Inlägg

Inlägg som TokigaSmurfeN har skrivit i forumet
Av TokigaSmurfeN
Skrivet av jakob.ee.:

Tycker du att det ser ut som en blogg? det tycker inte jag iallafall..

Ja om jag ska vara helt ärlig så tycker jag det ser ut som en sagohörna för barn:) ser inget seriöst på den sidan som skulle locka kunder till att handla varor:)

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av jakob.ee.:

Okej.. Ska leta mer.. Eller man kanske kan ha en sida som en blogg, Fast med en annan adress.. Det har iaf http://www.youngsters.se/ de har wordpress.com. Men vet ej om man kan ha nätbutiker.. Men du kan ju alltid kolla då kan du göra den själv

Mja en sida liknande en blogg kommer inte rigktigt fungera då det ger fel signaler till folk som besöker sidan:) Eftersom det öär en dedikerad klädbutik så ska sidan anpassas efter näthandel med just kläder och där passar inte en blogg in:p

Verkar vara seriösa i sina erbjudanden men det skulle kännas tryggare att anlita något svenskt företag som man kan ha enkel kontakt med under uppbyggnaden:)

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av jakob.ee.:

Ja. Men jag har aldrig köpt där.. Men vet folk som har gjort..

Ja men de är bra att man får olika förslag så kan man själv luska lite angående pris och vad dem har åstakommit innan:)

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av FlorrpaN:

När du köper en sådan hemsida så kommer troligen ett CMS system för e-handel att användas(ex osCommerce)
Sådana system möjliggör för er som kund att ändra eran internetbutik själva.

Det låter väldigt bra, precis något sånt jag var ute efter!

Skrivet av jakob.ee.:

Här har du några som är riktigt bra! http://grebban.com/

Och här kan du se att de har gjort sidor med närhandel.. http://grebban.com/uppdrag

Tack för tipset! Dem verkar kunna ta fram en webbsidor efter kundens behov:)

Av TokigaSmurfeN

Beställa en Webbsida?

Hej

Jag har behov av att införskaffa en webbsida som ska anpassas för näthandel av kläder men då jag inte har erfarenhet inom webbskapande så måste jag anlita någon men det jag tänkte fråga är, när webbsidan väl är gjord med diverse kläder osv inlagt, kan man sköta uppdateringar av varor osv på egen hand eller krävs det att man anlitar någon då igen för att göra det?

Eftersom varor går ur lager och nya varor beställs kontinuerligt så vore det ju smidigt om man kan uppdatera och fixa detta själv men går det utan några förkunskaper?

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av toxicstone:

Har iallafall öppnat en topic på XBMC forum och hoppas från hjälp där, dock öppen för hjälp här även, ifall några XBMC användare är online.

Sök... De finns en guide på Sweclockers som beskriver precis hur man gör och även fixar posters som var din fråga....

http://www.sweclockers.com/forum/102-htpc-och-mediaspelare/97...

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av toxicstone:

Har sökt här och på Google men utan att behöva lägga ner dagar på att få fram informationen så skapar jag en tråd här.

Har XBMC installerat och angivit en mapp där filmer och omslag ligger i samma mapp men omslagen syns inte, även när jag går in i mappen så syns inte ens filmens egna (screenshot eller vad man nu kallar det) förutom i en mapp med avsnitt ifrån SVT där vissades dem efter 10sec.

edit: Detta är lokala bilder i .JPG.

Allow me to search it for you since you are to lazy yourself

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av Blesk:

Privata World of Warcraft servrar är vad jag vet inte lagligt att driva. Jag använde sökfunktionen på forumet och bekräftade att moderatorer tidigare låst liknande trådar som denna då bedömningen är att det går i hand med piratkopiering. Du får söka information någon annan stans. Eller betala för spelet.

Att det är olagligt att driva stämmer inte riktigt men ungefär. Blizzard har ju såklart Copyright på WoW och eftersom privatservrar använder sig av wow så byter dem mot Blizzards copyright av spelet. Servern som man ansluter dock är privat och laglig.

Svårt att förklara hur du ska lira på en Privatserver utan att bryta mot forumreglerna...

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av Coldfire2143:

Klockan är 12, p12orna har gått och lagt sig.

De tog mig riktigt lång tid att förstå vad du faktiskt menade men nu fattar jag haha

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av Coldfire2143:

Klockan är 12, p12orna har gått och lagt sig.

Okej...

Av TokigaSmurfeN

Efter att ha läst allas inlägg så är tydligen Android det mest självklara valet för många tack vare "friheten med sin egen telefon" Det kan jag förstå, eller rättare sagt hålla med om eftersom man kan ändra och fixa precis hur man vill att mobilen ska fungera och se ut.

Iphone är ju också som ni säger väldigt "låst" En produkt som stödjer Apple komiskt skrivet men också väldigt sant Men om man vill så kan man ju såklart jailbreaka sin Iphone och kanske inte få den fulla friheten som med en vanlig Android men den blir mer öppen för egna inställningar osv iaf:)

Priset är dyrt på Iphone i jämförelse med Android vilket också är helt sant, såg på forumet att netonnet säljer Galaxy s2 för 3190 kr mot Apples Iphone 4 på 3999kr. Ingen jättestor skillnad prismässigt men kanske har stor betydelse med tanke på vad man får och inte... ( tänker på friheten i android ).

