Inlägg

Inlägg som Åkan har skrivit i forumet
Av Åkan

Jo du kan använda den som modem, du måste ringa Telia och få den bryggad bara.

Av Åkan

Win 8 tycker jag är trevligt så länge man har touch skärm och man trivs i sådana miljöer, annars tycker jag nej. Sen som folk nämnt så kan man använda tredjepartsprogram för att få bort Modern UI. Men det tycker jag är dåligt, för det ska MS fixa, det ska inte deras kunder eller andra företag behöva fixa. Sen på något sett så supportar du i alla fall Modern UI för du betalar ju för det iom att det inkluderas automatiskt i priset på OS:et.

Sen som alltid med nya OS så finns det ostabila drivrutiner och de flesta är i Beta stadie, samma kan gälla program. Så om du inte vill jävlas med ev drivrutiner och program så kör på Win7. Men om det inte spelar någon roll ja då får du göra som du vill.

Av Åkan
Skrivet av EliasFransson:

Hej igen!! Installerat om allt och samma problem som förr! Spelen crashar i tid och otid, ingen "heatspike" inget felräknat i cpun.. Den räknar rätt.

Vad är plan B?

Uppdaterade du BIOS?

Av Åkan

Telenor säljer vattentäta skal för 559 kr http://foretag.telenor.se/wsp/telenorstore/frontend.cgi?func=...

Av Åkan
Skrivet av pellaeon:

Har inga problem med EA de gör va de kan för att överleva bättre de än att de försvinner. Förövrigt så testade Ubisoft att köra utan DRM det gick ju sådär. Mer människor som laddade ner än tidigare. Så nog är vi pirater allt..

Ja men undra varför det gick dåligt för Ubisoft och folk tankade hem spelet istället, de släppte förmodligen inget demo på spelet så man kan testa det innan man lägger runt över 300 på det och om då spelet är dåligt och ospelbart är det inte värt de pengarna eftersom det med större sannolikhet finns spel för det priset som är betydligt bättre och stabilare.

Sen om det är så de förlorar pengar på ett demo för att de tror att folk kommer kanske tröttna på spelet under demo tiden, ja då har de förmodligen inte gjort rätt bedömning av markanden vill ha eller gjort demot jävligt dåligt. Sen kan de ju alltid sätta en tids begränsning på 1 timme som man får spela det och då lär man ju knappast tröttna på det.

Sen kommer det förmodligen att finnas ohederligt folk ändå, men vem fan vill kastar ut pengarna på att halvfärdigt jobb.

Av Åkan

Nu är det bara en konkurs också 2015-16 som fattas:D

Av Åkan
Skrivet av Hawkeyee:

Det utspelar sig i modern tid?... tråkigt, jag är trött på såna spel. Jag vill tillbaka till andra världskriget!

Visst vill man ha ett WW2 BF igen, men eftersom DICE nu vill göra sina spel mer anpassade för konsol spelare, dåliga vardags spelare(Finns bättre) och E-sport, så tror jag att det kommer bli en dålig ersättare. För att idag så vill folk ha en massa attachment och sen att alla vapen skall finnas till båda lagen. WW2 skall vara järnkors och det skall vara bajonetter som man kan sätta på och ta av vapnet, inte nå jävla på hittade sikten och prototyper som bara är med för att det är coolt. Visst gör ett Secret weapon i så fall, men i låst miljö, alltså blanda inte in det i original spelet. Sen så ska de vapen som är standard i axelmakterna vara låsta till axelmakterna och de allierade skall ha sina vapen, inget annat.

Men vad man har sett utav BF1943 så verkar de ha hållit vid det gammal, dock tvivlar jag på att DICE kommer hålla vid det om de gör en riktig/större ersättare till 1942. För de höll inte vad de lovade med BF3 och de patchade sönder det för att göra det enklare för nykomlingar till serien.

