Inlägg

Inlägg som Åkan har skrivit i forumet
Av Åkan

Fråga dem om du kan få deras Zyxel modem istället, om du inte skulle få någon så kan du köpa en sådan själv, Sen om du nu inte har TV eller telefoni vi bredbandet så kan du köpa vilket modem du vill.

Av Åkan

Vart hämtar du den, hos svenska d-link eller amerikanska??

Av Åkan
Skrivet av Nico.v:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3448692/link
köpte denna dator nyss byggde ihop den nu under kvällens gång men jag får ingen bild, testat andra ram minnen och annat grafikkort?
8 pin och 8+8pin vid cpu, tagit av 28 pin och på, knapparna är rätt att pwr led etc.
rensat cmos med knapparna på moderkortet och tagit av batteri, skruvarna på mobo sitter åt

vad kan man mer felsöka?

Skickades från m.sweclockers.com

Har du testat moderkortets DVI så att den inte tror att den skall använda CPU:ns GPU och sen har du kollat i manualen så det inte finns någon knapp på moderkortet som du lär trycka på för att den skall ta minnena?

Av Åkan
Skrivet av GamerFX:

hoppas inte det var så dyrt :/ har du någon aning om när det går köpas?

Nej tyvärr

Av Åkan
Skrivet av GamerFX:

nä men ojj ja det där var väl lite väl å ta i I pris

Kan vara en felskrivning också eller så kanske de sänker priset när det varit ute ett tag.

Av Åkan
Skrivet av GamerFX:

hej igen det headsetet verkar vara väldigt nytt och har inte kommit varken i butik på inet eller dustinhome eller komplett m.m men vet du när det kommer till affär online?

Såg det och såg nu att creative själva verkar ha ett pris på ca 2600 kr, vilket verkar vara lite för dyrt för min smak.

Av Åkan
Skrivet av GamerFX:

och dom vadå? det är inte samma headset

Nej, men de är nya så de kanske är värda att kolla på och sen så om du köper Tactic3D Rage Wireless som sagt kommer den inte använda ditt ljudkort utan den har ett eget, du lär hitta ett headset med analog koppling.

Av Åkan
Av Åkan
Av Åkan
Av Åkan

Har du kollat på Corsair Obsidian 550D? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1079488

Av Åkan
Skrivet av Lajning:

Jag har samma problem med mitt Antec P182. Provade att skruva bort jordkabeln helt och hållet nu precis. Problemet borta.

Finns det några problem med att köra såhär? Går det att använda usb-portarna utan att saker brinner upp osv?
Jag har en kortläsare med USB som jag skulle kunna använda istället.

Ok, då kanske man ska prova att få bort jorden på något sätt. Men samtidigt har jag också samma funderingar om detta kan påverka saker och ting på ett negativt sätt. Så det vore gött om någon kunde svara på detta.

Sen vill jag tillägga att ett till problem uppstått, nu är det även problem om han stoppar in hörlurarna bak i datorn. För när han gör något på datorn så hör andra vad han gör på datorn. Vet att det finns What U Hear, men det är avstängt, så det är inte det.

Edit: Problemen försvann helt när jag koppade ur HD-audio kabeln, så det verkar vara O/I-panelen så det blir att skaffa nytt chassie bara.

Av Åkan

Du kan ju styra om mapparna Dokument, Bilder osv till HDDerna, för det finns program som sparar där, bland annat sparat från spel. Men detta kanske du gjort redan? Sen brukar ju installationer lägga filer inne i Appdata i din användare-mapp, men vet dock ej om man kan flytta något vad det gäller den.

Av Åkan

Jag fick detta med gula vägar när Aftermath släpptes.

Av Åkan

Undrar varför? Kan det möjligen vara på grund av next gen consoles kanske.

Av Åkan
Skrivet av Spokig:

LMG är förkortning på Light machinegun, alltså inget stort vapen utan som en vanlig KSP 90 eller KSP 58 som för övrigt tjejer i min pluton (IRL Armen) orkar hålla och springa omkring med.

-rand- har dock rätt på sätt och vis, för Ksp58 är ingen lätt kulspruta det är en medeltung kulspruta, så alltså ett lite större vapen.

Sen vet jag inte, vad menar du med orkar hålla? Jag tvivlar starkt på att de kan hålla den uppe i axel höjd utan stöd mot något och under eld som de gör i BF, tror inte ens män klarar det, ja om man inte är Rambo eller har en kropps byggnad som Magnus Samuelsson det vill säga.:D Men om man nu klarar det ändå så kommer det fortfarande vara för ineffektivt och så dumt att den som håller i Ksp:n kommer dö innan du ens hinner öppna eld.

Ksp90 har jag inga invändningar på.

Av Åkan
Skrivet av flyawaynille:

Vänta, du menar alltså att appache helikoptrar fortfarande existerar och används av militär i världen? Bojkott! Det är väl klart som fan att det är samma helikoprar. Dice vill göra ett relativt verkligt spel, då kan man inte komma på helt nya fordon som inte existerar.

Varför tar du upp apachen? Fanns ju inte ens med i BF3 eller i trailern för BF4. Sen tror jag han syftade på att helikoptrarnas utsände grafikmässigt inte var bättre jämfört med de övriga i trailern. Men om han syftade på själva helikoptern(Havoc) i trailern och ville ha sett en ny helikopter så ser jag inte vart problemet ligger, för ryssarna har t.ex. Hind-serien och Kamov Ka-50/52 att tillgå också, alltså så kan de lägga till nya fordon och sen eftersom BF4 verkar utspela sig runt 10 år fram så kan det hända mycket, du vet ju inte vilka helikoptrar som är i bruk då.

Men i all fall jag tycker att det såg ok ut, men man får väl se hur MPn är och framför allt hanteringen av ljudet, för det var inte bra i BF3, ljudet försvinner och fotstegen hör man inte om man inte moddar profil filen. Nej, man får se helt enkelt.

Av Åkan
Skrivet av Samsite:

5 spänn per dygn? Menar du Bahnhofs tvstopper-tjänst? På deras hemsida står det att det är gratis iaf
http://bahnhof.se/priv/tvstopper

Skrivet av Samsite:

Ska slå en pling till dem imorrn tänkte jag!
Ska nog även passa på att spela in samtalet så att jag får det svart på vitt om de kommer och klagar.
Ja, självklart nämna det för dem då så att de inte kan anmäla mig för det senare. Återkommer med resultat

mm och på Radiotjänsts hemsida står det så här http://www.radiotjanst.se/sv/Avgiften/Lagar-och-regler/Bahnho... så jag tror inte det kommer hjälpa med att skaffa Bahnhofs tv-stopper tjänst, för du kommer ändå betala även om Bahnhof blockar SVTs sida. Det är själva hårdvaran de tar betalt för inte tittandet.

Av Åkan

Jaha, varför är jag inte förvånad. Snart kommer de väl med att aktivitetsfältet kommer vara 10 cm brett och de enda som går att lägga in i det är MS program, detta kanske kommer leda till att de blir stämda i EU igen, men de lånar väl av Bill bara så är det löst.:D

Av Åkan

Ja, ring dem och be att du vill få den bryggad för du vill använda den som ett vanligt modem, så ska de fixa det.