Inlägg

Inlägg som Mnc har skrivit i forumet
Av Mnc

Finns inget naturligt sätt? Att de så småningom får mer flis? De har haft samma under hela spelets gång... Surt när man får nån grym cape värd runt 11.000 så får man den såld för 1.000... kul

Av Mnc

Hur får man alla merchendies att öka sina plånböcker? Verkligen asstörande att aldrig få ut mer än 800-1000 guld för ett äckelbra svärd et c..?

Av Mnc

Knights of the Nine questet.. Är det de där som börjar me en Prophet i Anvil?

Av Mnc

OH MY GOD!!! Tror ni inte man precis gav Martin idioten Azuras star då??!
fattade ju inte alls vad den gjorde :(.... Buuuuuu!!!! *Buar frenetiskt som en Hammarbysupporter*..

allvarligt, de va ruttet.... Helt onödigt inlägg, men jag måste gråta ut

Av Mnc

Du kan gå till Arenan engång i veckan och casha in 2800guld om du slåss mot det värsta av vad hon erbjuder

Av Mnc

Måste man vara tvungen att ge bort Daedriska artefakter.. de är ju asbra.. hoppas de finns fler utav alla, men de antar jag att det inte gör..?

Av Mnc

hahaha destumed.. finns ens ett sånt ord?

Nåja.. nu ska jag sluta elaka mig... Men jag tyckte att 5300kr för ett 8800GTX verkade bra.. men är inte det lite konstigt billigt? Asus som står för det..

Av Mnc

Är Ebony Blade en daedrisk artefakt? Ska väl hämta en sån i mitt hus å se vad Girige Martin säger nu.. Tänk att gubbjäveln tänkte förstöra Skeleton key? Gud vilken dum gubbe.. Höll på å ge han en rak höger för å bara nämna sånt trams

Av Mnc

Nån som vet varför martin har hakat upp sig kring skeleton key? Någon vacker?? han borde väl va glad åt alla deadric artifakter...??

Av Mnc

men ett gtx för 5k måste ju va bättre än gts för 5k?

Av Mnc

!!!!!!!!!! SPOILER !!!!!!!!!!!!!1

Den första deadric afrtifakten jag hittade var skeleton key.. Och hur jag än gör nu så det bara den Martin vill ha utav mig... Varför?? Kan jag inte ge honom andra deadric artefakter istället? Hur gör jag det? Även fast jag har flera i min inventory så står de "Give skeleton key" bara? lägger jag den ifrån mig så finns inget att välja på.. Hur göra?

Av Mnc

Så det ni säger är att jag absolut inte bör köpa ett 8800GTX förren R600 kommer? Risken om R600 kortet blir alldeles för dyrt och samtidigt 8800GTX blir alldeles för gammalt.. Då står man ju i en klyfta.. suck

Av Mnc

Fanns ett virus förr som raderade bios.. Vilket resulterade i att skärmen var svart direkt.. Antar att du inte heller får upp Bios?

Prova att resetta bios iaf.. Går inte det ja då har du ju lite problem..

Lösningen när Det där viruset raderade bios för mig blev ett nytt moderkort.

Kanske är nätaggregatet som börjar ge vika också...

Av Mnc

Men var inte elaka nu pojkar

Allså, ett grafikkort är vad det är.. Kan gå att lura den.. Men det spelar ingen roll, för även om du skulle lyckas få datorn att säga att du har ett 8800GTX så kan det ju inte göra så du får ett sådant.. eller hur? Och det är trots allt HÅRDVARAN som bestämmer, och inte MJUKVARAN..

För att göra det logiskt..

Om du tar en kartong.. Och skriver Pentium 4, 2gb Minne, 8800GTX på den.. sen skriver + Skärm så kan du om du intalar dig jättemycket, lyckas lura dig själv att det är en dator.. Men det förvandlas inte till en sådan hur mycket du än vill.. eller hur?

Iofs har jag aldrig provat.. Så testa först ifall kartongen blir en dator, skriv här sen igen

Av Mnc

Så dåligt kan väl inte oblivion prestera med det du har nu? Eller?
Skillnaderna i det du nämner i oblivion är knappast märkbara.. Vill du ha märkbar skillnad. Inhandla då 2st 8800GTX SLI så kanske du får hundra fps om det nu är jätteviktigt Själv får jag runt 30-40 kanske i utomhus miljö.. Det duger fint nu..

I övrigt kan jag nog tänka mig att klocka grafikkortet ger bra mkt mer än processorn iaf..

Av Mnc

Har det kommit eventuella prisuppgifter ännu?.. På R600 då menar jag...

Av Mnc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DarKzY
Men hur fan i mig vet ni att resultaten stämmer? Det är ju FALSKA resultat! Vänta och SE, destumed är det INTE prisvärt att köpa 8800gtx nu eftersom ATI R600 kommer att KROSSAAA DEN!

Kan du vänligen hålla dig till samma nivå som övriga i tråden eller?
Ja R600 kanske blir bättre än 8800GTX, men priset blir också högre, är du med? Har man 5500kr i budget så kanske man inte väntar i 1½ år för att R600 skall sjunka dit.. Så om R600 ändå inte kommer pressa ner 8800gtx priset och själv hamna runt en 8000kr så kan man ju likaväl köpa ett 8800gtx för 5500kr NU... Så snälla fatta frågorna innan du svarar...

Av Mnc

Jo men jag hittar bara typ.. tilllagda hus et c.. Det man vill ha är en uppföljningsstory typ.. En liten expansion till DB.. Vore så jävla ballt.. Synd att Guildsen bara dör sen.. vore roligt om man kunde välja att rekrytera eller något ett tag också.. Så man var mer delaktig..

Av Mnc

Men är det värt att IDAG köpa ett 8800GTX? Och varför kostar det jag tittar på 5300kr?? Är det sämre mån tro?

Av Mnc

Hur mkt kommer priserna på 8800GTX sjunka i samband med lanseringen utav R600 isåfall.. Spekulationer isåfall? Och jag antar att priser kommer landa på ungefär 6000-7000kr de första veckorna, är det värt att köpa ett 8800GTX nu för 5300kr?

Och varför är prisskillnaden så stor bland de olika 8800-tillverkarna? 5000-6500kr.. Frågorna är många.