Inlägg

Inlägg som Puttefnasket har skrivit i forumet
Av Puttefnasket
Skrivet av infexis:

Jag saknar inget utan jag vill helt enkelt uppgradera ljudet, tycker det är på tiden att jag gör det.

Uppgradera en ljudupplevelse som du är nöjd med... Det går inte Vad är du ute efter annat än att bränna pengar på någonting som du kanske inte kan uppskatta...?

Av Puttefnasket

Vad saknar du med din nuvarande setup?

Av Puttefnasket
Skrivet av Gunner357:

Sen har vi dom som köper ett alldeles för kraftig agg också typ du.

Du har helt fel När jag köpte mitt AX1200 hade jag ett GTX480 och planerade att köpa 2 till för triple-SLI men utvecklingen går ju framåt med stormsteg som du vet och när ekonomin var i hamn hade GTX480 utgått och ersatts utav GTX580 och då var det ju inte läge att köpa... Jag insåg att det dröjer inte så länge så kommer efterföljaren dvs 680 och med den 690 som jag sitter med nu, men skalningen med dubbla 690 är ju inget vidare så nu är det snart dags för triple-Titan.

Så istället för att köpa flera nätagg som jag har gjort tidigare för varje större uppgradering så kan jag lugnt sitta still med det nätagget som jag har i trygg förvissning om att det kommer att räcka bra nu och i framtiden.

Av Puttefnasket

Vad har polaren för nätagg i sin dator?

Av Puttefnasket
Skrivet av YamahaDGX630:

Spelar ingen roll om jag förstår vad TS menar eller inte. Jag anser att ord som "cpat" och "fucka" inte hör hemma här.

Anmäl inlägget då istället så får moderatorerna ta hand om det, anser dom det vara ok så spelar det mindre roll vad du tycker

Av Puttefnasket
Skrivet av feliciawsvensso:

Hej!

Plötsligt när jag skulle starta upp min dator så dök detta upp så fort jag startat den. Detta kommer upp varje gång jag startar upp datorn och har hållt på så nu i ett par dagar. Den står bara och tuggar så här i några minuter sen kommer det upp ytterligare en mening " no boot filename recieved", sedan börjar den om från början. Vad kan det bero på? Det är en Acer Aspire Tnågonting och är snart 6 år gammal. Någon som har en aning om vad jag ska göra? Svara gärna så detaljerat som möjligt då jag kan väldigt lite om datorer och inte förstår så många datortermer

http://tinypic.com/r/2nk0tht/5

Gå in i bios och titta efter om du ser din hårddisk där, troligen är det väl den som har slutat fungera alternativt har ditt bios tappat inställningarna för hur den skall boota och då får du fixa bootordningen bara.

Av Puttefnasket
Skrivet av Gabske-:

Min processor ligger klockad på 4.4 och jag jag märker ingen skillnad... Det är därför jag vill och har funderat på att köpa I7-4770k

Skickades från m.sweclockers.com

Ja för alla råden du har fått här i tråden väljer ju du att inte lyssna på så köp dig en Haswell du, det blir säkert ett riktigt lyft då... NOT!

Av Puttefnasket
Skrivet av Quiki:

jag klickade anpassad installation när jag skulle installera wuindows 8, klickade att den skulle installeras på min sd

Ja och vad är problemet då egentligen?

Av Puttefnasket
Skrivet av Quiki:

Tjena byggde min dator idag´, men allt jag installerar lägger sig auto på min ssd (C:) medans min hss som är (E:) är helt tom och prgram installeras inte där.
och nej jag kan inte välja vart programmen installeras.

någon som vet nån lösning?

Du måste välja manuell installation istället för att bara trycka next/nästa hela tiden, vilket/vilka program gäller det?

Av Puttefnasket
Skrivet av drakelito:

Halloj!

Satte på ett hydro H80i i burken idag, nu när jag sitter vid datorn igen så är min clock på processorn 3.9GHz, (org 3.5). Hur kan detta gå till om jag inte rört clockningen?

