Inlägg

Inlägg som cross_linus har skrivit i forumet
Av cross_linus

Min iphone 5 hittar inte mitt bluetoothheadset Hjälp

Hej som rubriken lyder så hittar inte min iphone 5 inte mitt bluetoothheadset men min gamla iphone 5 gjorde det och andras iphone 5 kan också koppla upp säg på hörlurarna. Så är det någon inställning eller vad är det som är fel?

Av cross_linus

Hur många W behöver man till en i i7, 8 till 16 ram och ett dåligt grafikkort?

Av cross_linus

Det går inte komma åt filen på något annat sett så man ka få alla bilder och sånt?

Av cross_linus

har gjort det men felmeddelandet kommer upp ändå om att filen är skadad

Av cross_linus

hur gör man det :$?

Av cross_linus

ja jag hade en äldre backup som jag gjorde på mobil och den funka fick tillbaka dom numerärerna jag hade då man har massa annat jag saknar. som jag skulle vilja ha.

Det står "iTunes kunde inte återställa iPhone-enheten eftersom säkerhetskopian var skadad eller inte kompatibel med den iPhone som återställs"

Av cross_linus

itunes

Av cross_linus

Kan inte återställa säkerheteskopia på min iphone hjälp mig

Hej fick hem min nya iphone 5 för den gamla 5:an krångla. Men nu när jag skulle återställa säkerhetskopia så jag får alla appar och sånt till den nya så säger den att kopian är skadad och går inte att flytta över typ vad ska jag göra :(? Vill ha alla gamla nummer och sånt tillbaka.

Av cross_linus

jag har redan ett grymt ljudkort så det behöver jag inte

Jag vet inte det går åt väldigt mycket ram och processor kraft så det behövs ju va några där men annars så grafikkort kan ju vara vad som helst egentligen.

Av cross_linus

Musik studio dator

Hej Har lite funderingar på att uppgradera datorn till studion men vill veta vad ni tror man ska ha.
alltså ingen speldator behöver inte vara något supergrafikkort för den ska inte spelas på är det tänkt den ska kunna driva två skärmar.
Kom med förslag

Av cross_linus

Excel: koppla adresser till koordinater?

Hej jag har en excel fil där det står massa namn och adresser och jag skulle vilja veta hur man får fram koordinaterna till alla adresser. hur gör man? måste finnas något program eller något

Tacksam för snabb hjälp

Av cross_linus

ja det är inte aktuellt att sätta ut det manuellt efter som det är runt 1000 adresser kanske. Men tack för en bra förklaring annars!

Men jag tror jag har hittat hur man gör men jag behöver hjälp med att konvertera adresserna som är i excel filen till koordinater någon som vet?

Av cross_linus

han jag ska göra det åt sa att dom har alla kunder i excel programmet och att man skulle kunna exporter den excel filen till googlemaps så det kommer ut vart kunderna ligger

Av cross_linus

Den ska användas till ett företag där dom på företaget kan gå in på google map och se vart kunderna ligger i Sverige

Av cross_linus

men det måste gå att sätta ut adresser på googlemap utan att behöva företags uppgifter. Jag vill bara kunna sätta ut såna röda pluppar adresser

Av cross_linus
Av cross_linus

men måste man ha företags uppgifter och sånt?

Av cross_linus

sätta ut adresser på googlemaps?

Hej jag ska sätta ut massa adresser på googlemap så man ser vart det ligger men jag förstår inte riktigt hur man gör. Jag har googlat lite men fattar inte riktigt. Så tänkte att ni kanske kan förklara bättre. Hur gör man helt enkelt?

Av cross_linus

xcode va grattis nu så det sitter jag och leker lite i nu men om man ska publicera appen sen hur gjorde man då?

Av cross_linus

Börja programmera iphone appar

Hej jag hade tänkt att testa att lära mig programmera iphone appar, Hur gör man? jag har en mac så vad är det för program man ska ha till den? Kostar det pengar?