Inlägg

Inlägg som Jumdude har skrivit i forumet
Av Jumdude
Skrivet av MX510.:

När jag siktat in, dvs "ironsight", så ja, då förväntar jag mig att flertalet av kulorna skall gå RAKT.

Så är inte fallet. Och därför är jag besviken.

Spelet är inte till för pro aimers, efersom spelet är baserat på TUR om kulorna träffar.

Skill-taket för aim i detta spel, är alltså lågt.

Enligt mig är ett bra FPS spel, där desto mer du spelat, desto bättre blir du, tex på aim, och att spelet kan ta vara på / nyttja din skill.

I BC2 och BF3 så tas just aim-skillen/kunskapen inte alls hänsyn till.
Din uppövade aim blir osynlig då vapnen är så dåliga.

Är du ett troll på riktigt? TUR?! Du måste ju för fan ligga steget före för att träffa hur kan du kalla de tur? Gå o kötta ditt mw2 där skotten anländer i pannan på motståndaren innan de ens lämnat pipan, VIVA LASERVAPEN UTAN REKYL!

Av Jumdude

Skulle underlätta om du berättar vad du har för chassi nu, du fäster fläktarna med skruv. Ju fler du har ju mer luftflöde. Att fråga hur många man behöver är som att fråga hur många hästkrafter du behöver i en bil.

https://www.inet.se/artikel/6900463/fractal-design-core-3000-...

Skulle dock tipsa dig om att gå upp lite i pris till Haf 912 eller R3 om du vill ha någon märkbar skillnad. FD Arc har jag också hört ska vara bra.

Av Jumdude
Skrivet av UncleSamPatriot:

kan du rekomendera något? runt 450kr?

https://www.inet.se/artikel/6900621/antec-three-hundred-svart Glöm dock inte bort att räkna med alla fläktar du ska lägga till om du nu ska ha bättre luftflöde än befintligt.

Av Jumdude
Skrivet av UncleSamPatriot:

okej :S men spelar det någon roll på vilket chassi?

Bättre luftflöde - kallare processor = kan vara en faktor till att du kan klocka högre, MEN behöver inte betyda att du får en högre klock för att din processor är kallare.

Av Jumdude
Skrivet av Aerium:

Jag använde ett program som heter EasyTune6 som fanns med på skivan med alla drivers till mitt moderbord. Då trycker man bara på en knapp och så startar man om dator och så är man klar.

Är detta inge bra? Borde jag byta till default igen?

Detta brukar oftast resultera i ostabila klockar, läs på dig inom ämnet och klocka manuellt via bios.
Anledningen till att det blir ostabilt är att varje processor är unik och ett program kan inte nå en hög klock genom att "gissa". Däremot kan du få ytters små marginella klockar.

Av Jumdude

I och med att du kör sli blir det övre kortet betydligt varmare än det undre då de blir litet mellanrum mellan korten och då får inte de övre kortet så mkt luft, detta kan lösas genom att installera en fläkt på dörren, fyll ut alla platser med högpresterande fläktar så ska du se att du kommer tappa temp.

Av Jumdude

Nytt mobo - artefakter HJÄLP

Jag har precis bytt moderkort från Msi 770-c45 till Msi 870a-g54 och har nu börjat få artefakter på nedre delen av skärmen (cirka en tredjedel av den). Jag är inte så haj på att flasha bios och det enda jag vet jag kan göra är att installera skivan som följde med moderkortet men har hört på olika håll att man inte ska göra det för att den är föråldrad.

För att beskriva artefakterna lite, så påminner det väldigt mycket om tiden jag höll på att överklocka, det blev så på nedre delen av skärmen ett par gånger precis innan blåskärm, det är en rektangel som täcker upp nästan hela nedre delen av skärmen.

Vad bör göras?

Av Jumdude
Skrivet av ferrell:

Blir en liten bump här men ville inte starta en ny tråd i onödan.
Är luftflödet dåligt i Define R3 chassina?
Är det stor skillnad mellan 912:an och R3:an i luftflöde?

