Inlägg

Inlägg som johaanpersson har skrivit i forumet
Av johaanpersson

Hej!
Frågade tidigare i veckan när denna disken skulle komma in. http://cdon.se/hemelektronik/western_digital_my_passport_500g...
Fick svaret att den kommer in i mitten eller slutet av denna veckan. När kommer den in?
Mvh Johan

Av johaanpersson

western digital

Vad är det för skillnad på dessa två diskar. Är den första en äldre version? Eller har ni bara fått in fel bilder? När beräknas den röda komma in?

http://cdon.se/hemelektronik/western_digital_my_passport_500g...

http://cdon.se/hemelektronik/western_digital_my_passport_500g...

Mvh Johan

Av johaanpersson

Håller med om att sidan är väldigt svårnavigerad. När kommer en uppdatering?

Av johaanpersson

Kommer ni att få in 2.0 Philips SPA2210 2.0 PC-Speaker innan julen?
http://cdon.se/hemelektronik/2.0_philips_spa2210_2.0_pc-speak...
Skulle behöva dessa innan;)

Av johaanpersson
Skrivet av Hardstyler:

Ibland undrar jag hur folk tänker, priserna styrs av värdsmarknaden, sluta leva i bubblan ni lever i och börja läs tidningar, eller plugga hur värdekonomin styr priser på våra varor här i sverige.

Nästan i alla fall då företag rear ut saker sjukt billigt, tar dem egna pengar från företaget för täcka förlusterna, alla företag gör så, idag finns inte mycket marginaler på komponenter, speciellt grafikkort, laptops osv.

företagen gör allt för att få till sig publik/kunder. som cdon i detta fall, när dem gör sådana här kampanjer med 15% hit o dit, detta gör det automatiskt att man kikar på deras sida oftare än innan eller har jag fel?

Även fast man kanske är INET fan till 100% så lovar jag fortfarande att det är priset på varan som styr, sen om den kommer från ica maxi eller komplett kvittar. varan är detsamma.

och nu pratar jag inte om en är 20kr billigare än den andra, för då väljer jag företaget jag känner mig mest bekväm med, men pratar vi halva priset så skiter jag i vart den kommer ifrån.

Det stämmer, Cdon är redan billigast på nästan alla varor innan rean. Fattar inte hur de kan rea ut så billigt. De måste sälja varorna med förlust?

Av johaanpersson

Cdon pga nästan alltid billigast, snabb frakt och aldrig varit några problem för mig! Även testat inet och komplett, samma köpupplevelse men dyrare.

Av johaanpersson

komplett

Om du går in på den där rejta sidan och söker på komplett har de inte ett dugg bättre betyg----

Av johaanpersson

Väntar jag med!

Hoppas på 2600K:D

Av johaanpersson

Jag tror inte att det är allas åsikter. Själv är jag väldigt nöjd med CDON och aldrig haft problem med support eller frakt. De flesta varorna har kommit dagen efter om jag beställt innan tolv, när de inte har gjort det har de oftast stått längre leveranstid på dem. Största fördelen är dock att priserna nästan alltid är lägre än på Inet och Komplett.
Sedan kan de alltid bli fel det är därför supporten finns.
/ Johan

Av johaanpersson

nu borde tävlingen vara klar snart? väntar spännt!

Av johaanpersson

I7 2600K som erbjudande vore klockrent :I

Av johaanpersson

Fractal design

När kommer ni att få in produkter från fractal design?

Av johaanpersson

Kommer ni att få en vertex 3 igen med det fina erbjudandet eller någon annan ssd disk? Tagit slut efter två minuter:(

Av johaanpersson

LaCie Minimus

När beräknas ni få in följande hårddisk: LaCie Minimus? Länk: http://cdon.se/hemelektronik/lacie_minimus-14686346
Står dock inte om det är 1 tb eller 2 tb. Har varit lite si och så med produktinfon på datorkomponenterna, ibland har det saknats info och ibland står det i olika ordning på olika komponenter så det blir svårt att hitta. Men hoppas det bara är lite rörigt nu i början!

Mvh Johan

Av johaanpersson

dlink-547

Skrivet av Kr^PacMan:

Vilket 802.11n-kort med en extern RP-SMA-antennanslutning lär fungera super. Har bra erfarenheter av både D-Link och TP-Link. Kör själv ett D-Link DWA-547 med tre stycken TP-Link 7 dBi-antenner och det fungerar mycket bra.

d-link-547 har fått väldigt dåliga omdömen av vissa som klagar på dålig signalstyrka och även problem med drives till windows 7 x64, vilket dock jag inte kommer ha problem med då den datorn jag ska använda har windows xp.

Hur långt räcker det trådlösa för dig?

Av johaanpersson

wlan 50 meter, rekomendation av pci kort?

Hej!
Har idag en äldre dator i garaget och skulle behöva internetuppkoppling till den. Datorn är en äldre HP med pentium 4 och 1 gig ram.

Kör idag med en netgear wndr3700 som räcker precis till garaget med ostabil uppkoppling när jag prövar med min laptop. Har tänkt att köpa att pci nätverkskort till datorn och om det blir ostabilt köpa en separat antenn och sätta utanpå garaget t.ex. en riktad 9 dbi antenn.

Till frågan, vilket pci kort rekomenderas? Har kollat på d-link och tp-link.

Av johaanpersson

Oftast om sakerna finns hemma har jag fått mina varor dagen efter jag har beställt!:)

Av johaanpersson

hårddiskar

Hittar inga interna hårddiskar på hemsidan, har ni inte lagt till detta än eller är det jag som inte hittar det?

mvh Johan

Av johaanpersson

Hej, tycker att ni är överlägsna på film, musik och spel men när det kommer till hemelektronik så är sidan lite för svårnavigerad speciellt inom datorutrusning.
Är det på gång någon finslipning av sidan? Sen undrar jag om ni säljer interna hårddiskar kan inte hitta den kategorin?
/ Annars nöjd kund, samt aktieägare

Av johaanpersson

Eftersom jag idag sitter med en wndr3700 går det inte byta antennerna på den. Men jag har ett gammalt creatix pci express kort liggande med extern antenn på. http://www.creatix.com/produkte/wlan/datenblatt/CTX405%20802-...

Skulle det bli bra räckvidd om jag bytte den antennen till en 9 db typ denna Kjell & Company - 30226 - WLAN antenn 9 dBi riktad

Eller blir de bättre räckvidd om jag köper en modern pciexpress kort i n standarden typ netgear wn311b??

MVH Johan