Inlägg

Inlägg som LarsoyH har skrivit i forumet
Av LarsoyH

Håller med till 100%, men ibland räcker det inte ens med att vänta i 3 månader. Jag impulsköpte t.ex. MOH på steam här för några dagar sedan och har inte ens kunnat öppna spelet för att skiten krashar konstant. 1 FAKKING ÅR EFTER RELEASE!!! Har testat alla möjliga trix jag läst på nätet men har börjat ge upp nu, e nästan inte värt mödan. Nu gällde det ju bara 70 spänn eller nåt sådant så det är inte hela världen men tycker det är helt oacceptabelt när man läser historier om folk som köper sprillans nya spel för fullpris och sedan inte ens kan starta dom. Det gör ju inte saken bättre att dom flesta stora spelföretag också verkar strunta i att fixa det och sedan skyller på piratkopiering... Men faktum är att ibland så funkar piratvarianter nästan bättre än köpta

Av LarsoyH

The witcher 2 om du vill ha bra story och mycket valmöjligheter. Stalker serien är också riktigt bra om du är ute efter mer freeroaming.

Av LarsoyH

Jag brukar slänga ner min i handfatet och dränka den i såpa, sedan gnuggar och skrubbar man lite och sköljer av så blir den som ny. Har haft samma musmatta i ungefär ett år nu och den är fortfarande kolsvart och fin Har inte märk någon större skillnad i glidet, fast jag har iof inte A/B testat med en sprillans. Det stinker dock fan om den medans den torkar vilket tar ca ett dygn, men så fort den är torr så försvinner stanken

Av LarsoyH

Tråden handlar om att inte skapa onödiga trådar, men den här tråden kändes ju väldigt nödvändig...

Av LarsoyH

Du kommer aldrig kunna spela BF3 på Ultra med 3 1080p skärmar på acceptabel fps för något under 4000:- 6950/6970 CF eller 560TI/570 SLI kanske fixar biffen. Annars är det väl i princip bara 580 SLI kvar men det kostar ju därefter.

Av LarsoyH

Bott under en sten senaste halvåret eller Har ju varit över hela sweclockers angående översvämningarna i Thailand och att hårddiskpriserna drabbats därefter.

Av LarsoyH

Blir nog nytt grafikkort framåt nästa höst/vinter när priserna på nästa gen börjar dala och nytt mobo+cpu+ram när intel släpper nästnästa prestanda gen. Vill gärna byta till 6 eller 8 kärnigt vid nästa byte

Av LarsoyH

Det här börjar ju likna Flashback, försök hålla diskussionen på en lite högre nivå än att bara ordbajsa på varandra hit och dit så blir det mycket trevligare för allihopa.

Av LarsoyH

Tack för hjälpen, fungerade

Av LarsoyH

LA Noire crashar vid launch

Jag köpte LA Noire på Steam häromdan och skulle nu till att börja lira det, men det vill inte starta. Loadingfönstret kommer upp och sedan så crashar det. Har testat olika grafikinställningar men samma visa varje gång. Har de senaste drivrutinerna (285.62) och senaste DirectX.

Specs:

GTX580
I7 950
6GB RAM

Har även testat att stänga av alla bakgrundsprogram inkl. virusskydd men det blev ingen skillnad.

Undrar om nån har en aning om vad som kan vara på tok.

Av LarsoyH

"ingen ändå kommer att köpa det" Ja, har dom den inställningen när dom släpper spel så är det såklart ingen som kommer köpa det. Det här är bara ytterligare en dålig ursäkt likt Bethesda för att det är enklare att utveckla spel till konsol än PC. Och det där med 95% är rentutsagt bullshit då väldigt många av de som tankar gör det för att testa spelet likt en demo. Är det då tråkigt (vilket dom flesta spelen är idag) så kommer man ju såklart inte köpa spelet. Gör spel som vi PC spelare uppskattar så kanske dom får sälja mer. Att konsolspelare generellt sett har lägre kvalitétskrav gällande deras spel har ju redan bevisats ett flertal ggr. Sedan finns det ju också fall då det faktiskt varit enklare att spela/installera en piratversion än det riktiga spelet. Därför kanske man både köper spelet OCH tankar det.

