Inlägg

Inlägg som Yeti har skrivit i forumet
Av Yeti
Skrivet av jungleboss:

Jag har då allefall räknat till lång fler än tre zombies på samma skärm. Vad har du fått denna info från?
Därmed säger jag inte att Wii U:s cpu inte kan vara en begränsning. Men kom gärna med korrekt information om du ska kritisera.

Wow, tala om att märka ord för att undvika det faktum att nintendos skrattretande prestanda har fått konkreta effekter på mer än "bara" grafik. Men ja för all del fortsätt o gnöla över att "grafik inte är allt" medans andra erbjuder både bra visuell kvalitet och en design som har mer krav på kognitiv respons från spelaren.

Sedan är ju deras design på Wii U även den skrattretande från en praktiskt synpunkt.

Av Yeti
Skrivet av kira9204:

Folks mobiltelefoner piskar detta på händerna, är nästintill störtlöjligt.
Vilken fin början på nästa gen...

Öh va? Vadå next gen? Nintendo är ju dead last in i nuvarande generation då wii inte med någon ärlighet eller intellektuell integritet kan sägas vara nuvarande generation då den i praktiken inte är annat än en lätta modifierade gamecube.

De som gnölar om att prestanda inte spelar någon roll kanske skulle få upp huvudet ur sanden, ha kul med era 3 zombies på skärmen i dead rising och dylikt annat som är ett direkt resultat utav en prestanda som är sub-standard. Sedan att vissa människor verkar vara fullt villiga att göra kopplingen att spel som nyttjar bra prestanda måste vara dåliga spel är i det närmaste en skrattretande koppling.

Skrivet av Justbecause:

Gamers är ett skämt, de vet inte vad spelglädje är, de gapar bara stort efter grafik hur dåligt ett spel än är

Som den här herrn, våga inte anse att ett visuellt medium skall hålla god visuell kvalitet, då är du ingen "äkta gamer".

Av Yeti
Skrivet av Buio:

Inte alls relevant när du svarar med det på en fråga som handlar om något annat. Då skulle du inte citerat, eller kanske lära dig citera rätt.

Kanske lära dig läsa? Jag ställde frågor, han antingen missupfattade med flit för det passade honom eller rakt av inte förstod.

Av Yeti
Skrivet av Buio:

Frågan handlade om Linux-användare var villiga att betala eller ville ha allt gratis, innan du kom och spårade ur den till att handla om hur stor marknadsandel Linux har.

Att linux är i bästa fall extremt marginaliserat är definitivt inte att "spåra ut" bara för att det inte passar dig och din agenda, det är högst relevant.

Skrivet av Commander:

Har du källa på där det visar tydligt att det inte lönar sig alls att satsa på Linux inom kommersiella spelmarknaden?

Jag har gett dig redan två källor där Linux är växande både inom Steams egna undersökningar och inom Indie. Även andra utvecklare öppnar ögonen för Linux just för hur bra det går och börjar räkna om det skulle vara ekonomiskt för dom att göra Linux ports. Även Blizzard skulle släppa något detta år för Linux.

Wow, de fick ett spel som är mer än ett decenium på nacken och ett gäng indie spel som är en fjärt i rymnden, se upp för linux det växer så det knakar. Nej, det är fortfarande i princip irrelevant, vare sig du gillar den sanningen eller inte så gör det den inte till annat än sanningen.

Av Yeti
Skrivet av Commander:

Tittar du på grafen

Så, missuppfattade du med flit för att det passade dig eller är du bara slö? Marknaden överlag, vare sig du gillar det eller ej är någon indie bundle knappast en betydande del utav spelmarknaden.

Av Yeti
Skrivet av Commander:

Källa på detta snälla.

För enligt min källa;
http://www.humblebundle.com/

Så är Linux användare den gruppen som betalar mer än både Windows och Mac användare.

Och hur stor är marknaden överlag? Var snäll och påstå att den är ens i närheten utav värd att nämna.

