Inlägg

Inlägg som Stybbe har skrivit i forumet
Av Stybbe

Hoppar in med ett inlägg som kanske hjälper någon med samma fps strul i New World som brorsan hade. Spelet hade plötsligt fastnat på 10 fps cap och var satt där oavsett grafikinställningar och upplösning. Tydligen ville inte gpu jobba över 12% i spelet. Gjorde en felsökning med drivare, power supply och virusscan men inget åtgärda felet. Tydligen så var de citrix som bråka med spelet, en applikation han hade installerat för att kunna göra skoluppgifter. Avinstallera programmet och fpsen hoppa upp till 60 igen.

Av Stybbe
Skrivet av Mordrana:

Varför jävlas youtube så satans i ff? laggar fast nästan hela tiden..

Hade det problemet också, tydligen är det något krångel med Flash protected mode. http://techdows.com/2012/06/disable-flash-players-protected-m... fixade det för mig.

Av Stybbe

Kingston SSD HyperX 120GB

http://i.minus.com/i6mocS64AMxnI.png

Av Stybbe
Skrivet av inet.se:

På grund av att folk beställde en av varje var vi tvungna att endast ha den ena aktiv åt gången! Nu är varianten med kit uppe, 36st kvar i skrivande stund och de går åt i rasande fart!

Ojdå. Lyckades knipa mig åt ssd med uppgraderingskit efter ni la upp den igen. Dock efter redan beställt det andra erbjudandet (bara ssd). Skickade tillbaka ett svar till order@inet.se att min första beställning skulle avbrytas, så någon annan sweclocker kan ta del av det erbjudandet

Av Stybbe
Skrivet av Felix:

Använder Firefox av en enda anledning, NoScript. :>

Samma här

Av Stybbe
Skrivet av silicon111:

En transparent Macintosh SE? Har för mig den skapades endast för Apple anställda.

Av Stybbe

Tror dessa rader bör räcka i Autoit:

RegWrite("HKCU\Control Panel\Desktop", "Wallpaper", "REG_SZ", "background image" )

Run("RunDll32.exe USER32.DLL,UpdatePerUserSystemParameters ,1 ,True")

Sen hur du skriver i register och anropar dll filer i ditt nuvarande språk får du kolla upp själv

Av Stybbe
Skrivet av sponk1:

a) Skriv algoritm (2 p)

Skriv en algoritm i pseudokod som multiplicerar de första elva heltalen och skriver ut produkten. Din algoritm skall alltså beräkna 1 * 2 * 3 * 4 * ... * 10 * 11 och ge resultatet som output. Tips: Du kommer väl ihåg att det finns tre olika typer av instruktioner?

b) Algoritm eller inte? (2 p)

Utgör följande instruktioner en algoritm? Varför eller varför inte? Tänk på de krav som man ställer på hurudana instruktioner som kan ingå i en algoritm.

Gå till din bank och ta ut 10 euro.
Ge pengarna till din handledare i Åbo .
Upprepa från steg 1.

c) Vad blir resultatet? (2 p)

Gå igenom följande algoritm med indata w = 1, x = 7, y = 9 och z = 13. Visa vad som sker i varje steg och skriv ut resultatet.

x <- y (betyder att x får värdet av y, tänk '<-' som en pil)
z <- y
y <- x
x <- w
Skriv ut (w, x, y, z)
Sluta

Skrivet av sponk1:

Jag vet inte var man ska börja..

Det markerade ser ut som en bra början.

Av Stybbe

Kan inte ändra på fan control efter update

I och med Battlefield 3 betan så var jag tvungen att uppdatera mina drivrutiner för att kunna lira. Uppdaterade till "Catalyst Software Suite 11.9" och märkte ingen skillnad förutom att jag nu kunde lira. Dock så kan jag inte längre ändra på manual fan control i Catalyst.

Jag har ett ATI radeon HD 4890.

http://i55.tinypic.com/5tc1f.png

Av Stybbe

Inet.se bilder på tangentbordet ser inte likadant ut. Skulle aldrig falla mig i och köpa ett tangentbord med en enter-knapp som de visar på bilden. Men inet.se skriver att de kör med svensk layout, så tangentbordet ser ut som Sweclockers visar?