Artiklar

Artiklar skrivna av Kenneth
7

Fredagspanelen 151: Säkerhetshål, Nvidias partnerprogram och försenade spelskärmar

Denna veckas avsnitt av Fredagspanelen tar upp den senaste tidens rapporter om säkerhetshål, Nvidias Geforce Partner Program samt ytterligare förseningar av nästa generations spelskärmar.

17

Steelseries Rival 600

Dubbla sensorer, viktsystem och ergonomisk formgivning är några av ledorden när Steelseries besöker SweClockers testlabb med senaste pekdonet Rival 600.

14

Fredagspanelen 150: Nvidia Turing på GTC, Spectre-fixar från Intel och Galaxy S9

Veckans avsnitt bjuder på nyheter från Nvidia, Samsung och Corsair samt ytterligare säkerhetsuppdateringar från Intel. Därtill kommer Google Assistant till Sverige i slutet på året.

39

Snabbtest: Grafikprestanda i Final Fantasy XV Windows Edition Demo

Nästa vecka släpps Final Fantasy XV till PC, men redan nu finns en demoversion tillgänglig av spelet. Redaktionen laddar upp med 17 grafikkort för ett snabbtest av prestandan i titeln.

25

Xtrfy M1

Spelmus framtagen ihop med spelare ur legendariska organisationen Ninjas In Pyjamas besöker SweClockers testlabb. På menyn står komfort och högpresterande sensor.

246

AMD Ryzen 5 2400G och Ryzen 3 2200G "Raven Ridge" med Vega-grafik

Nästan ett år efter introduktionen av Zen får den sällskap av en integrerad grafikdel signerad Vega, som tillsammans ska leverera tillräcklig spelprestanda till lågpris. Redaktionen testar Ryzen med Vega-grafik!

7

Fredagspanelen 148: Meltdown och Spectre, AMD går med vinst och brist på grafikkort

Det är dags för årets första fredagspanel, där Jonas och Kenneth går igenom den senaste tidens nyheter och orerar om händelser i testlabbet.

13

SweClockers avrundar CES 2018

Efter att ha sprungit runt Las Vegas i fem dagar är redaktionen klara med CES för detta år. Innan det är dags att åka hem igen passar Jonas och Kenneth på att sammanfatta veckan.

4

Silverstone visar omarbetade Lucid-serien med modellerna LD01 och LD02

Silverstone är givetvis på plats för CES 2018, där bolaget visar en helt omgjord Lucid-serie, som i originalutförande fick ett svalt mottagande på Computex 2017.

13

Silverstone arbetar på musmatta med inbyggd Qi-laddare

Silverstone hoppar på tåget med trådlös laddning för batteridriven kringutrustning och visar en tidig prototyp av en musmatta med inbyggd Qi-laddning.

5

Phanteks lanserar reservoarer i Glacier-serien på CES 2018

Phanteks bygger ut sin portfölj när det kommer till vattenkylning, där två reservoarer i form av rätblock visas och erbjuder ett flertal monteringsmöjligheter.

7

Steelseries arbetar på tillbehör för virtuell verklighet

Steelseries är på plats på CES 2018 för att visa nya VR-koncept, där ett går ut på att visa en virtuell modell av tangentbordet.

2

EVGA uppdaterar SC15 med Geforce GTX 1070 Max-Q Design

EVGA visar en uppdaterad modell av SC15 som introducerades på fjolårets CES. I år står nytt grafikkort på menyn, samt en hemlig uppdatering som inte fick avslöjas.

11

MSI visar MPG27CQ med RGB-belysning som kan styras av spel

MSI bygger vidare på sina spelskärmar i nya Optix-serien, och visar upp en välvd modell med RGB-list i ramen som svarar på händelser från spel.

47

Samsung visar nästa generations TV med paneltekniken Micro LED

På årets CES-mässa visar Samsung nya bildskärmstekniken Micro LED som ska konkurrera mot LG:s OLED-teknik, något som demonstreras i form av en enorm TV på hela 146 tum.

19

Razer visar Hyperflux – kringutrustning med trådlös laddning

Razer hänger med den trådlösa trenden och visar upp serien Hyperflux, vilket är en musmatta och tillhörande mus med trådlös laddning utan internt batteri.

24

Asus lanserar externa grafikkortsdockan XG Station Pro

Externa grafikkortsdockor är fortfarande på tapeten, där Asus nu visar en helt omarbetad modell av enheten XG Station Pro vars chassi utvecklats tillsammans med In Win.

34

Asus lägger till mesh-funktionalitet i utvalda routermodeller

Asus visar inte bara hårda klappar på årets CES-mässa utan presenterar en mjukvaruuppdatering för utvalda routermodeller, vilken lägger till stöd för mesh-funktionalitet.

24

Project Linda förvandlar Razer Phone till bärbar dator

Nya koncept står på schemat när redaktionen besöker kringutrustningstillverkaren Razer, vilka visar upp en dockningslösning som förvandlar Razer Phone till en bärbar dator.

22

Steelseries presenterar flaggskeppet Rival 600 med dubbla sensorer

Kringutrustningstillverkaren Steelseries är på plats i Las Vegas och CES 2018 för att visa sitt senaste tillskott Rival 600, vilken utrustas med dubbla sensorer under huven.