Inlägg

Inlägg som Yeti har skrivit i forumet
Av Yeti
Skrivet av DavidtheDoom:

Du får ta och kolla på vad Roberts har i bagaget sedan tidigare.
Spelar du Freelancer så kommer du förstå vart han vill nå.

Tidigare spel är absolut ingen fingervisning om framtida kvalitet. Peter Molyneux släppte ju bara superkvalitet under sin sista period eller hur? Ja just det.

Av Yeti
Skrivet av rektor:

Och vad händer om dom inte leverar något efter att dom tagit emot pengarna?

Dom borde släppa alpha och beta versioner med jämna mellanrum.

Dom borde släppa öppen källkod, åtminstonde som en sista utväg om dom av någon anledning inte klarar att leverera något.

De får massa pengar det är vad som händer, vilket är en utav anledningarna till att sådana här crowdfunding projekt är det mest användar fientliga sättet att skapa spel på som står att finna i världen idag. Folk sitter o sjunger om hur det är underbart för folk kan stödja de spel de "vill få gjorda". Men med absolut ingen information utom en allt som oftast vag beskrivning utav spelet ("andlig uppföljare" jo det säger ju jävligt mycket) så har de absolut inget underlag att avgöra om detta spel som kanske kommer att bli skapat är ett spel de faktiskt skulle gillar. Vad de köper är sin egna fantasi om spelets kvalitet, inget mer.

Vilket är anledningen till att jag aldrig skulle stödja sådant här.

Av Yeti
Skrivet av m0rk:

Nej tack... Kan inte tänka mig något mer obekvämt än touch på skärmen.

Nej verkligen, obekväm input metod och absolut inget jag skulle vilja använda under längre perioder. Vid tillfället skulle jag absolute föredra ett fysiskt tangentbord och då helst med en mus.

Av Yeti

Öh 30% är ju knappast något apple påfund, speciellt då microsoft tar något liknande på sin xboxlive marknad.

Av Yeti
Skrivet av Asaska:

Det här spelet bygger inte på att det ska generera snygga screenshots precis. Det bygger på att det ska generera en snyggare och mer gedigen stor värld.

Det ena är ju snarare en produkt utav det andra.

Av Yeti
Skrivet av Robeliboban:

Är inte Ati kraven lite låga?

mini/rec krav brukar ju inte vara speciellt höga hur som helst.

Av Yeti
Skrivet av Cyb3rH4Xter:

Men än så länge så har de gjort progress

Va va va va va? Denna video är ju i princip samma skit some de viftade med för något år sedan. Snacka och ge fagra löften kan dom, men visa upp någon verklig progress kan dom då verkligen inte.

Av Yeti
Skrivet av tyrenberg:

Det finns ju inte i spel, så svårt att neka att det är nytt.

Inte alls, för de har ju knappast visat något som ens med stor möda kan liknas vid spel. Sen har ju voxels använts till t.ex. vid att göra mark i spel, just för att det funkar skapligt i statiska objekt.

Nej något nytt har de verkligen inte visat, många fagra löften, men verkligen inget nytt.

Av Yeti
Skrivet av tyrenberg:

nytänkande nyskapande for the win!

För teknik från tidigt 2000-tal är nytänkande?

Av Yeti
Skrivet av Batchen:

Om något verkar vara för bra för att vara sant och innehåller många frågetecken, är det då så konstigt att det finns många tvivlare?

Absolut inte, och some det ser ut nu så finns det betydligt större skäl att tro på bluff än något annat. Wow tjena, vi har utvecklat fetaste grafikmotorn här men vi kan inte visa er något annat än stela miljöer som är tämligen fula och en animerad video som är typ sju år gammal och slänga runt massa buzz words och liknelser.

Videon tycker jag svarar på precis INGENTING.

Av Yeti

Lite sent påtänkt utav de där stövlarna kanske?

Av Yeti
Skrivet av Grumbledock:

Kul lista då den är felaktig
Section 8 Prejudice är 360 tids-exklusivt

Wow, "tids exklusivt", vilken fjanig flagga att vifta med. Då räknas ju inte The witcher 2 some konsoll spel heller antar jag för det är tids exklusivt för PC'n.

Av Yeti
Skrivet av illusi0n:

det ser riktigt snyggt ut.

Var då någonstans? Ser inte speciellt mind blowing ut.

Av Yeti
Skrivet av illusi0n:

men levererar ändå så otroligt.

Vart levererar dem otroligt någonstans?

Av Yeti
Skrivet av Grumbledock:

E#n konsol kostar i dagsläget 2000kr, det är vad man får ge för ett dugligt grafikkort och då saknar du såväl processor som Ramminne, Bra grafikkort etc. PC är dyrare för att den kan användas till mer, konsol är alltid billigare och prisvärdare.

Läste du verhuvud taget vad jag skrev eller citerar du bara och skriver hejvilt efter det? Sedan kommer ju den konsol som kostar 2000kr med årlig lösensumma för att får se dina spels online funktioner som hålls gisslan, spel som du för övrigt betalade mer för och som mest troligen spelar bättre på en PC.

Av Yeti
Skrivet av sunnis:

En Renodlad spel PC kostar väldigt mycket i jämförelse

Inte precis, some tidigare nämnt. En PC av något slag äger ju så gott som alla, lägg kostnaden för en konsoll på det och du har en god spel kapabel PC.

Av Yeti
Skrivet av lenti:

då måste det vara fel på hans konsol, fungerar skitbra här

Det där beror ju förmodligen på peer to peer nätverket, vem som agerar host och vart du är i förhållande till honom eller henne.

Av Yeti
Skrivet av Tyrgrim:

Jodå, det är ju väldigt vanligt att man ligger och halvmyser i soffan spelandes CS eller annat valfritt fps

Och det gör det omöjligt på vad sätt? Faktum är mer eller mindre det att om du tar kostnaden för en konsol och lägger det ovanpå kostnaden för en vardaglig PC, som i princip varje funktionell medlemm i samhället har, så har du dig en tämligen kapabel PC, man kan tom. om man vill, använda TV'n som skärm.

Det är att man kan göra olika saker om man vill är ju inte heller konsoler förunnat speciellt mycket.

Av Yeti
Skrivet av Tyrgrim:

Är väl så att det är PCspelarna som har rövont av allt sittande på stolen. Konsolspelarna kan ju mysa i liggandes i soffan.

Hade man haft lite huvud hade man ju insett att det kan en PC spelare också göra.

Haters gon hate.

Av Yeti
Skrivet av Jyhan:

För er ja men för oss som kan hantera handkontrollen är det en annan femma. Det är ganska underhållande och se en ihållande datornörd spela fps på konsol, dem är helt handikappad och har ingen som helst kontroll alls.

Vem fan vill spela på en PC som man måste uppgradera stup i kvarten? Har man något innanför pannbenet så spelar man på konsol där dem exklusiva AAA spelen finns gent emot PCns halvtaskiga konsol portar, det enda företaget som finns kvar som gör exlusiva PC spel är väl Blizzard...

Pengarna som man spara in på att spela på konsol då man slipper PCns ständiga uppgraderingar kan man åka på någon utomlandsresa och uppleva saker och få minnen som varar rester av livet.

Länge sen jag såg någon ha så rövont som du.