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2010/10/29/fractal-design-define-r3-review/2

Av Jumdude
Av Jumdude

http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=596023 Hoppas du inte har problem med engelska.

Skulle kunna skriva en hel del men har inte riktigt den tiden just nu. Enklaste sättet är att bara öka multipel gradvis och vcore gradvis väldigt försiktigt, kör OCCT (eller annat stabilitetstest) 2-3 timmar anteckna klock, spänning, temp osv.

Detta räcker för att komma till 3.8-4.0 beroende på cpu. Ska du högre kommer andra faktorer in i bilden. Lycka till!

Av Jumdude

Ja men du måste överklocka för att köra i 1600. Annars kan du köra dem i 1333.

Av Jumdude
Skrivet av mrqaffe:

Kanske inte har "fel" modell,men en som inte är bra nog, vad har du och har du kollat vad som händer utan den ?

Som jag skrev har jag prövat koppla förbi routern, dvs att helt och hållet inte använda routern alls, problemet kvarstår.

Det har fungerat bra med routern i ett år och problemet kom för en vecka sedan.

Av Jumdude

Tappar internet flera gånger under spelsession

Hallå där.

Jag har ett mycket irriterande problem vilket är att jag flera gånger under en spelsession tappar uppkopplingen när jag spelar League of Legends. Ibland får jag bara fryslagg i cirka 10 sekunder och sen kommer allting tillbaka och flyter på som vanligt, och ibland får jag starta om spelet.
Detta händer mellan 5 till 20 gånger per match.

Problemet kom utan att jag har ändrat på något, i alla fall inget jag kommer ihåg. Jag har kört viruskoll med AVG, bör jag installera Norton 360 och viruskolla med det?

Hur som helst har jag (efter att problemet uppkom) prövat öppna portar i routern, prövat koppla förbi routern och prövat spelet på en annan dator. Jag har även spelat cs och där flyter allt på som vanligt utan att jag tappar uppkoppling.

Jag ringde support igår men det enda de hade att komma med var att jag tydligen hade "fel router" och jag behövde den routern de hade att erbjuda. Det låter i mina öron väldigt konstigt att man bara ska kunna ha en speciell router för att internet ska fungera som det ska.

Och ja, jag använder sladd, inte trådlöst.

Hoppas verkligen ni kan hjälpa mig!
Tack på förhand.

Av Jumdude

"Vad gör den här knappen för något?" Vanliga sista ord.

Av Jumdude

Tack för alla svar, nej tänker inte ljuga för dem då slänger jag den istället

Och livingdead4life hur tänkte du nu?

Av Jumdude

Återuppliva en död noctuafläkt?

Hallå där.

Dum som man är fick jag för mig att inte tänka på att datorn var igång när jag dammsög fläktfilterna rakt ovanför fläktarna och en fläkt gick sönder, men finns det något sätt att återuppliva den eller är det bara att slänga?

Av Jumdude

"On är mer än ett varumärke. Det är ett bevis. När vi sätter On på en av våra produkter, har vi kämpat hårt för att den ska hålla hög kvalitet. Att den är modern och använder sig av beprövad teknik. Att den har bra och genomarbetad design. Och att den håller ett bra pris jämfört med andra liknande produkter. On är nämligen en direkt förlängning av varumärket NetOnNet."

Av Jumdude

Till att börja med, lyssna inte på folk från fragbite, den största delen av fragbites befolkning består at omogna små snorungar som inte kan ett sk*t.
För det andra så är det ungefär som att säga; jag tänkte köpa lite extra minne till min dator, men sen sa en kille till mig att jag borde köpa en hårddisk istället. Vad ska jag köpa?

Av Jumdude

Du har inte rört Cpu-nb eller htt? Kanske dags att göra det

Av Jumdude
Skrivet av Gauz:

DATOR* Ursäkta för det onödiga inlägget i wolverines tråd men var tvungen :<

Jag är precis som du, står inte ut med att folk säger data när dem menar dator, vet inte hur många gånger jag har dumförklarat min flickvän för detta ^^

Annars helt sjukt nice bygge!
10/10