Inlägg

Inlägg som Mnc har skrivit i forumet
Av Mnc

Kan man se någonstans vilka ens Major Skills är?

Av Mnc

Ahapp.. Då måste jag göra om allt... gud vad man tappar spelglädjen.. Lär sluta som allt annat då.. typ lägga ner?

Av Mnc

suck.. kan man skapa en ny karaktär och fortsätta där man slutade med den gamle kanske? Eller måste jag göra allt från början?

Är nästan helt 100 på att jag valde både Warrior i birthsign och sen Warrior i class också?

Av Mnc

lazzve?.... OK!!!

För övrigt så står det Class: - ..?? Vad menas med det?? Har jag tabbat mig med min karaktär eller vad äre frågan om? kan inte levla och har ingen klass.. Ähhh... Snälla kan inte nån hjälpa mig?

Fattar att man måste träna sina major skills.. Måste samtliga skills uppnåt viss nivå? Det där med Class: - Stör mig rätt mkt.. De får det hela att kännas som om något är galet..

Av Mnc

Allså, min gubbe vägrar att levla upp..?? Står Level progress 0 typ.. Jag har iaf klarat runt 4 quests så lite level borde man väl få?

Nån som vet vad som är fel?

Av Mnc

jag är en cleric som varken kan bluffa eller heala undrar va min kan egentligen.. slåss är de ända typ

Av Mnc

haha inte lätt å hålla koll på allt

Av Mnc

haha gjorde samma sak fast med en hårddisk i en av mina datorer engång i tiden... Det var en fin dator det... Asså orkade inte stänga av när jag skulle fixa den till slave o hålla på.. PANG sa det och datorn dog.. datorn funkade igen efter 3 dagars avstängning från världen! Efteråt tänkte ja ju "Vafan va onödigt!!"

Av Mnc

Har sån beslutsångest.. Vet inte vilka jag ska ha i mitt party..

Kör me Kheldar, Qara och sen den där lilla Bald killen Han som sjunger å har sig.. Eleene och Nischka fick inte vara med.. Funderar på det.. HJÄLP!!! Vem ska man ha?!

Av Mnc

Asså klockning på grafikkortet är väl egentligen det relevanta för att få upp Poäng i 3dmarks.. Använd catalyst klockning det är bara att låsa upp funktionen sedan börja dra upp mätarna! Lätt som en plätt!

Av Mnc

haha jag hörde också om en snubbe som glömde den extra strömsladden.. och fick samma meddelande. han var fortfarande van vid de gamla AGP korten..

Av Mnc

Jo småbuggar får man väl stå ut med men en sån bugg är inte liten.. Får installera om till 1.01 helt enkelt och sen gå vidare och försöka släppa sorgen :/

Av Mnc

Tycker buggarna är det störiga.. med 1.0 så var det lugnt.. fast med 1.03 så är det katastrofalt.. Nu har mina shops buggat ur fullständigt, så jag kan inte köpa nya saker eller identifiera grejer.. Helt oacceptabelt.. Vad gör man då? Installera om till 1.01 kanske..

Av Mnc

edgren: tackar för infon.. Om det var low så var det väl ok.. Ska bli kul att se vad det är för spel..

Av Mnc

Människor här i forumet som tycker det är rätt att sitta vid datorn hela dagarna å spela spel och inte äta eller sova, kan ju göra rätt i att se över sin situation? Den lär inte se så bra ut spelmässigt.. Blir nästan rädd när de tycker föräldrarna gör fel?! Antingen så är det en fråga om mognad eller sunt förnuft eller kanske en blandning av båda.. Herregud..

Snälla kan inte folk se att det är ett destruktivt beroende man skapar genom att spela för mycket.. Bara för att alkohol kan va kul så behöver man inte dricka ner sig varje dag!

Bara för att man har ett trasigt liv behöver man inte hitta ett nytt vid bänken med en flaska i handen.. (drog nu en jämförelse, vissa drar den ju konstant i forumet.. "Han hade ett trasigt liv så han valde ett vid datorn, varför ta ifrån honom det?").. Varför ta bort en alkis från bänken, vad har han annars för liv?..

Förstår att de som försvarar datorspelandet är inne i datorvärlden själva.. Jag också emellanåt, jag spelar kanske nån timma om dagen om jag inte har för mycket jobb och är trött och sover.. Prioriterar att överleva i riktiga världen först, sen kan jag försöka överleva i den oriktiga.. Det går inte lika bra dock

Av Mnc

ähhh de bästa amerikanska arméspelet ever är endå americas army så..

Edit: så snyggt är ju inte spelet alls om man tittar på bilderna postade här ovan? Det är ju typ år 2000 grafik? Om ens det?

Av Mnc

Nu börjar jag bli riktigt irriterad!! När jag uppdaterade till 1.03 så vägrar shopsen att fungera?! Rutan kommer aldrig upp med grejjer man kan köpa?! nån som vet någon lösning?

Av Mnc

det går ju inte.. försöker att ta "Trap" men det fungerar inte.. händer liksom inget..??

Av Mnc

nån mer än jag som blir lite het på gröten när man ska sno kläder från tjejbanditen i början och faktiskt lyckas få av henne till string och bh?

Av Mnc

Hade den fungerat så hade jag gärna gjort det.. Men jag får upp ett meddelande med röd text där det står "Could not find ://patch.1.01889txt-1.02977.txt typ..

www.atarisupport.com fanns heller inga patchar tillgängliga..

Men ge en spoiler hur man kommer förbi det jag berättade ovan.. please?