Inlägg

Inlägg som Yeti har skrivit i forumet
Av Yeti
Skrivet av Asteroid:

Lycka till att spela starcraft 2 och supremecommander 2 med handkontroll.

För att inte nämna det löjeväckande att ett tangentbord med mus skulle göra sig nämnvärt sämre i övriga genrer. Sen är det ju faktiskt så att du kan använda kontroller på en pc -om du vill-.

Av Yeti
Skrivet av Gender Bender:

Alla genrer förutom FPS och MMO lämpar sig bättre med handkontroll.

Derp? Herp derpa derp.

Av Yeti

[QUOTE="Jyhan;11008029"]De få spelgenrer som gör sig bättre på PC/QUOTE]

Du menar nästintill alla då?

Av Yeti
Skrivet av Getslit:

Man slipper pyssel med drivrutiner till konsol och spelen fungerar likadant till alla ps3, 360 osv. Måste nog säga att det är 50 50, men konsol med polarna och ett par öl är svårslaget!

Också en otroligt överhypad "problematik", vilken om den var sann skulle kunna jämföras med de uppdateringar konsollerna behöver genomföra.

Skrivet av warh0g:

Jag kör med PC, PS3, 360 och Wii. Varför välja när man kan få allt?

Antingen vill man få ut mest värde för sina pengar, eller så har man kanske en begränsad budget, eller vill lägga den på lite annat också. Men vill och kan man, så varför inte.

Av Yeti

Man kan ju poängtera ut att om man tar en konsols kostnad och lägger ovanpå kostnaden för en mer vardaglig dator, vilket i princip varje funktionell person i samhället har, så kan man få sig en speldator. Vilket ju är relevant då en PC oftast beskrivs som åh så kostsam, vilket i sig ofta överdrivs å det grövsta. Visserligen är PS3'an lite dyrare än 360, men där hålls å andra sidan dina spels peer to peer online funktion gisslan mot årlig lösensumma.

Sen är mig bevetligen konsol spelen some regel dyrare än sina PC motsvarigheter.

Skrivet av Mikil:

*Alltid roligare att använda en PC då en datormus är så mycket bättre än en kontroll!
Det där är högst personligt som är långt ifrån en generell uppfattning. Du insåg antagligen hur dumt det lät precis när du skrivit det.

Njae, helt fel ute är han inte, musen är ett betydligt mer precist verktyg, vilket inte bara yttrar sig i bättre hantering vad gäller FPS/TPS. Det är inte någon personlig uppfattning utan mer eller mindre fastställt.

Av Yeti
Skrivet av m0rk:

Ganska många...

Inte speciellt faktiskt.

Av Yeti
Skrivet av _NsMs_:

Mac är bättre för film/ljudredigering

Gammalt skrock, var möjligen sant en gång i tiden, inte numera.

Av Yeti
Skrivet av Kaleid:

Much ado about nothing. Är spelet bra?

Meh, multiplayern är tämligen streamlinad och liknar allt annat. Tycker personligen animeringen är något stel på karaktärerna.

Av Yeti
Skrivet av astrob0y:

Var inte så vag med tråkiga one liners som inte tillför något och som får mig som läsare att gissa.

Det var tämligen ovagt, det som är felet är nog din ovilja att se det uppenbara. Och ska vi tala om vaga uttalanden så kan vi ju se "se flesta patchar sina spel", hur många är det enligt dig, och är det bara de spel du har spelat?

Kasta inte sten i glasshus som man säger, men det är väl en vag och tråkig one liner som tvingar dig att gissa massa saker det också.

Av Yeti
Skrivet av astrob0y:

Tydligen är inte tjänsten tillräcklig enligt några här. Men visst- du får väldigt gärna stödja en tjänst som tar ut överpriser och snart ligger på 60-70% av marknaden.

Det var inte steam som var på tapeten, försök inte.

Av Yeti
Skrivet av astrob0y:

Så vad är din åsikt?
så skulle jag inte tänka "aha. Det är fel på varan. Jag får göra om och göra rätt."

Funkade för Newell, men du gör ju som du vill.

Av Yeti
Skrivet av dpom86:

@The Mupp:

+1

Om du kan komma på en annan förklaring till varför Crysis2 inriktades mot konsol när det så uppenbart borde vara inriktat mot PC så dela den med oss. Kan du inte komma på en egen bra förklaring är det bara inse: Ingen lyssnar på någon som säger "Så är det inte!" utan något som helst fakta eller motivation.
Om du inte kan hitta någon fakta som stödjer din sak borde du granska din ståndpunkt i sömmarna. Det kanske är smärtsamt att inse men - Risken är att du tänker fel.

De får betalt oavsett vilket, och crysis 1 gjorde ju tämligen goda förtjänster, speciellt med tanke på att det inte kunde spelas på alla maskiner när det kom ut. Vad det hela handlar om är inte saken att de vill tjäna pengar istället för att inte tjäna pengar, utan de ville tjäna -MER- pengar. De i den här mening är både crytek och EA.

Kanske är det smartsamt att inse, mee risken är att du tänker fel.

Av Yeti

Gillar att demon har ett slut, vad är detta? Eller är det så att det är en multiplayer demo?

Av Yeti
Skrivet av Fade-swe:

Finns bara en mus som går att använda MS IntelliMouse Optical 1.1A

Både den och MS intelli 3.0 är ypperliga möss i min åsikt, de är billiga och gör allt man kan begära av sin skrivbordsråtta.

Av Yeti
Skrivet av Babianen:

Jag tror ju inte att det spelar in så mycket, men alltid något.

Tvärtom, det gör det. Att kunna sälja ett spel igen till vad som ofta är näst intill fullt pris där du gav en spottstyver till någon stackare som sålde det är ett ganska attraktivt sätt att göra affärer.

Av Yeti
Skrivet av astrob0y:

Men visst går det att förklara pc-spelens frånvaro i spelaffärer.

Vill du veta en annan sak som påverkar extremt mycket, använda spel. De kan inte sälja PC spel second hand.

Av Yeti
Skrivet av Dackis:

Att tidigare PC-exklusiva titlar idag utvecklas främst till konsol är definitivt en konsekvens av att piratkopieringstalen är betydligt högre på PC än på konsolerna.

Nej, snarare allmänt pengasug. Och konsol piratkopiering är högre än du tror.

Av Yeti
Skrivet av Turbojan:

kanske jag gör fel? :/ Hur gör ni när ni sätter tillbaka dörren?

Linjerar upp knippsarna på toppen av chassit, sätter i coh sedan glider det galant in igen och kan skruvas fast. Förstår inte hur detta skulle kunna ta två personer 30 minuter ens om de är hemskt förvirrade.

Låter som ditt chassi är defekt.

Av Yeti
Skrivet av Lambodgas:

I RTS, Action, FPS och i mmos m.m. så stämmer detta. Men i Racingspel så vinner xbox360, ps3 och wii kontrollerna stort över tangentbord och mus.

Svårt att se det ske, möjligen att de är nåtogt likvärdiga då musens precision inte betyder något i så gott som alla utav dessa spel.

Av Yeti
Skrivet av mapo:

Shadowrun är det enda jag kommer på för tillfället.

Det är så vitt jag vet också det enda som existerar, vilket möjligen är anledningen till att detta inte görs mer, Keyboard+mus var en betydligt effektivare metod att kontrollera spelet med och xbox spelarna hamnade därför i avsevärt underläge.