Inlägg

Inlägg som jux2 har skrivit i forumet
Av jux2

Dom har tydligt surroundljud för spel, måste ge dem det, men ljudet för musik är vidrigt. Så som komplement skulle jag kunna rekommendera dem.

Av jux2

Om jag minns rätt ang. 280 låter de bra mycket bättre än g35.

Av jux2

http://www.fynda.se/index.php?prodid=4341

Borde vara ett rimligt alternativ.

Av jux2

Asus Xonar DX
Sennheiser 558
Motivering överflödig.

Av jux2

http://www.inet.se/artikel/6309101/sennheiser-hd-558-west
http://www.inet.se/artikel/6361022/mikrofon-zalman-med-clip-z...

Vänder uppochned och piskar alla dina tidigare gaminglurar.
Rawlimezzz: Grattis till extremt okänsliga och troligtvis deformerade öron, din plånbok kommer säkert tacka dig i framtiden.

Av jux2

R3 vs. H2, let's get ready to ruuuuuuuuuuuumbleeeee!

Av jux2

Lightforz har helt klart en poäng, alla dessa skärmar är TFT-skärmar...(.............................. extra punkter för er som inte förstår ironin annars.)

LG:n eller Dellen verkar vara the way to go helt klart.

Av jux2

Kan inget annat än rekommendera Sennheisers 5xx serie. En nära-gud-upplevelse efter år i träsk av gaminglurar.

Sen måste jag fråga dig Ala, som verkar väldigt insatt i ljud osv. hur det kommer sig att du av alla skulle godkänna Sibera? Ljudet känns i mina öron så extremt platt och avlägset, men I guess smaken är som baken.

Av jux2

Sennheiser 5xx serien, de vägrar gå sönder vad du än kan tänkas hitta på. Dessutom outstanding ljud i prisklassen.

Av jux2

Diggar att folk snackar om "bästa" ljudinställningar. Kör på det du själv föredrar. Själv föredrar jag neutralt och blir illamående av att se EQs som Fredrik8s, men som sagt.

Av jux2

http://www.dustinhome.se/pd_5010456532.aspx Sägs vara extremt prisvärd.

Av jux2

Siberia låter som skit på platt mark, självklart. G35 överraskade mig en aning och lät som skit i burk. Listan över gamingheadsets man testat/använt hos polare kan göras lång, ingen av de låter ens hyfsat. Köp 555 (el. dyl.) eller bli besviken är den trista sanningen.

Av jux2

Hijackar tråden lite. Har DX och får enligt kompisar jävligt lågt ljud ur micken, funkade bra på integrerade. Dessutom kan jag inte ändra något på VocalFX efter som 3D GX inte är aktiverat, vart gör jag det?

Tack på förhand.

Av jux2

Problem solved, DX skickar ut ljud även utan ström direkt ifrån 4-pin, dock uselt sådant. Ett byte av adapter kirrade biffen (love till Corsair som skickar med adaptrar och skit till sina agg). Aja, tack ändå, och mod vänligen lås tråd.

Av jux2

Yes, har kopplat ström.

Har dock inte stängt av det interna i BIOS, borde inte detta få konsekvensen att DXet inte ger något ljud? Aja, återkommer när jag gjort detta.

E: ingen direkt förbättring. Tänk er att musiken skulle behöva harkla sig, lite så låter det så fort man drar ljudet till "låg" nivå från "hörbar" nivå.

Av jux2

Asus Xonar DX problem

Nyss köpt det, har tyvärr problem. På enhetshanteraren syns inga problem, DX:et står för ljudet enligt den. Det integrerade funkar dock utan problem att få ljud ifrån.

Försöker jag öppna DX programmet dyker en ruta där det står att DXet inte är ikopplat upp. Ljudet som kommer ur DX utgången är brusigt på allt annat än väldigt låg nivå. Har senaste drivrutinerna.

Hjälp uppskattas något enormt!

Av jux2

Vänta på Sandy Bridge som kommer om ca. 2-3 veckor (om du inte behöver den akut dvs.).

Av jux2

EG scrimmar inte alls vad jag hört, jävligt trist då MSI dragit ifrån något fruktansvärt.

Av jux2

"Vi kan väl veva på med nya boxybox", snackar vi slagsmål eller datorer här?

Av jux2

#2 solklart, innovation > simpla effekter.