Inlägg

Inlägg som LarsoyH har skrivit i forumet
Av LarsoyH
Skrivet av Mel:

Hyffsat besviken är man.
Snacka om ruttna texturer..även med allt på MAX.
UI´t ska vi inte snacka om..

Exempel..

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1256054-screenshots-ugly-textures-with-ultra-settings/

Nu förstår man varför spelet är drygt 5.5gb stort. =(

Fyfan, är ju nästan värre än MW3, nu längtar jag inte riktigt lika mycket längre tills imorrn Ber till gud att gameplayet är bra bara, kan väga upp för den ruttna grafiken.

Av LarsoyH
Skrivet av MythLastbil:

Jag har för mig att jag lyckades ta bort den genom att göra ett nytt köp, och sen, när man ska betala, så om det dyker upp ett sparat kreditkort, kan man deleta det, om det inte dyker upp något så är det inte sparat.

Testade att göra som du sa och det visade sig att jag inte hade något bankkort sparat då måste alltså steam automatiskt ha tagit bort den infon då jag inte ens varit inloggad på steam på en vecka.

Av LarsoyH

Står nog mellan BF3 och Metro 2033 för mig, jag gillar grafiken i metro 2033 bättre men BF3 ser nog mer realistiskt ut då Metro 2033 som sagt är lite fantasy inspirerat. Witcher 2 måste ju komma med på ett hörn också då det är rätt snyggt, men det är ju allt annat än realistiskt

Av LarsoyH
Skrivet av MythLastbil:

"Nån som vet hur man glömmer bort sin bankkortsinformation från steam? Jag har den lagrad då det är enklare att handla men nu känns det ju inte lika roligt längre. Men hittar ingenstans vart man gör detta"

Från Yahoo.com

Okay. First you should go to main page of Steam store. After that, you'll see your nickname in the top right hand corner. Click on it and you'll able to see your credit card info line of text. Just click "Remove/Delete".

Funkar inte När jag klickar på namnet får jag bara upp en lista på mina inköp och att jag har 0 spänn på mitt E-plånbokssaldo, skumt... Aja, man får väl lita på att steam sköter sig bra, har ändå inga gastronomiska summor på bankkontot

Av LarsoyH

"After using AVG it found that scon.exe was a virus" fick jag fram av en snabb googling, testa scanna datorn efter virus kanske.

Av LarsoyH

Nån som vet hur man glömmer bort sin bankkortsinformation från steam? Jag har den lagrad då det är enklare att handla men nu känns det ju inte lika roligt längre. Men hittar ingenstans vart man gör detta

Av LarsoyH
Skrivet av Kilroy:

För det första är det forumet som blivit hackat, de tror inte att kontonummrerna är på vift öht, men dom kan vara det.

Att ett lösenord är saltat betyder att det är massa extratecken i det, och att det är hashat betyder att det är krypterat.
Men om man bara krypterar ett lösenord går det att knäcka det genom att man kör det baklänges mot en ordlista t.ex. eller en lista över vanliga lösenord.

Men om man saltar ett lösenord, vi tar lösenordet "lösenord" för enkelhetens skull.
Sen saltar man det lösenordet och då blir det typ:
"lasdöert4ser32e342nwer3o324r234d" istället innan det krypteras vilket gör det hela lite trixigare att knäcka.

Ok, tack! Då lärde man sig någe nytt

Av LarsoyH

Ursäkta en vanlig okunning men vad menas med "hashat med salt"? man blir ju lite ängslig när ens bankkontonummer hänger löst :S

Av LarsoyH

6950 2GB all the way, 1GB grafikminne är för lite numera. Dagens spel börjar ju ligga på gränsen om inte till och med över (BF3 t.ex.) Angående kylningen så brukar ju folk säga att om du tänkt fixa CF i framtiden så är referensdesign att föredra såvida du inte har 3+ kortplatser mellan PCI-E slottsen. Men om du bara tänkte köra ett kort brukar eftermarknadskylare bli bättre.

Av LarsoyH

Jag tycker lite av problemet är att många spel som släpps idag är helt enkelt undermåliga och varför ska vi som konsumenter betala pengar för en produkt som inte håller måttet bara för att stödja spelindustrin. Jag köper spel som jag tycker om, och ett utmärkt sett att testa om man tycker om spelet då många spel idag saknar demos är ju genom att tanka det. Det hela blir ju en lite nedåtgående spiral som alla förlorar på, konsumenter köper inte spel > utvecklare har inte råd att utveckla nästa spel > inga fler spel. Men om utvecklarna skulle få lite eld i baken och faktiskt utveckla spel som konsumenterna tycker om redan från starten så skulle ju problemet aldrig uppstått. Jag får erkänna att jag köper färre och färre spel, men det är eftersom spelen imo bara blir sämre och sämre. Jag köper dom spelen som jag tycker är värda att köpas helt enkelt, annars får det vara. Respekt ska komma från båda led.