Av Yeti
Skrivet av flashen:
Skrivet av Dwightschrute:

Han kan nog inte

Tvärtom, kan nog utveckla oändligt mer än någon utav er utan att ta till hjärndöd nostalgi, spelet är en relik som var relevant för den tid det släpptes, nu är det allt annat än relevant då det saknar all tillstymmelse utav modern teknik och är totalt menlöst när man gör en jämförelse med moderna motparter. Och spel skall dömmas efter den nuvarande standarden.

För att inte nämna den numera ofta skrattretande uppbyggnaden utav miljön som knappast kan anses vara det minsta trovärdig, tror många har ett litet rum där ett par lådor är upphängda över ett stort fall, inga trasiga golv utan det ska vara så. Bara en utav många saker som kanske inte spelade roll då för standarden var lägre, men numera är det inte så och HL1 har också fallit efter och är inte längre relevant utöver meningslös nostalgia som inte har något med kvalitet att göra utan är ett emotionellt "argument" som igentligen också bara ignorerar verkligheten och lever i det förgångna.

Av Yeti

Väldigt lönt, NOT.

Av Yeti
Skrivet av kyre:

Såg nu att du bara trollar, trodde du var allvarlig.

"Oh shit han ägde sönder mig bäst jag säger han trollar"

Nej för ingen uppskattade ju fysiken i half life 2 eller hur? Och dead rising blev ju mycket bättre med mindre zombies när wii var för klen för att hantera större mängder, oh ja. Du är bara uppenbart okunnig om vad du pratar om.

Av Yeti
Skrivet av kyre:

Lilla vän, snyggare grafik är inte detsamma som roligare spel. Kolla alla spel gjorts på UE3, det är mycket skräp bland några få bra spel. Bättre fysik, effekter och drawdistance skulle inte göra dem spelen roligare.

Lille vän, att påstå att sådana saker inte påverkar gameplay på ett mycket betydande viss förstärker bara bilden av din totala brist på kunnande.
"Bättre fysik gör inte spel roligare" det spelades inte upp ett laughtrack när du skrev det eller?

Av Yeti
Skrivet av kyre:

Jag vill hellre har roligare spel, bättre grafik är inte så viktigt.

Talat som en riktigt okunnig människa. För kraft till grafik gör ju inte att man kan ha mer saker på skärmen, med bättre effekter, längre draw distance och bättre fysik på de objekt du har på skärmen.

Att påstå att visuell kvalitet i ett medium där den överhängande majoriteten utan den information som skickas till spelaren sker visuellt är oviktig är skrattretande.

Av Yeti
Skrivet av Knuckles:

...För att det är ett MMO. Utan unik nyckel kan man ju inte lira online...hade det inte varit ett mmo skulle PC försäljningen hos EA varit minimal pga ...piratkopering

Men om detta är så säkert varför kan du inte uppvisa trovärdiga källor som pekar på detta medans folk kan uppvisa trovärdigt, empiriskt material som pekar på motsatsen? Du har inte ens kommit i närheten utav att bevisa orsak och verkan. Ditt påstående ser desseutom svagare ut när EA själva säger att deras MMO var en total miss som andra spels framgångar fick fylla in för.

Så varför ska en utomstående tro på det du säger? Speciellt när det finns material som pekar på motsatsen?

Av Yeti
Skrivet av Knuckles:

Om du inte fattar att enda anledningen till att EA drog in mer på PC Q1 2013 är enbart pga av 1mille+ sålda kopior av kotor och en massa subscription inkomster sä är det nog inte värt min tid att argumentera.

Översättning: De tjänade bara massa pengar för att de sålde massa spel!

Av Yeti
Skrivet av aMp:

Inget "bla bla bla"

Det är det ju, du hänvisar inte till några trovärdiga källor eller några alls för den delen för att ge dina påståenden trovärdighet. Så hur kan du förvänta dig att en utomstående ska se dig eller dina påståenden som trovärdiga när folk kan visa studier och annat som pekar på motsatsen till det du påstår? Det enda du säger är att företag agerar som det vore sant och att det därmed måste vara sant för att du antar att deras beslut är taget på goda grunder.

Det är inte vetenskapligt, det är godtyckliga och lösa antaganden som blir desto lösare när andra kan visa upp betydligt mer empiriskt material som tyder på att detta inte alls är fallet.

