Inlägg

Inlägg som Mnc har skrivit i forumet
Av Mnc

1900xt --> 8800gtx

Hej

Har i nuläget ett X1900XT.. Som kör klock 700/800Mhz.. Och sen 8800GTX kom så har jag varit riktigt sugen på ett sånt kort men vet inte riktigt om det är värt att kränga 1900-kortet och köpa 8800.. Eller om man ska vänta på att ATi skickar ut ett Dx10 kompatibelt kort kring 5000-6000krs klassen... Vill helt enkelt inte köpa "Det första" kortet.. Utan vänta på något värre som ofta brukar dyka upp någon månad efter från konkurrenter..

Min fråga lyder, är det värt att byta upp sig från X1900XT till 8800GTX eller vänta någon månad och sedan köpa det värsta DX10 kortet då för samma prislapp?

Hjälp! Hur ska jag göra?

Av Mnc

det ända jag märkt är att om ATI tool ligger nere i systray så får jag ca 400p mindre i 3dmark 05.. men om jag stänger av atitool så går det bra..

Av Mnc

Om nu dina spel fryser så prova att ge dem en jacka eller trä en filt omkring dem, om nu du förmår så kan du göra upp en eld alldeles intill spelen så de blir varma igen

ps. förlåt.. var tvungen

Av Mnc

funderar på att köpa något hus.. Men är husen bra till något eller bara lite skoj att ha?

Av Mnc

asså när magikerna slänger spells så säger de ju en formel, den SKA vara kvar för alltid, den är bara så grym

Av Mnc

AHHH Nu fattar jag! Tack christian.. Det var därför jag omformulerade frågan till var man kunde hitta färdiga Potions, men man skall allså ha portions.. Farligt lika varandra.. Man får vara på sin vakt! Då ska vi ut på ghosthunt ikväll då Tack igen!

Av Mnc

Olof The Great!!!:

Moderkortet är det där stora kortet som allt sitter på.. Processor, grafikkort och allt annat monteras på Moderkortet.. Ett moderkort kan Inte vara integrerat.. Däremot kan Hårdvara vara Integrerat PÅ moderkortet.. Typ Integrerade grafikkort/Ljudkort förekommer. Framför allt ljudkort.

Om du tittat i din dator någon gång så är iaf det stora kortet som allt sitter på moderkortet. Och istället för att sätta fast ett ljudkort i en PCI slot så kan man löda in kretsarna i moderkortet direkt = Integrerat.. typ

Av Mnc

jo oblivions levelsystem är jättedåligt faktiskt.. Asså det är inte kul att alltid veta att man spöar motståndarna typ.. Hade varit bättre att om man helt plötsligt stod emot ett omöjligt troll var tvungen att springa å levla först innan man kunde ta sig ann trollet os v.. Samt ha flax och hitta en überbra hjälm i början.. Typ som NWN.. fast där är det lite väl mycke tur.. I 1:an kändes det som om de va slumpade prylar i alla kistor et c.. Skoj ju

Finns det ingen alchemist som säljer Potions of Ecroplasm(?) ?!.. Måste ha en ca 5st sånna potions rätt snabbt.. Finns ju ingenstans! Jag kan itne blanda nåra avancerade potions heller..

Av Mnc

jo oblivions levelsystem är jättedåligt faktiskt.. Asså det är inte kul att alltid veta att man spöar motståndarna typ.. Hade varit bättre att om man helt plötsligt stod emot ett omöjligt troll var tvungen att springa å levla först innan man kunde ta sig ann trollet os v.. Samt ha flax och hitta en überbra hjälm i början.. Typ som NWN.. fast där är det lite väl mycke tur.. I 1:an kändes det som om de va slumpade prylar i alla kistor et c.. Skoj ju

Finns det ingen alchemist som säljer Potions of Ecroplasm(?) ?!.. Måste ha en ca 5st sånna potions rätt snabbt.. Finns ju ingenstans! Jag kan itne blanda nåra avancerade potions heller..

Av Mnc

haha SID! Får man fråga vad du pyssla med? Extreme Sports? Hoppa me hästen mellan berg och så? Utforska världen.. Känns lite lord of the rings Slog ihjäl vargar? Nä hur man dödar 120timmar utan att göra en enda quest är bara helt otroligt!

Var ser man speltimmar? allså inte spelets speltimmar utan riktiga

Av Mnc

åfan.. då får jag vänta med det questet lite.. bara så sjukt jobbigt att ha 30 olika ouppklarade quests på Gång.. Men det känns som om spelet borde vara klart snart ungefär.. har knappt gjort något på Mainquest.. Bara massa sidequests överallt.. i säkert 10timmars speltid.. Och då känns d som om man borde vara klar.. Och då har jag inte gjort något sidequest i Bruma, Imperial City än.. Samt någon mer stad jag glömt nämna.. Fattar inte hur lång tid de tar att göra ALLT?