Av LarsoyH

http://www.youtube.com/watch?v=0wfSg_-61FU Spola fram till ca 1.40 och lyssna vad han säger. Om det stämmer så är det ju rena rama stölden att ta 500 spänn för spelet.

Av LarsoyH

Jag har läst blandade erfarenheter om just de där korten på diverse forum över nätet och av vad jag har förstått har dom iaf dual bios men det är inte alla som kan flashas om till 6970 prestanda. http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=646720&cks=ASS&assoc=B99... ser ut som samma kort och det står att det har dual bios iaf.

Av LarsoyH

I grund och botten handlar allt bara om att speltillverkare idag är för lata för att faktiskt utveckla ordentliga spel som håller måttet på PC marknaden. Sen så sitter Bethesda och diktar upp en massa ursäkter om ditten och datten för att folk ska tycka synd om dem. Det är ju så mycket enklare (läs billigare) att utveckla i princip samma spel år efter år till konsolerna då hårdvarunivån höjs i trappsteg ca var 5-7 år medan på PC marknaden höjs hårdvaruprestandan linjärt hela tiden. Förstår såklart varför speltillverkarna tänker som dom tänker (mer cash) men tycker det är sorgligt och se att världen sakta men säkert går mot att bli mer och mer styrd av högre makter som ska bestämma allt åt oss "vanliga människor". Snart börjar dom väl bara tillverka en sorts kläder i en sorts färg för att det är billigare och tvingar oss att använda dem eftersom vi inte har något annat val. Kanske konstig jämförelse men hoppas ni fattar poängen.

Av LarsoyH

Har själv inte hunnit/velat spela spelet och tar mig inte råd med det, utan har bara tittat på lite videos och läst om det. Men http://www.youtube.com/watch?v=4tPNUhtOVLM tycker jag sammanfattar det hela rätt så bra. Möjligtvis att jag kniper det på en rea i framtiden eller tankar det för att ta mig igenom SP. Tyckte att 1:an & 2:an hade hyfsad SP. Har dock aldrig gillat CoD MP, är för snabbt för mig. Jag vill ha sega utdragna maffiga strider á la BF.

Av LarsoyH

I mitt tycke var den fan värdelös, Quicktime events hela jävla tiden, fienden respawnar konstant på samma ställen, korkad AI och luddig ointressant story. Störde mig även på att man inte kunde customisera vapnet, hatar ACOG som man fan fick använda hela tiden. Det ända bra var tamefan grafiken. Möjligtvis tankbanan, var lite skoj Näe, battlefield är inget SP spel, tycker dom kunde slopat SP och satsat tiden på att släppa en stabil MP version istället.

Av LarsoyH

Mus: Logitech G500

Musmatta: SteelSeries QcK+

Tangentbord: Ett ca 10 år gammalt IBM bord SK-8820 tror jag det heter.

Hörlurar: AKG K-701 (Öppna) när jag är ensam. AKG K-271 (Slutna) när det är folk i huset.

Mikrofon: Vad jag har tillgängligt för tillfället. Har en mängd olika studiomikrofoner. Oftast blir det en Shure SM58/SM57 eller Line Audio CM3 då det är dom minsta jag har.

Vill ha: Nytt tangentbord Har dock inte kommit till skott och köpt det då mitt nuvarande fungerar bra, det ser dock förskräckligt ut

Av LarsoyH

Har handlat för snart 30 lakan på inet och ingenting har krånglat än så länge så dom fick min röst, sen går ju inte fri frakt och godis av för hackor heller har bra erfarenheter av webhallen med, men dom är oftast lite dyrare. CDON kan slänga sig i väggen då jag haft flera problem med dom. Det är dom ända jag handlat av

Av LarsoyH

Skulle vilja tillägga att jag gärna ser en funktion att kunna kasta tillbaka granater som hamnar bredvid en, har inte hittat någon än så länge iaf.

Av LarsoyH

Håller med angående alla punkter förutom :

#10, Gillar inte den idén, man får väl använda sina egna ögon och leta fiender runt m-coms / flaggor. Datorn ska inte behöva säga till att det finns en fiende i närheten.

#15, Förstår inte riktigt den då jag själv inte alls gillar att spela engineer, men det får folk som lirar engineer uttala sig om.

Typo i #16 "unavailable" inte "unavaiable"

#36, NEJ! Det är på tok för kort avstånd mellan flaggorna som det är redan nu, ska det vara flera flaggor måste banorna bli större vilket de med högsta sannolikt inte kommer att göras.

#38, Näe, tycker inte alls att support är op om det är vad som menas.

#42, Nej, skulle bli förskräckligt op om man kunde snurra t.ex. en turret 180 grader på en millisekund.

Skulle även vilja tillägga att taket som finns i luften när man flyger är irriterande och borde höjas rejält, går ju knappt att flyga på vissa banor.

Unlocks på fordon bör även tas bort enligt mig.

Av LarsoyH

Vad är poängen med att köpa chassi med fönster om det ser ut som ett bombnedslag invändigt