Inlägg

Inlägg som Åkan har skrivit i forumet
Av Åkan

Jag har ett Asus GTX 590 i ett 500R och jag hör den bara när jag spelar och då kan den överösta chassi fläktarna, annars när jag ser på film så är den ju väldigt tyst och då hör jag bara chassi- och nätaggsfläktarna och det ljudet försvinner ju ganska snabbt när väl filmen är igång för då överröstar högtalarna fläktarna istället. Så jag tycker den inte låter mycket mer än något annat kort.

Men det kan ju vara så att jag kanske vant mig, men jag kan ju tycka att du som har ett 550D som chassi borde ju höra kortet som ett litet sus eftersom ditt chassi är lite ljud isolerat och sen borde ju ditt nätagg överrösta kortet, så då borde du ju störa dig på nätagget också.

Av Åkan

Folk använder piltangenterna eller joystick för att svänga tvärt och så kanske man använder S och shift lite för att öka sväng radien ytligare.

Själv använder jag bara musen och S och sen lite shift när jag skall svänga, men det är svårt som fan att hänga på dem som använder tangentbordet.

Sen ett tips försök att hålla dig undan från att synas för mycket, åk efter kanterna på banorna och åk efter backen eller flyg högt och attackera alltid från en vinkel där de inte ser dig, alltså bakom dem. Sen att du bara koncentrerar dig på Flyg i första hand, Helis i andra och sen marktrupper tredje. Gör du detta så kommer det gå fint, i alla fall bättre.:D

Av Åkan

Gettysburg: Armored Warfare

Av Åkan

Bruset är nog att kortet får störningar och jag har hört att det är fler som får det med ASUS verkar det som. Så testa med att flytta kortet eller skicka tillbaka det om du kan och hitta ett annat.

Sen Creative drivrutiner verkar vara bättre idag än för något år sedan. Men det är inte helt problem fritt, men det jag upplevt med deras Recon3D serie i alla fall är att deras drivrutiner fungerar till 98%, så det har blivit bättre. Dock är Recon3d skräp men tycker det är bättre än att sitta på ett Xtreme Music som vägrar sammarbeta oavsett drivrutiner. Sen den nya Z serien verkar ha samma mjukvara och har stöd för DTS connect den här gången.

Av Åkan
Skrivet av Oliver91:

nu kommer väl alla haters hata mig eftersom jag totalgrillar battlefield 3 men jag spelar hellre ett moddat cod 4 än något blått och dystert spel med irriterande soleffekter som gör att man inte ser et skit och som får mina GTX 680 SLI att ligga på högvarv och svettas...

Får man fråga varför du ens köpte två GTX680 om du nu inte vill att dina kort skall ligga på högvarv och svettas i ett spel som verkligen använder dem?

Av Åkan
Skrivet av Toye666:

Därför det är sämre än första RO på grund av att det är mindre banor i RO2 bland annat, sen att du bland annat inte kan t.ex. inte ta av bajonetten, du har massa upplåsningar som du inte kan bestämma själv om du vill ha dem på eller inte vilket ibland stör mer än gör nytta, som MKb42:ans sikte som är bara i vägen och är kasst, man ser knappt något när man siktar med det.

Av Åkan

Skumt:( Men du skulle ju kunna prova att uppdatera BIOS också, dock borde ju detta fungera ändå men moderkortet kanske inte stödjer läsaren på något sätt så då kanske en BIOS uppdatering kan hjälpa, om du nu inte gjort det redan.

Av Åkan

Provade du också med tab eller F8 eller vilken det nu är för att komma till boot menyn?:D

Av Åkan

Ok, då kan det vara den som är dålig, tyvärr.:(

Men vi ska inte dra förhastade slutsatser, det finns ju någon knapp man kan trycka på för att välja BOOT device manuelt när bilden för BIOS kommer upp, kommer inte ihåg vilken jag har och det brukar vara olika tror det kan vara tab kanske eller någon F-knapp. Testa med det få se vad som händer, men det kanske du testat redan?

Vad hade du för moderkort, såg att du skrev MSI men vilken modell?

Av Åkan

Är det en image bränd på skiva eller är det original?