Men det blir är väl bara att vänta och se vad framtiden har att erbjuda helt enkelt.:D

Av Åkan
Skrivet av WijK:

Ta bort suppression - Varför? För att det är en onödig faktor som är helt random. Det gör att kulorna får för sig att flyga i någon helt annan rikting än dit pipan pekar. Spelare som är dåliga känner sig bättre för att de kan ha lite tur och vinna en eldstrid. Spelare som är bra och kan sikta blir förbannade för att kulorna flyger åt alla håll och kanter när vapnet är riktat rakt på någon.

Det beror väl på hur du skjuter? Om du burstar, använder auto eller ej? Jag använder semi väldigt mycket och mina skott går då rakt fram, men eftersom folk envisas med att köra auto/burst i alla situationer så kan jag förstå att folk klagar på det.

EDIT: Ok då, de kanske inte går helt rakt men jag missar mindre när jag inte kör auto om jag ska skjuta mot någon som suppressar.

Av Åkan
Skrivet av Honke:

Tror ni vi får veta 8e faction idag? Jag måste säga att jag blev glatt överraskad av Parthia förra veckan. Det var ganska oväntat, likaså Iceni, och Macedon för den delen.

Det kanske inte ens kommer en egyptisk faction eller vad tror ni?

Skrivet av Tumnus:

Tyvärr så verkar de välja bort Seleukiderna.. För att inte ha med Egypten vore faktiskt en skräll utan dess nåde.

Men ni fattar väl att de slänger in Svear, götar eller gutar som sista spelbara laget, haha:D

Av Åkan

Har du uppdaterat BIOS någon gång? Det kan göra systemet stabilare, så du kan prova med det, om du nu inte redan gjort det.

Av Åkan

Om du köper en S3, var bredd på att minijacken kan vara paj/glapp direkt vid köp eller efter en tid, har gjort det på mina bekantas S3:or, de har även sagt att andra utav deras bekanta har fått detta problem på deras S3:or tom S2:or. S4:an vet jag inte om den lider eller kommer lida av samma problem.

Av Åkan
Skrivet av lillkimpa:

I mitt fall så borde det ju inte spela någon roll då jag kör med ett externt ljudkort. aja får testa mig fram och försöka komma på andra lösningar.

Nja, om jag inte minns fel så är BF3s ljud mjukvaruaccelererad och använder inte hårdvaran från ljudkortet till 100% och då får ju CPUn jobba i alla fall. Men jag kan ha fel, men det du inte kommer ifrån oavsett ljudkortstyp, är att ljud kommer att försvinna när det sker mycket på samma gång, för det klarar fortfarande inte av att hantera tillräckligt mycket ljud åt gången.

Av Åkan

Har du provat att ändra GstAudio.AudioQuality till 4 eller högre istället för 1 i PROF_SAVE_profile?

Det hjälpte/hjälper mig att höra fotsteg lättare och andra ljudbuggar försvann.

EDIT: Just ja, om DICE inte har fixat det så kan BF3 enbart använda 15 ljud röster åt gången som högst vilket innebär att ljud kommer försvinna om det blir jätte mycket boom boom, hur man än gör. Så detta kanske inte kommer hjälpa till 100%, för ljudet försvinner i mellan åt för mig ändå, men ändrar man GstAudio.AudioQuality till en högre siffra så underlättar det ändå på något sätt.

Sen läste jag någon annanstans att har man en t.ex. Quad så använder ljudet 50% från 2 kärnor och klarar CPUn inte det så går den ner till 8 röster åt gången använder 30% av 2 kärnor, så förmodligen kanske det är så att din dator går ner till det sistnämnda.

Så är stod det i initfs_Win32 förut, var ett tag sen jag kollade dock så de kan ju ha fixat detta:

if(quality > 0.8) then
applySettings([=[
Audio.MaxAudibleSoundCount 15
Audio.AudioCoreCpuLoadLimit 50
]=])
else
applySettings([=[
Audio.MaxAudibleSoundCount 8
Audio.AudioCoreCpuLoadLimit 30
]=])

Dold text
Av Åkan
Skrivet av Bananas2thebeat:

Nån som vet om man kan be sin internetleverantör att blockera www.svt.se?