Allt jag gjort är att stressat prollen lite i OCCT, kan det ha gjort något då? Någon som kan vara så bussig att förklara detta?

http://i.imgur.com/sNeOiuF.jpg

Vad är problemet enligt dig, varför vill du sänka din processors clock?

Av Puttefnasket
Skrivet av tvelander:

Dock är ju inte Titan bäst i 1080.

Då du inte behöver mer en 60FPS så finns det 0 anledning med Titan för 5 öre.

Och av den anledningen är dina 120hz skärmar till ingen nytta då menar du!?

Av Puttefnasket

Ja lycka till och spela BF med det

Av Puttefnasket
Skrivet av Otur:

Först så får man nog börja med att definera vad som räknas som budgetagg? är det o-certifierade agg vi pratar om eller att man inte köper ett 800W agg till ett system med single-GPU?

Här har du några exempel på den definitionen:

http://www.sweclockers.com/recension/12226-nataggregat-i-budg...

Av Puttefnasket
Skrivet av spontanjan:
Skrivet av spontanjan:

så det ni påstår är att när jag tryckte på knappen för första gången igår så fucka nätagget ur på en gång?

Ditt nätagg var fuckat redan den dagen det blev tillverkat, dvs långt innan du köpte det.

Men om du provar ett annat nätagg och det inte fungerar då heller så har ju vi fel och du rätt eller hur, då återstår ju alternativet med krökta pinnar i sockeln...

Av Puttefnasket
Skrivet av spontanjan:

sa inte nått sådant, men frågade dig vad du har för baserade grunder på att corsairs nätagg suger så mycket pung som du påstår.

Du har inte ställt någon fråga till mig...

Av Puttefnasket
Skrivet av spontanjan:

känns fortfarande inte riktigt som du vet vad du snackar om förutom det som hänt dig, aldrig haft problem med mina corsair agg förut. & mitt system drar ju knappt nå watt alls.

Det är ingen som tvingar dig att testa med ett annat nätagg, jag föreslog det men vill du inte så skit i det då, det är inte jag som har en trilskades dator... Och om din dator förbrukar så lite som du säger så var det väl bra onödigt att köpa ett 600W nätagg när din polare klarar sig med endast 400W på en betydligt bättre rigg.

Men du kan ju iallafall skryta med att ditt nätagg är bra mycket kraftigare än hans.

Lycka till!

Av Puttefnasket
Skrivet av spontanjan:

har nått värdelöst 300w utan märke vanligt silvrigt som ligger som jag kan prova med? men hur kan det vara nätagget egentligen? det är sprillans nytt. & min polare driver sitt system som är mycket värre än mitt med ett 400w corsair nätagg?

Ja konstigare saker har ju hänt och din polare kan ju helt enkelt ha haft tur med sitt nätagg, köper man budget agg så ligger det i sakens natur att dom omöjligen kan vara lika bra som ett dyrare agg med samma effekt och budget agg är ju inte kända för sin stabilitet i alla lägen.

Av Puttefnasket

Varför köper många ett budgetagg till en i övrigt högpresterande dator?

Som rubriken lyder, hur tänker dom som gör detta, varför väljer så många att snåla in på den komponenten som är grunden till hur pass stabil datorn kommer att vara nu och ett antal år efter att garantitiden har gått ut?

Är det fler än jag som tycker det är lika märkligt eller?

/Puttefnasket

Av Puttefnasket
Skrivet av spontanjan:

precis ett CX600 grön/svart

Jadu, har du möjlighet, prova med ett annat nätagg. Mitt tips är att ditt problem beror på nätagget.

Av Puttefnasket
Skrivet av spontanjan:

om du menar med det lilla batteriet så tog jag ut det sen satte jag i det igen, blev ingen skillnad. har 600w corsair vilket ska kunna driva det där systemet utan problem. har inget grafikkort i nu, tänkte starta upp den & kolla så allt funkade innan jag stoppade i det.

600W corsair säger ingenting, är det månntro ett CX agg?