Av LarsoyH

Finns inget som heter för mycket Själv brukar jag ligga mellan 5-6gb när jag kör mina tyngsta program. Då jag sitter på 6gb så börjar det bli lite snålt. Men har aldrig fullständigt lyckats maxa ramen så jag avaktar med att byta upp mig då min ekonomi inte tillåter det för tillfället

Av LarsoyH

Vad var det för mening med den här tråden egentligen? lämna rum för folk som faktiskt behöver hjälp och släng inte ut en massa skittrådar som den här.

Av LarsoyH

Dyrare brukar oftast betyda bättre kvalitésmässigt, sen vad som är bättre ljudmässigt är subjektivt. Vissa vill ha jätte mycket bas och diskant och lite mellanregister medan andra vill ha ett rakt frekvensspektrum. Använder inte in-ear lurar så kan tyvärr inte uttala mig om någon speciell modell som är bra. Stirra dig heller inte blind på tillverkarnas siffror då det bara brukar vara mumbojumbo. Är du kinkig med ditt ljud så bör du testa innan köp

Av LarsoyH

http://www.youtube.com/watch?v=HddMANh3Xis Yogscast uttalande om den här hela soppan ifall någon vill höra

Av LarsoyH

Gör en varukorg på inet och länka den istället, blir mycket enklare än att behöva öppna en massa flikar och bläddra mellan.

Av LarsoyH

http://www.youtube.com/watch?v=PKFBbgDTHGo 0:50 och framåt så ligger den säkert annars vet jag inget.

Av LarsoyH

Tvivlar på att det kommer framkalla samma känslor som 1.6 gjorde på den tiden. Men hoppas verkligen att valve går sin egen väg för att efterlikna 1.6 istället för att bara kopiera cod och bf, det räcker med taffliga konsolshooters för min del iaf. En renodlad pc shooter med bra grafik är vad man vill ha. Kommer ju dock aldrig hända...

Av LarsoyH

Älskar den där videon har för mig att den var uppe här på swec för nån månad sen om jag inte minns fel.

Av LarsoyH

Nja, Till en början var spelet helt ospelbart för mig iom den låga FOV:n. Fick huvudvärk i first person så fick köra third hela tiden vilken blev jobbigt speciellt när man är i grottor och hus etc, och kameran zoomar in och ut hela tiden. Detta löstes dock efter en stund när jag hittade FOV fixen så nu kör jag first person hela tiden utan huvudvärk Älskar dock spelet i stort: öppna världen, storyn, gameplayet, miljöerna. Men UI:n är ju fan i mig värdelös på PC, blev bättre med Mouse Acceleration fixen men hade hellre velat sett en helt mus orienterad UI istället för en massa undermenyer och bläddrande med WASD. Tycker även att UI:n är tråkig utseéndemässigt, hade hellre velat se en lite mer grafisk UI än vad som är nu med bara en svartgrå genomskinlig bakgrund. Tycker även att AI:n är helt retarderad fast antar att den är svår att programmera i såna här typer av spel. Grafiken levde ju inte heller upp till mina förväntningar men det blev bättre med alla fixar man kunde göra i ini filerna. Även fast texturerna fortfarande är horribla. Tycker dock att det var värt pengarna efter lite fixande och trixande. Men det levde inte upp till mina förväntningar som vanilla. Finns ju även en hel del irriterande buggar, men dom ska man inte klaga på såhär direkt efter release. Är ju i princip omöjligt att släppa ett buggfrittspel, och ingen av buggarna har varit såpass jobbiga så att dom förstört spelupplevelsen för mig än så länge. En grej jag märkt som jag dock stör mig på väldigt mycket är att alla svar och dialog man för med npc:erna oftast leder till samma utgång. Tycker att det borde vara mer så att beroende på vilka svar man väljer så får storyn olika utgång. Tycker även att spelet håller en i handen för mycket så att säga, i vissa fall behöver man ju knappt tänka när man spelar eftersom vad man än gör så blir man ledd i rätt riktning av spelet igen.