Inlägg

Inlägg som LarsoyH har skrivit i forumet
Av LarsoyH

Har du ändrat om bland keybindings väldigt mycket eller? Kanske blivit buggat på något sätt, testa defaulta keybindings och se vad som händer. För mig är accept [space] respawn [E (tror jag)] och för att switcha kits så håller jag in [R]. Medpacks och ammo packs ska kastas ut på en gång vad jag vet, gör iaf det för mig med.

Av LarsoyH

Har kommit över ytterligare en jobbig bugg, det är att defiben stundtals inte fungerar. Ibalnd räcker det med att köra från en annan vinkel, men i vissa fall får man stå där som en idiot och defiba ett antal gånger utan att det ens funkar och sen blir man skjuten Fett irriterande när man som jag gillar att spela medic.

Av LarsoyH

Är det bara jag som saknar en funktion att kunna kasta tillbaka granater? Känns smått orealistiskt att om det landar en granat bredvid en när man ligger ner så är det ju bara att vänta på och dö.

Av LarsoyH

Finns det ingen alternativ FF så att man bara kan skada lagkamraterna men inte döda dom

Av LarsoyH

Jag har ett par K-701 och älskar dom över alla mina andra lurar. Dom låter väldigt neutralt och är otroligt komfortabla. HD650 har för mycket och onaturlig bas samt är ganska osköna enligt mig. Har även K271, men dom tycker jag trycker lite mot öronen efter en stund, ljudet är det inget fel på dock. Fast K-701 är som sagt öppna så man hör lika bra med lurarna på som utan dom medans K271 är mer slutna. Impedansen är egentligen skitsamma, men lägre impedans = högre volym, fast har du en stark hörlursförstärkare är det ju sak samma. Du kan även kolla in Ultrasone lurarna, dom låter bra och är väldigt populära på bl.a. studio forum.

Av LarsoyH

Battlefield handlar inte om att springa runt ensam utan om att gå runt i team där varje person i teamet (Förhoppningsvis) är av olika klass. Det är nästan alltid laget som är mest välbalanserat och sköter teamworket bäst som vinner. Man får helt enkelt hålla ihop och sakta röra sig frammåt som team istället för att alla bara ska rusha i sin egen takt, brukar bara bli pannkaka av det.

Av LarsoyH

Kom på en annan rolig bugg (Tror jag), det är att ibland så dör jag utan att det står vem som dödat mig, står inte självmord heller.

Av LarsoyH

Vet inte om det räknas som buggar, men fastnar ibland bakom pyttesmå stenar och avsatser när jag försöker springa över dessa vilket är lite frustrerande när man försöker springa ur skottfältet från en tank t.ex. stör mig även på att nerfallna träd försvinner efter en stund.

Av LarsoyH

Måste det hela tiden vara Caspian Border, har tröttnat på den sedan betan vill ju köra nya mapsen

Av LarsoyH

Jag kör allt maxat och ligger på nästan 5GB av mina 6 möjliga, så jag vet inte, blir nog gränsfall på lägre inställningar. Har iof rätt mycket skit som ligger och går i bakgrunden dock. Ligger visst på 2,5GB i windows

Av LarsoyH

Heter LarsoyH på battlelog med, gillar för det mesta att köra medic eller support

Av LarsoyH

Jag kör allt maxat 1920x1200 i 50-60fps med en överklockad 580. Har v-sync på då jag fick fps drops med det avslaget, men når toppar runt 70fps med det av. Ligger mellan 1400-1500mb vram. Funkar skitbra och går inte under 50fps vid stora explosioner ens. Cpu load ligger runt 80-90% med en i7 950 vid stock frekvens och ram ca 5gb.

Av LarsoyH

Allt funkar perfa för mig, installerade från skiva

Av LarsoyH

Hårdisken kanske börjar bli gammal, testa göra nåt sånt där disktest för att kolla prestandan på hårddisken så lär du se om något är galet. Har glömt bort vad testet heter så det får någon annan fylla i

Av LarsoyH
Skrivet av Jaxione:

Hej!

Ni som fått era GTX580 Twin frozr kort från CDON. Var era antistatpåsar tejpade? Mitt kort ser använt ut nämligen och har ingen tejpad antistatpåse som den ska vara när man kollar på recensions videor med mera.

Mvh J

Yup, tejpat skare va! Dom kanske blev lite sugna på att lira BF3 på lagret Därav förseningen med.

Av LarsoyH

Fick ordern precis jag med! Men att posten är snabbare än cdon ... litet plus, STORT minus.

Av LarsoyH

Äntligen postad Ber till gud att posten inte segar nu så att jag iallafall får spela i helgen, annars vet jag inte vad jag tar mig till Dock så bör dom skämmas ordentligt på lagret. Hur kan en order som skickas torsdag kväll ens ha en chans att komma fram på torsdagen. Skärpning!

Av LarsoyH

Hur lång tid ska det ta att "packa" ett grafikkort egentligen? Har ju stått varorna packas i över 12 timmar för flera här nu. Får snart psykbryt av att sitta och titta på spelfodralet men inte kunna spela. Kan ju inte ens logga in på battlelog och kika runt då man måste installera spelet för att kunna logga in vad jag fattat.

Av LarsoyH

Mitt 580 började packas ca kl 3 inatt ... vad har ni för arbetstider där borta egentligen

Av LarsoyH

Skickat ansökan! Väntar dock på mitt 580 från cdon, men när jag får det blir det åka av