Av Åkan

Såg att du var intresserad av att kolla på Empire och Napoleon total war och jag vill dela med mig av lite skillnader som jag märkt av dem båda så att du vet lite vad som är skillnaden.

Empire: total war

Buggit och dåligt optimerat på en del ställen men det går att spela
Buggig multiplayer kampanj
Har stor kampanj
Finns mer kontent att tillgå om man vill
Har fler spelbara nationer än Napoleon
Sverige finns med som spelbar nation
Inkluderar 50 spelbara nationer
Utspelar sig 1700-1799

Napoleon: total war

Mindre buggigt och bättre optimerat än Empire, dock inte problem fritt alla gånger
Mindre buggig multiplayer, dock inte problem fritt alla gånger
Har flera små kampanjer istället för en stor, men spelet har en lång historisk kampanj som handlar om Nappe
Har snyggare animationer än Empire
Mindre spelbara nationer än i Empire
Lite mindre kontent att tillgå
Sverige finns inte med som spelbar nation i kampanjerna och har ersatts av Danmark i princip
Inkluderar 30 nationer
Utspelar sig runt slutet på 1700 till mitten av slutet av 1800 beroende på kampanj

Av Åkan
Skrivet av shawn882:

allt funkar perfa nu gick in i bios och stängde av den intrigerade grafiken tack åkan och alla andra som hjälpt mig.

Gott:D

Av Åkan
Skrivet av shawn882:

jag laddade ner en update som var från windows dock stod det att den var för amd 3000 vilket är mitt moderkorts grafikkort. men det där medelandet om att den är fel installerad komemr fortfarande upp. Och hur ska jag får tag i 11.10?

Men kan du inte stänga av det intrigerade grafikkortet i BIOS, kan ju vara därför det inte fungerar. Sen här är länken till de tidigare drivrutinerna http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/Pages/...

Av Åkan
Skrivet av phoenixdisciple:

Har du testat att låta Windows Updater ta ner vilken version den tycker är rätt?

Fick problem med Nvidias 310.xxWQL nyligen, och enligt Windows skulle jag köra 306.xx WQL, och den fungerade 100% stabilt.
Har GTX 580.

Skulle kunna testa detta

Varför skulle han göra det? Windows update rekomenderar ju en inte att du måste ta den för att det skall gå stabilt, för det den gör är ju bara att den hämtar från Windows updates egna arkiv som inte updateras så ofta och därför får du just 306.xx för att de inte har uppdaterat det.

Sen har jag inga problem med 310.90 och jag har ett GTX 590 så det måste vara något annat som gör att det blir fel för dig.

Skrivet av shawn882:

hur ska jag göra det? just nu laddar windows ner en massa uppdateringar

Om du vill att den skall installera en drivrutin åt dig så brukar det ske automatiskt och man brukar kunna se det i windows updates nerladdnings lista eller nere i högra hörnet i aktivitetsfältet.

Av Åkan
Skrivet av shawn882:

Du vet inte vad som kan vara problemet?

Tyvärr inte, men har du testat med någon äldre drivrutin, den du hade innan du formaterade, fast det kanske va 12.10 du hade innan?

Av Åkan

Vart hämtar du drivern? Hos AMD eller XFX?

Av Åkan
Skrivet av marm0t:

prova utan grafikkort

Har provat det men utan resultat.:(

Av Åkan
Skrivet av Noobkaka:

har du provat? funkar det?

Det ska funka eftersom uppgraderings versionernas licens nycklar enbart kollar om det ligger ett operativ på disken, men detta är bara tillåtet av Microsoft om du har en tidigare licens från dem sen tidigare.

Av Åkan

Du skulle kunnat ha provat med att installera drivrutinerna i selektiv start läge utan autostart program, det brukar få bort sprak problemet? För av någon anledning så verkar drivrutinerna från Creative vara lätt påverkade av andra program.

Sen vet jag inte, kollar man någonsin på infon som återförsäljarna har, de är ju aldrig 100% trovärdiga.

Av Åkan

Uppfattningen jag fått är att premium är bara är för dem som älskar att kampa och bara tänker på sina K/D ratios och är gamla CoD spelare, så om du uppfyller dessa krav så gör du nog rätt i att köpa premium, annars så köper du bara AK och spelar BF som BF ska spelas.