Inlägg

Inlägg som Kuriden har skrivit i forumet
Av Kuriden

Battlefield

Av Kuriden
Skrivet av Rydisen:

För det första, så känns tråden felplacerad. För det andra, hade du letat i ungefär en sekund så finns det en väldigt bra guide här på sweclockers (och miljontals på nätet). Den på sweclockers finns under rätt forum och som sticky, bara att börja leta

Var tycker du jag bör placera den? Vill ha folks synpunkter på just min rigg, kanske har någon erfarenheter från samma komponenter?

Av Kuriden

Överklocka min dator (Nybörjare)

Tjena jag har haft min dator nu i några månader och har bestämt mig för att testa att klocka den! Jag har aldrig klockat en dator förut på egen hand och undrar helt enkelt om det är något jag bör ta hänsyn till samt vilka program som är användbara.
Finns det något jag kan ha monterat på ett felaktigt sätt när jag monterade datorn som kommer kunna vara avgörande när jag ska klocka den?
Hur mycket skillnad kommer en eventuell klocknig att göra?

Min dator:
PSU Fractal Design 650W Tesla/650W/80+
MSI gtx 560 ti
Kab Fractal Design Define R3/SVART/NO-PSU
Kylare Noctua NH-U12P SE2 Socket 775/1156/1366
CPU Core i5 2500K
MK MSI P67A-C45 (Inet) Socket 1155, P67, ATX B3
Corsair XMS3 Vengeance 8GB DDR3 PC3-12800 1600MHz

Av Kuriden

Det är så att jag sitter just nu på 100/10 med två kraftfulla bukrar, jag vill mer veta om det finns några schyssta lösningar. Om det blir ett lyckat koncept kan jag nog få tag på resurser för en uppgradering. Just nu leker jag bara med tanken! Jag känner folk med hyffsade kunskaper inom C# tror ni man kan bygga något liknande med c#?

Av Kuriden

Hmm tack för era svar men jag söker nog mer en sydd lösning, tex bygga en egen web app i Visual studio eller liknande

Av Kuriden

Ingen som vet någon bra lösning?

Av Kuriden

Hur gör man än web video kanal?

Tjena,
Jag har en liten fråga: hur gör man en video kanal på webben?
Det jag skulle vilja göra att är att streama videos som jag har gjort själv / program 24/7 och lägga upp det på en hemsida.
Är det någon som har erfarenhet inom detta och vill dela med sig?
tack på förhand!

Av Kuriden

#5 Tack för ditt svar! Är det inte bättre att skriva det i C# från början?

Av Kuriden

#2&3 tack för era svar!
#3 Precis som jag sa skall jag försöka lära mig grunderna innan jag ger mig in på att göra små spel, kommer väll förmodligen börja med "Hello World"

Av Kuriden

Programera spel (nybörjare)

Tjena

Jag har sedan länge varit intresserad utav att lära mig lite baser inom något språk för utveckling utav spel. Jag har väldigt svårt välja vilket språk jag skall lära mig, jag vill skriva för Windows. Jag har kollat på C# och C++ men vet inte riktigt vilket jag skall använda mig utav.
Som jag har uppfattat det är C# en smula lättare att lära sig och arbeta med men desto mer begränsat?
Är det någon med mer erfarenhet utav ämnet som kan ge mig lite mer kunskap och tips för hur jag skall börja?

Vad är fördelarna med de olika språken och vilka grafiska bibliotek kan de olika nyttja? Finns det likvärdiga nätverksegenskaper i båda två?

Tack på förhand!

edit

Jag glömde nämna att jag inte är helt o öppen för att använda mig utav färdiga motorer såsom UDK eller Unity men vill lära mig programmering på lite mer grundlig nivå innan så jag har lite förståelse.

Av Kuriden

Min sambo skulle bokstavligen döda mig om jag kom hem med något sådant!

Av Kuriden

Söker ett litet ATX chassi

Tjenare jag har för ett tag sedan införskaffat mig en ny dator, och nu tänkte jag göra den gamla datorn till en media dator som sambon kan kolla på tv samt olika tv play sidor! Problemet är att jag inte hittar något lämpligt chassi som stödjer ATX kort samt med normal-stort nät agg! Måste jag bygga ett?

Tack på förhand!

Av Kuriden

Får jag låna tråden lite för en kort fråga? Vad är max temp för MSI gtx 560 ti och finns det något man bör tänka på innan man leker i MSI AB?

Av Kuriden

Nu piper det mycket högre efter att ha startat om datorn ett par gångar har dock inte ändrat några greenpower inställningar även ett rasslande ljud hörs lite svagt? Kan inte detta minska livslängden på komponenterna?

Av Kuriden

Hmm förstod inte om det var fel på mitt nätagg eller moderkortet! Och om jag skulle stänga av strömsparar funktioner gör jag det i BIOS?

Av Kuriden

Svagt pipljud ifrån mitt nya bygge

Hejsan, jag har sedan någon dag tillbaka haft ett svagt pipande ljud ifrån min dator och då den inte ens är några veckor gammal börjar jag bli lite orolig. Jag har försökt att lokalisera pipet men kan inte hitta pipkällan!

Min uppsättning:

MSI P67A-C45 REV B3
Corsair 8GB (2x4096MB) 1600MHz VENGEANCE
1TB Samsung Spinpoint F3 HD103SJ
Noctua NH-U12P SE2
Intel Core i5 2500K 3,3GHz
Fractal Design Tesla 650W 80+
Fractal Design Define R3, Svart
MSI GTX 560 ti 1gb

Vore oerhört tacksam över något svar som kan leda till en lösning! Lägger sig omlott mitt tinnitus håller på att få spader!

Har kollat alla temps osv inga problem där, cp31 idle och gpu 35 eller lägre.

Tack på förhand!

Av Kuriden

Varför tror du den kommer bli fetare än de andra? Fury har ju droppat rejält har jag läst. Länka gärna en källa till servern Om detta är sant så är jag lätt på att starta en svensk guild på den färska servern!

Av Kuriden

När kommer den nya servern upp? Jag lirade Age of Conan på realese men slutade ganska efter ett tag, tyckte dock att det var ett riktigt charmigt mmo!

Av Kuriden

Det känns lite läskigt men jag får väll lita på er! Jag har en till fråga, min kylare förhindrade mig att sätta mina ram minnen på 1 och 3 går det lika bra att sätta dem på 2 och 4?

Av Kuriden

Det kan inte skada?