Iallafall så fick jag svar på varför Android favoriseras utöver Ios, får tacka för att inget påhopp om Applefanboy dök upp

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av Montolaya:

Hej jag funderar på att köpa en ny samsung galaxy s2, anser ni att prestandan fortfarande är bra? Har en iPhone 3GS just nu. Är den värd pengarna? Är lite osäker därför frågar jag.
Länk S2: http://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefon/samsung/samsu...

Den har ju tydligen många fina utmärkelser och för 3190 kr skulle jag säga köp:)

Dock så måste jag bara fråga, vad är det som gör att du vill ha en telefon med bra "prestanda"?

Av TokigaSmurfeN

Vilka faktorer gör att du föredrar Androind eller IOS?

Jag har läst väldigt många trådar här på forumet där det hela tiden kretsar till Varför man ska/ inte ska köpa Apples mobiltelefoner eller hålla sig borta från Androids telefoner men det jag inte förstår är vad det är som påverkar dessa beslut.

Min första smartphone var en Iphone 3G som jag köpte begagnad av en polare 2010, designen var inte direkt tilltalande men själva operativet IOS var något som jag starkt gillade. Det var simpelt och lätt att förstå samtidigt som det var ett väldigt snyggt upplägg av apparnas utseende och och hela IOS över huvudtaget.

När Iphone 4 kom ut så bestämde jag mig för att köpa den eftersom Apple hade valt en helt ny design på telefonen som jag gillade skarpt speciellt glaset på baksidan men vad många tydligen var besvikna på var telefonens "hårdvara". Detta är en synpunkt som jag fortfarande inte begriper hur man kan vara missnöjd över.

När jag beslutar mig för att köpa en telefon så står Design överst på min lista och därefter användarvänlighet och ärligt talat så finns inte prestanda ens med på min lista över saker jag söker hos en telefon. Jag köper min telefon för att uppfylla några små krav, ringa, smsa, e-post och kunna använda facebook, spotify, kolla nyheter. Vilken telefon i dagens läge (smartphones) uppfyller inte det? Finns det någon några?

Dem som istället väljer att köpa en telefon från Samsung som Galaxy S3, vad letar ni efter hos en telefon eftersom en av de mest sagda anledningarna är att "hårdvaran" i S3 är så mycket bättre och samtidigt en billigare telefon, får jag fråga, vad vill ni ha denna prestanda till? Vad gör ni med telefonen som kräver det bästa och senaste inom hårdvaruteknik inom mobiltelefoni? Finns det bildredigeringsprogram ni använder för att photoshoppa bilder i telefonen elr vill ni nyttja prestandan i spel? jag kanske är ensam om att använda en dator till bildredigering och spel än att sitta och gibba på en liten 4" skärm eller pilla med bilder på.

Jag har provat att använda en Samsung Galaxy S2 men som absolut inte var något för mig, jag tycker menyerna och apparna är rentav "fula" (det säger utan att tracka ner på telefonen och alla andra som faktiskt gillar den) men Androids design tilltalar mig inte på någon sätt.

Efter att ha använt Iphone under hela touchmobilutvecklingen så vet jag garanterat att jag kommer hålla mig till Apples telefoner i framtiden men vad jag vill veta av andra är varför ni väljer Android över Apple eller tvärt om, ifall man nu bortser från Apples maktgalna personal som trivs med att stämma andra företag det går bra för.

Jag vill även inte framstå som ett Fanboy av varken Android eller Apple bara för att jag själv föredrar Apple framför Android med dem anledningarna som jag nämnde ovan, Designen och IOS.

Av TokigaSmurfeN

Problem med 720/1080p youtube.

Hej

När jag försöker se på youtubeklipp i HD så märks det tydligt att det inte är i hd kvalitet utan max 480p fastän reglaget står på 720 alternativt 1080p.

Däremot när jag kollar Blueray rips på 720/1080P så är det i HD

Vad kan detta bero på eller är det något som är vanligt på vissa youtubeklipp?

Grafikkortet är ett 6570.

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av tvelander:

Har 12 acc och 113 chars över lvl 60 och bara 4 dks över lvl 60 XD

Nu måste man ju bara fråga varför? xd seriöst vem har 12 konton? fet dyrt om man lirar på alla

Av TokigaSmurfeN
Skrivet av j0ckeeh:

Tänker bidra med min wowgubbe för att få lite liv i tråden igen!

http://i.imgur.com/Kwqtl.jpg

Flying mounten är helt klart det snyggaste mounten som kom i Cata:)

Skrivet av tvelander:

http://forumbilder.se/images/889201262023P2d9a.jpg

Tar väll alla Viktiga gubbar jag har men har mer, kanske 20-30 mer XD

haha du lirar på tok för mycket:) Inget negtivt menat dock, man väljer själv hur man spenderar sin tid:)

Av TokigaSmurfeN

Servern är nere är mest troligt. Kolla din serverstatus på Wow eus hemsida www.wow-europe.com

Av TokigaSmurfeN

Så jävla rätt:D Nog för att jag föredrar Apple över Samsung men dehär vara fan rätt!:)

Av TokigaSmurfeN

Fattar inte hur alla orkar lägga energi på att klaga på Apple dagarna i ända, vart får ni eran ork ifrån?

Av TokigaSmurfeN