Kan man gå med i flera guilds också??

Av Mnc

svår fråga.. Jag kör på Imperial.. Skulle vilja vara Imperial thief men de får man väl dra nästa gång

**VARNING**
--- Spoiler ----

Är på en rad rätt tråkiga quests, bland annat när man ska hitta 30st Nirnroot och sen har Fighters Guild fått Konkurrens,

Min fråga är hur man får tag på 5st Potions of Ecroplasm.. I det där questet då 3st Guildmedlemmar fightas på en bar.. Då råkade jag naturligtvis säga att jag skulle fixa jobb åt dom, och det kan jag inte göra något åt nu alla med tips är välkomna!

Av Mnc

nja jag bad vid altaret men det är fortfarande grönt där Det är egentligen skitsamma.. Sen undrar jag om man måste vara Journeyman i Alchemy för att kunna göra Potions of Ecroplasm?

Av Mnc

Varför blir skills grön/rödmarkerade i Oblivion?

Som topic lyder,

varför blir skillsen gröna i journalen? Blade och något mer är grönt? Vad är det man råkat ut för då?

Av Mnc

ahahha Konsåll låter ju som ett svärord...

EvilNed ditt dumma kon-såll.. det heter inte data, det heter ju faktiskt dator!!

Edit: jag skojade bara

Av Mnc

Allså egnetligen borde du ungefär som mig...

Hade för mig att standard upplösningen är 1024*760?
Sitter på jobbe nu, minns inte men de kanske de inte är?

Reddragon: du har ju 1000 fönster uppe när du kör också Vet inte om det gör något egentligen men..

Allså, när jag körde 05:an första gången fick jag 9400.. var besviken, sedan uppdatera jag drivrutinerna och fick plötsligt 10500!! Jätteglad.. Sedan så tittade jag på 3D inställningarna i catalyst och såg att Mipmap låg på performance, då satte jag det på quality och då hamna poängen på 11200 och så skaffa jag 1024mb till i ramminne och fixade dualcore och nu ligger jag på 12200 i 05 och typ 7040p i 06..

Ni kan ju kolla efter nya drivrutiner och kanske se över 3dinställningarna som jag gjorde eller nåt

Av Mnc

Jag byggde ihop min första helt själv.. Och det tror jag de flesta här gjorde.. utan att egentligen kunna något vidare, läs ordentligt i manualen för monteringen av moderkortet.. Så man inte missar skruvarna som man lägger moderkortet på.. Det gjorde jag

Av Mnc

hoho ett ATi Radeon på 4mb
Sen ett Savage 4 32mb
Geforce ti 4200 128mb
ATi Radeon X1900XT

De va mina

EDIT: Uuuuuuj!!! nån som minns benknäckaren Riva TNT 2 Ultra? Minns att jag såg grafiken på deltaforce 2 med häpnad! Naturligtvis tänkte jag såhär "Hopp.. Nu kan grafiken inte bli så mkt snyggare"

Av Mnc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Enity
Jag anser att man ska skita fullständigt i vad folk gör med sitt liv så länge dom inte fysiskt skadar andra.
Man ska göra det man tycker är roligast han kanske gillar att spela wow mer än att träffa tjejer eller vad ni nu gillar att dra för liknelser, men då är frågan vad är det som säger att det är rätt att träffa tjejer? Är det meningen med livet?

Bevisa vad meningen med livet är så ska vi göra så men fram tills dess så är det upp till var och en att göra vafan man vill med sitt liv.
Men dessvärre inser inte ni hur sorgliga ni är som måste uppmana andra hur man ska leva för ni har ju precis förstått vad det handlar om och alla vi andra är dumma och oförstående. Hur vet ni att det inte är ni som har fel?

Vi vet att vi har rätt för att vi är utrustade med något som kallas Sunt Förnuft..

Sedan tycker jag du kan studera lite statsvetenskap och varför inte läsa någon samhällskurs? För pengar växer inte på träd.. Någon betalar för bidragen.. Ska jag berätta vem? Jo skattebetalarna.. Bland annat jag.. Jag ger 6000kr i månaden till nån jeppe.. Hoppas verkligen det är nån studerande eller någon aktivarbetssökande som får alla pengar varje månad.. Eller helst att dem läggs på skolan och behandlingshemmen för Datorspelsmissbrukare..

Av Mnc

fattar ändå inte varför det blev "Class - " när jag vet att jag tog Warrior som klass!!!! Gud vad det stör mig