Inlägg

Inlägg som Mnc har skrivit i forumet
Av Mnc

Men man måste väl först ha patch 1.02 inlagt? Och den hittar jag inte nånstans.. patch 1.03 har jag redan som installationsfil.. men det är 02 jag eftersöker.. Såvida inte den 1.03 är Full patch..

Även om nån kunde ge mig en spoiler för hur man kommer in i bugbearslair eller va de heter? Jag är vid det stället då man hittar en TileCVore, och en massa FireBombs.. Sen kommer jag inte vidare, kommer inte runt stenrösen överallt?

Av Mnc

aj ok så då är det bara att uppdatera lite då.. Tack så mkt boys..

Men man ska spränga den allså?
Det var min tanke

EDIT: Verkar inte finnas någon patch tillgänglig?!?! Kan inte någon tala om var man alternativt kan hitta den senaste uppdateringen till neverwinter nights 2?

Av Mnc

Någon som kan tala om för mig följande:

När man är i Orcernas grotta för att hitta Emissary killen.. Då hittar man nått som kallas TileVOre liknande + en massa sprängämnen.. Vad fasiken ska man göra med denna bergvägg? Den blir lysande när man håller musen över den men går inte göra något med den? och jag kommer inte vidare nånstans..? Sånt här lackar man på

Av Mnc

Robbyboy:

7900GTO är ju mkt bättre än GT o andra sidan.. 7900GTO är ju grymt bra..

Däremot greppar jag inte din 3dmark 06 poäng på 8000p? När du i 05:an får 11.800? jag får över 12200 i 05 och 7000 i 06? Märkligt?

Av Mnc

Allvarligt talat så var det såhär för mig.. jag får 7000 i 3dmarks 06.. först med 6.9 drivarna så fick jag typ 4900.. sen uppdaterade jag till 6.11 och fick kanske 5500.. men sen tog jag "Restore to factory defaults" i grafikkortsprogrammet.. whiiips 6900 och sen köpet jag 1024 till i ram.. 7000 Så mkt låg på mjukvaran faktiskt..

Av Mnc

hoppas vista aldrig blir kompatibelt med det där stenåldersspelet..

Av Mnc

Så vitt jag vet så sover man om man spelar fotboll, man går till skolan.. Man äter vid fasta tidpunkter, och man tvättar sig och är renlig..

Datoranvändande må vara ett intresse.. Men när användandet gör så att man hellre sitter vid datorn än går till skolan/sover/äter/tvättar sig så bör staten gå in och ta hand om problemet om föräldrarna inte är bra nog att fixa det själva. Det ska inte vara så att man som 15-åring sitter på sitt rum utan att ha ätit på flera dagar, sovit os v..

Den som säger att det är ett intresse kan ju se över sin egna situation som förmodligen ser likadan ut.. stinker som ett troll, och undernärd som en sticka..

Det är ett missbruk och hade staten valt att se åt sidan tills 15åringen dog pga det (Vilket har hänt!!) så hade man gnällt att ingen gjorde något! Heja Sverige som tar ett steg i rätt riktning!

Av Mnc

vad är de för fel på hiper type-m580w då? De e ju billigt, 18db och klarar garanterat ditt kort..

Av Mnc

timings ligger orginal på 5-5-5-12 tror jag

Av Mnc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nikst
Okej liite fel blev det. Då ändrar jag frågan till: Skall jag köpa något för att kyla kortet? paketet ser ut så här:

XFX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3, PCI-Express, 2xDVI/HDTV/HDCP, 320-bit

EVGA nForce 680i SLI, nForce-680i SLI, Socket-775, 2xGbLAN, DDR2, 2xPCI-Ex16

Chieftec Giga Miditower Svart, 2 Fläktar USB/Firewire/Audio (utan nätagg)

Corsair Dominator TWIN2X6400C4D 2048MB, DDR2,2x1GB(KIT),DHX,E.P.P, CL4-4-4-12T

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz Socket LGA775, 4MB, BOXED m/fläkt

Western Digital Caviar SE16 320GB SATA2 16MB 7200RPM

Creative SB X-Fi XtremeGamer Low-profile PCI, Retail

eller klarar de två fläktarna i Miditowern allt detta?

Du måste ändå ha ett nätaggregat Och ett Type-R580 som jag förstår är det du tänkte på fungerar nog helt OK! Det är tyst som bara den (Har själv Type-M modellen, allså utan löstagbara kontakter). Det fungerar fint, hörs knappt.. Men för att vara på den säkra sidan kanske du bör ta den värre modellen: http://www.hipergroup.com/English/products/hpu-4s730.html

Annars tror jag verkligen inte det ska vara några problem med 580w modellen... Tror t om du kan nöja dig med Type-M och inte type-R..

Och den som sa att det lät något fördjä... den personen måste ha haft fel på sitt från dag 1.