Av Yeti
Skrivet av Zero Walker:

Tror mer bra story är som tex.

Tänk dig Zelda Ocarina of Time (om du kört), super bra spel än idag, men grafiken där är kass (var bra på den tiden dock), men spelet är fortfarande bra, och det är för nostalgin.

Fixat, storyn är banal.

Av Yeti

Lite intressant med "tomt ögon godis" när spel är först och främst ett visuellt medium och den överhängande majoriteten utav all informationen spelet ger spelaren vilken denne måste förhålla sig sker via det mänskliga ögat. Att kvaliteten på denna faktor som är själva grundbulten och en sådan stor del utav det spelaren förhåller sig till bara skulle vara utfyllnad eller rentav irrelevant som en del muppar som vill framstå som "konstnärliga" vill påstå är i det närmaste skrattretande.

Av Yeti
Skrivet av CorranHorn:

Ja precis, Tim Schafer har ju inte gjort spel på år och dar, inte heller David Braben eller Jane Jensen eller de som ligger bakom Banner Saga. Skulle nog vilja hävda att det är bara ett fåtal som inte utvecklat spel och skulle kunna passa in på den definitionen men det visar ju samtidigt hur bra koll du har på spelindustrin.

Hoppas du inser att de personer du räknade upp är riktiga typexempel på has beens.

Av Yeti
Skrivet av CorranHorn:

Nej, det är för att dessa personer har skapat sig ett rykte.

För det mesta som gamla has beens.

Av Yeti
Skrivet av MultiMan:

Att göra en sådan kommentar om den listan av spel visar tyvärr att du inte har speciellt stor koll på vad det handlar om. Synd.

Snarare att jag outade som den bullshit det är och du gillar inte sanningen.

Men du han säger det är en gris i säcken, slå till för kattsingen han är ju "indie" också så han MÅSTE ju vara en ouppskattad konstnär som bara vill dela sin kärlek med världen och inte alls tjäna pengar.

Av Yeti
Skrivet av CorranHorn:

Ja för Syndicate som släpptes för något år sedan var ju verkligen ett bra spel, eller? Jag hade utan någon som helst tvekan donerat pengar till han om det innebar ett nytt Dungeon Keeper, Syndicate, Magic Carpet, Populous eller Theme Park där ingen utgivare blandade sig i.

Ja helt säkert är det alltid den stygga utgivaren som är skyldig, de människor som faktiskt SKAPAR spelet är ju bara o så oskyldiga små änglar som är offer för den demoniska utgivaren. Eller nej, så är det nog inte, när de skapar spelet kan de inte förvänta sig är någon med någon form utav logik inte skulle hålla dem anvariga för spelets kvalitet.

Skrivet av Landy:

Kul att du hittade ett expempel på en gammal klassiker som hittade ut på spelmarknad igen genom tradionella medel så som en utgivare i ryggen.
Sen kan man diskutera hur konsolskadat det är egentligen

En liten lista på crowd fundad spel (inte på något sett en komplett lista), som jag har svårt att se skulle blivit av utan crowd funding vågen.
Och det är klart att några projekt kommer att crash & burn, lr helt enkelt bli ett dåligt spel.
Men det är risken många är villiga att ta som Backer bara för att se att ett spelprojekt blir verklighet.

Project Eternity
Broken Sword - the Serpent's Curse Adventure
Planetary Annihilation - A Next Generation RTS
Defense Grid 2
Dead State: The Zombie Survival RPG
Carmageddon: Reincarnation
Starlight Inception
Shadowrun Returns
Make Leisure Suit Larry come again!
The Banner Saga
TAKEDOWN
Wasteland 2
Double Fine Adventure

Kul att du hittate några få spel som inte finns ännu, sen kan man diskutera hur skadade de kommer bli utav sina utvecklares inkompetens.

Skrivet av Uvania:

Exakt, de spelutvecklarna är konstnärer som vill visa upp sina mästerverk för allmänheten utan att någon publisher sitter och backstabbar dem i ryggen..

Det är lika fjantigt och naivt som det låter.