd altavista då så hittade jag min ver. techpowerup eller vad dom nu heter hade nyare iaf.

Av DrunkenMonkey

jag hittade en beta som funkade iaf kör 2.0.14 beta.

Av DrunkenMonkey

jag hade samma problem. funkade inte med att "köra" som admin heller. fick leta upp en nyare verision och installerade om det. sen funkade det.