Mvh

Krille

Av Mnc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ShiSha_
Pasta kommer inte med en kylare, den kommer som en tub men inte redan "på" den. Du har förmodligen inte pasta på och därför är CPun varm

Pasta kom PÅ kylaren på min core2duo E6400 så.. där har du fel.. Det är draget i 5 stripes på kylaren, och med lite värme smälter det ut över hela ytan..

Av Mnc

core2duo är oslagbart prismässigt.. Läs lite olika tester

Av Mnc

Hejsan.. Tänkte bara kolla.. Körde på watch sidan och hamnade i fight me Moire, har sorceress bruden och neishka och khelgar som companions med mig, men jag lyckas fan inte döda moire.. är d värt att göra sidequests tills jag fått upp min lvl lite till eller var/är ni lvl 7 runt där också?

Av Mnc

typ x1950pro vad var det för fel på det?

Blade80: längre upp i tråden, varför vara så jävla dryg och börja gapa å skrika typ "vad är ditt problem?!?" så farligt var de väl ändå inte?

Av Mnc

mitt X1900XT toppar 74grader i full load.. kör kortet i 690mhz/800mhz... och får ca 12200 i 3dmarks 05.. helt ok poäng i mitt tycke..

Av Mnc

haha kul tråd!..

Skall berätta min mest korkade pryl.. Satt och meckade med en hårddisk som krånglade rejält.. Så jag bootade 1gång i minuten.. Då drog jag ut strömkabeln i chassit, ut me strömkabeln på hårddisken, och sen juckade lite på en jumper.. sen i med allt igen.. typ 10 gånger..

den 11:e gången orkade jag inte ta bort alla elkablar.. och den 12:e gången orkade jag inte stänga av datorn.. DÅ hände de grejjer.. När jag tryckte i elkabeln till hårddisken blev d en jävla smäll.. sen vägrade datorn starta i 3 dagar.. sen mådde hon nog inte bra.. men åtminstonde fungerade hon Det gör man aldrig om..

Av Mnc

Lika bra att köpa ordentliga nätagg så man slipper komplikationer.. Men det är jag det.. alla andra får göra vad d vill o lägga pengar på vad de vill...

Av Mnc

Kan slutligen säga, för att döda tråden som nu är väldigt irrelevant att jag hade ett 560w agg med ungefär samma specifikationer som du har uppe som absolut inte klarade mitt system.. Dog stup i kvarten.. Sen köpte jag det jag hade nu, för jag misstänkte agget direkt (Har haft problemet 2-3ggr tidigare).. Och nu går det fruktansvärt bra..

Over and out.. Nu dödar vi tråden

EDIT: Bubblen: Känns lite onödigt att hålla den där dryga attityden i en diskussion... Tur att det kom någon som KUNDE hålla en diskussion på en proper nivå.

Av Mnc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nyrostad
Ni som sitter och säger att era grafikkort drar över 30 A vid 12V - inser ni att ni yrkar på att kortet skulle dra nära på 400W? Bara kolla på kylarens storlek så inser ni att det är - just det - omöjligt!

Jag kör två stycken rejält klockade 6800GS på mitt 480W Hiper Type-R utan en tillstymmelse till problem. Visst är 6800GS något mer strömsnålt än 1950 XTX, men jag har svårt att tro att ett X1950 skulle dra mer än två 6800.

Sen undrar jag varför disskussionen egentligen fortsätter HomanNav har ju redan sagt att hans system fungerar!

Sen är Hiper Type-R 480w ett jävligt bra nätagg också... pch två st 6800gs drar inte lika mkt som ett XTX om jag inte minns fel, men detta är jag dock inte säker på..

För övrigt är XT, XTX sjukt strömkrävande, har ni ens kollat upp dessa kort? Eller pratar ni utifrån NVIDIA erfarenheter? Nvidias kort som håller runt 40grader mot ATI radeons 85-95 innan ens fläkten går 100% ungefär.. Min voltregulatr på mitt XT ligger kring 100c när det är full load..

Så ni säger att det inte är hårt strömbelastat då? Och att det kräver ett monsteraggregat?

Power supply notes :
• Connection to the system power supply is required:
• 550-Watt power supply or greater, 30 Amps on 12 volt rail recommended (assumes fully loaded system)
• PCI Express compliant power supply (recommended). Connect directly to the power supply with a 6 pin PCI Express power connector

Visst jag hade fel på ca 5A.. Men jag gjorde min poäng ganska så klar nu..

Men det var ju "omöjligt"....

Av Mnc

när jag körde mitt kort i över 700 på GPUn så kexa skiten ur och artifakterna blev fler än indiens befolkning.. När jag klockat minnena har det inte hänt nått alls, knappt nån poängökning... Däremot GPUn.. där har poängen flugit iväg med lite klockning..