EDIT: Har skickat fråga till Bredbandsbolaget få höra vad de säger.

http://www.radiotjanst.se/sv/Avgiften/Lagar-och-regler/Bahnho...

Av Åkan
Skrivet av robb_bb:

Tjena på jobbet har dom köpt två nya burkar båda kör Windows 7 och samma IE 10 med samma inställningar.
Den ena visar inte alla bilder på aftonbladets sida.
Har testat återställa inställningar uppdatera Flash, Java och ominstallerat IE 10 med samma fel.
Dom vill inte byta till annan webbläsare.
Det bara ett rött kryss, trycker jag på visa bild kommer inget upp men om jag öppnar i ny flik kommer bara bilden upp.
Har inte dator spec här nu i skrivande stund.

Skickades från m.sweclockers.com

Är det inte bara så att den ena har spårningsskydden igång då?

Av Åkan

Verkar som det inte är så jätte strikt för tillvärkare vad det gäller kylare till det här kortet för EVGA kommer göra Hydro Copper versioner som det ser ut:D

http://eu.evga.com/articles/00729/#TitanHC

Av Åkan

Äh, det är inge fel på de senaste drivrutinerna, för så länge mitt GTX 590 inte brinner upp av dem är det ju lugnt, haha.:D

Av Åkan

Men skriv bara, "Ja, nu är det så här jag har ju påmint dig flera gånger om att komma och hämta datorn, men du verkar inte vara så pigg på att komma att hämta den och nu har jag tyvärr tröttnat. Så antingen tar du dig tid och kommer och hämtar den under veckan eller så måste jag tyvärr göra mig av med datorn för jag kan inte ha andras datorer liggandes här och det måste du förstå, du får ursäkta tonen, men du måste fatta att detta inte funkar." eller något liknande.

Sen om han inte kommer släng datorn och behåll disken och sätt den i någon annan dator eller i ett hårddiskchassi.

Av Åkan
Skrivet av xXADDEXx:

Testade det där med skype utan att få ljud, men vart går jag in för att ändra så att ingen får ta full...

Du går till start och skriver i sökfältet Ljud och sen klickar du på Ljud och sen höger klickar du på högtalare och sen går du till fliken Avancerat och sen har du inställningen där.

Av Åkan
Skrivet av q_m_p:

Tjenare, har lirat endel BF3 men jag tycker det är riktigt svårt att se fiender.
Iallafall på utomhus banor, kan ligga med SV98/MK11 och sikta och upptäcker knappt att det springer omkring folk överallt.

Värst är det dock när jag springer med tex AEKen, då kan jag nästan springa rakt in i fienden utan att jag sett dom.

Slutar oftast med att dom ser mig långt före jag ser dem... och blir dödad såklart

Är det bara jag som har jävligt dålig skärm/ inställningar ?

Kanske några inställningar som gör att det kan förbättras ?

Kör med datorn i sign, lirar just nu på Ultra blur på low...

Mvh Jonas

Om du inte ser så bra när du är krypskytt så ligger du på fel plats vid fel tidpunkt eller kollar för mycket i siktet. Försök att flytta på dig mycket och lägg dig närmare objektiven eller så att du har koll över dem i alla fall för där är det med stor sannolikhet mycket folk och sen kolla inte bara i siktet hela tiden, försök att kolla ur siktet så att du har större översikt av vad som händer och använd bara siktet när du ska skjuta och när du vill leta efter mål i buskar osv.

Sen när det är situationer där du använder karbiner och du ser dåligt, stanna upp och ta skydd, kolla ordentligt i siktet och ur siktet innan du stormar fram, man kan inte bara rusha hur som helst hela tiden och bara springa på. Sen när du ska fram till skydd spring eller kryp så att du syns så lite som möjligt så att du inte blir skjuten direkt när du skall observera efter motståndare.

Nu låter detta kanske jätte taktiskt, men det fungerar.:D

Sen kan det vara så att man inte ser för special effekter osv, men det kan man träna bort i bästa fall.