Inlägg

Inlägg som strimman har skrivit i forumet
Av strimman

Prövat välj en tidszon?

Nerå..

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

Går'nte.. med barn är det omöjligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

Det är ditt samvete som avgör.
Cdon läser iaf inte av någon timräknare på kortet.
Jag hade använt det, det får dom bjuda på som plåster på såren imo.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman
Skrivet av tcntad:

Att diskarna är det enda som dyker upp i BIOS har inget med att de är formaterade. Alla enheter anslutna såsom cpu, ram och annat visas alltid.

Tror TS menar att han bara kommer till Bios-posten, och att inget annat kommer upp på skärmen efter det. (Win uppstart)

Mejbi bejbi?

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

Fungerar på min mobbe med HTC-läsaren.. baserad på Chrome tror jag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

.. och ungefär samtidigt Nvidias nya grafikkort också. Jag väntar själv på att få köpa en lappis med Ivy bridge iaf. Får hoppas jag klarar mig ifrån ett impulsköp innan dess. Samt håller tummarna för att Asus lyckas klämma ut en G-serie med bra skärm och vasst grafikkort med ivy-prolle.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

Jag brukar köpa en 25kg-säck med planteringsjord på typ Plantagen, för att sen dutta ut ungefär hälften i en hög som jag sedan står i barfota under monteringen, och den andra hälften brukar jag hälla ut på bordet och ställa chassiet och lägga komponenter på. Tror det var Hasselfors Garden jag använde senast.. works for me.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

Fungerar fint på min DHD.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman
Skrivet av niclasfreij:

Det har nu gått 3 mån och 2 veckor och Greattech har fortfarande inte gett tillbaks pengarna för en levererad trasig dator. De fick 3 st möjligheter på sig att åtgärda felet vilket de inte grejade. Därmed har man rätten att få tillbaks pengarna. Detta ignorerar Greattech totalt. Det senaste var att juristen jag kontaktade skrev ett brev till Greattech vilket de fortfarande efter över en månad inte ens besvärat sig med att besvara. Vi har nu vänt oss till Allmänna Reklamationsnämnden som får ge ett utlåtande.

Tycker det börjar lukta konkurs.
Står på hemsidan att dom byter lokal...
..är det sista desperata försöket att locka okunniga svenssons från gatan nu när dom gör bort sig bland oss stora konsumenter?

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman
Skrivet av Rasva:

kan man med XBMC kolla på nerladdade 3D filmer med min 3D Plasma tv? kan man det med VLC mediaplayer annars?

Senaste powerdvd ska väl fungera iaf. Orkar inte googla åt dig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

Vill ha en fast med Ivy bridge.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman
Skrivet av joYchez:

Jag tycker att dina funderingar känns logiska med tanke på att ni somsagt kollar tv en majoritet av tiden, och därför känns en bärbar dator med hdmi som en vettig lösning. Hade jag inte bott hemma så hade jag dock byggt ihop en liten smidig HTPC för en sisådär 3-4 tusen spänn, att ha som mediaspelare. Man får oftast väldigt mycket för pengarna när man talar om HTPC.

Bra, då är jag inte helt ute och cyklar så att säga.
Jag tycker man läser bara om HTPC, Boxee osv, men sällan om just bara använda en laptop när behovet finns.
Är väl för att det är så självklart sen många år tillbaka, och att många kanske konsumerar mer media än vi gör och därför vill ha stationära lösningar
med fler funktioner och så.

Skrivet av Hulle:

Om ni tittar mest på TV är det just en htpc ni behöver!

Vi tittar också mest på tv men har inte sett någon reklam på fyra år... htpc med inspelning och timeshift for the win! Superenkelt med windows media center så frun inte klagar...

Spelar bluray på den men har ingen koll på 3d.

/hulle.

Hmm.. ja, jag har inte övergett HTPC-lösningen än heller. Men jag funderar på om inte det enklaste är att plugga i en USB-disk för att komma åt TimeShift funktionen? Jag verkligen hatar reklam jag med, och det blir ju inte direkt mindre av det heller. 3D lär inte vara något problem på en HTPC byggd i dagsläget.

Tack för era svar!

Av strimman

Spela upp 3D Blu-ray på 3D-TV?

Hello. Jag velar fram och tillbaka, minst sagt. Vi har skaffat en ny tv (VT30) och har ingen mediaspelare, så nu blir det en till investering. (stackars mig )

Först tänkte jag bygga en fet HTPC som skulle palla med BF3, men kom fram till att det inte är läge med småbarn och kärv ekonomi, så dom tankarna är undanskyfflade.
Sen tänkte jag bygga en liten tyst passiv HTPC, men kom på att det verkade inte ge så mycket, och jag inte har användning av en HTPC då vi mest tittar
på TV, och vill kunna kolla på blu-ray film ibland.

Så då började jag fundera på att bara ha en extern hdd och fylla via laptopen, och sedan ansluta via USB till Tv'n, men då det verkar trassligt med filstöd så tvekar jag. Men annars en billig och lagom enkel lösning som t om. gumman kan klara av.
Sen funderade jag på PS3, men det verkar lite sådär, och jag vet inte om uppskalningen är den bästa för bluray 3d. Och det ska vara idiotsäkert så att gumman kan starta en film tex.
Sen funderade jag på en dedikerad spelare, typ Pioneers LX55:a, men det känns för mossigt, och jag köper inte filmer på skiva så ofta.

Så då kollade jag på Boxee box, men eftersom den inte fixar 3D så föll den bort.

Nu funderar jag på att bara köpa en nyare bärbar dator, och använda som just en dator. Och när vi känner för att kolla på en film/3d-film så
ställer vi bara datorn bredvid tvn och kopplar i HDMI-sladden, och kör ut till Tv'n via PowerDVD...

Jag är helt förvirrad nu, så ursäkta om jag trasslat till det totalt nu.
Men är det någon som tycker jag tänker helt fel, eller har andra synpunkter?

Av strimman

Har du löst problemet?

Av strimman

Överväg ifall du kan kosta på dig en ny router. Den där är ett aber. Om inte så bocka ur både QoS och Firewallen till att börja med.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman
Skrivet av darkstrom:

Apps får en att minnas tillbaka på tiden då man drog hem sitt juarez från FTP:siter snarare än från torrents.
Så ni som tycker illa om ordet "apps" det är ni som är lite för gamla för att hänga med i Iphonetrenden, men för unga för att vara med från början, tough luck säger jag, ordet funkar utmärkt!

AppZ
Det var tider det..

Av strimman

Har en Amilo som kostade 6 laxar för en massa år sedan. Hårddisken gav upp efter några år, stoppade i en ny och sen dess har den tickat på. Det är ingen lyx på varken touhpad, skärm eller tangentbord, men den har fungerat problemfritt för mina enkla behov. Den gör det den ska.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

AKG GHS1, Mycket nöjd.. Sköna som fan.

Skickades från m.sweclockers.com

Av strimman

Stort tack, nu kan även jag hänga med lite bättre. Pöörfäkt !

Av strimman

Help.

Alltså... är G73JH-TY134V en modell som funnits ett tag, och nu i Augusti kommer det komma en ny variant som är lite vassare? Känns ju dumt att handla en sån nu om det kommmer en snäppet bättre om några veckor.

Läste något om att det skulle komma mer info den 12:e, men det verkar ju inte ha blivit något snack om det än så jag är lite förvirrad? Är TY134V en ny eller "gammal" serie?