Inlägg

Inlägg som kompiiis har skrivit i forumet
Av kompiiis

Om du är medlem så ser du allt under din profil och "Beställningar" om det är ett mindre paket/brev, så får du inget kollinummer.

Om du inte är medlem så får du en länk i orderbekräftelsen var du kan följa din order.

Av kompiiis

Vill du vara säker när du handlar på nätet. Skaffa exempelvis Re:membercard. Betalar du räkningen du får varje månad tillkommer inga avgifter. Du får sedan ganska bra förmåner i form av prisgaranti etc (3st du kan välja själv som är gratis)

Av kompiiis
Skrivet av liv&helvete:

Inte då. Jag säger bara vad jag tycker om det hela. Sen är det helt och hållet upp till var och en att tycka om man har rätt eller om man känner igen sig i det hela. Grinig gammal gubbe förresten, vilket påhopp.

Fast nu tog du det lite ur kontext

Av kompiiis
Skrivet av jOnÄTÄn:

Dom har ju försämrat servicen betydligt när det gäller att leverera posten i alla fall. Är det minsta lilla jobbigt att dela ut posten på ett ställe så samlar de ihop brevlådorna på ett ställe. Och skyller på miljöskäl så bilen inte behöver backa osv:P

Så har dom väl gjort i alla tider? Är väl ingenting nytt.

Av kompiiis
Skrivet av liv&helvete:

Men tycker du nu att posten funkar bra, så är det ju bra. Men personligen så kan jag inte annat säga att posten har totalt köpt ner sig när man bestämde sig för att flytta sina tjänster till bensinmackar och varubutiker och gud vet var.

Var klart mycket bättre på den gamla goda tiden då man hade en fast Post att gå till då man skulle köpa sina frimärken, skicka och ta mig sina paket. Men mest det man nu saknar då man går till sitt "post ombud", det är väl den expertis som man kanske gärna vill ha då det kommer till just posthantering.

Bra att du skriver "personligen" för det stämmer nog mer med verkligheten. Själv tycker jag det är mer smidigt att gå 100m än förut då jag hade nästan 2 km. Och skulle posten vara dit dom flyttat nu skulle jag nästan ha 5 km. Sen ska vi inte sticka under stol med öppettiderna. Förut så var det 08-17 vardagar... Idag har jag 06-22 ALLA DAGAR! även helger.

För mig så är det kortare väg, och det är mycket bättre öppetider, och paketen kommer fortfarande fram precis som förut.

Du låter som en grinig gammel gubbe.. - På min tid DÅ HADE VI EN RIKTIG POST.. Yeah!

Av kompiiis

Nu står jag verkligen inte på Apples sida. Men galaxy familjen är verkligen lik apples produkter. Så Apple har väl rätt i frågan.

Men jag tror Samsung tjänar otroligt mycket på det här i PR, då alla tidningar i hela världen skriver om det. Och att Apple blir lite "dom stora som bråkar med ett mindre företag"

Av kompiiis
Skrivet av liv&helvete:

Mina antaganden bygger på ren och skär erfarenhet, och ingenting annat.

Eftersom posten har fungerat klockrent för mig sen jag började handla på internet ca 10 år sedan. Betyder det att dom är bäst i världen då? Tänk lite, bara för att någonting inte fungerar / fungerar så blir inte det någon statistik.

Av kompiiis
Skrivet av ODDNAME:

Därför handlar jag på MM när jag handlar i butik, då slipper man varor som köpkåta individer "lånar" hem, man vet alltid att man får en ny vara.

Håller med, allt man behöver veta om en vara finns på nätet. Ska det vara så svårt att kolla upp innan man köper?

Av kompiiis
Skrivet av liv&helvete:

Klart posten har blivit sämre med åren. Ända sen postverket fick storhetsvansinne och hybris och bestämde sig för att stänga alla kontor så har det ju sen dess gått utför med "posten". Nä, återgå till hur det var tidigare säger jag bara. Få den sevice som man förvänta sig när det kommer till posthantering.

Jasså hur drar du dom slutsatserna? Egna erfarenheter = sanning?

Av kompiiis
Skrivet av HazZarD:

Posten blir bara sämre och sämre, innan var det sällan strul och skit nu när posten omgjort allt och man hämtar ut paket i en satans jävla mataffär och dom kör med småglin över sommaren till jobbare är det inte så konstigt nån såg sin chans och noppade din iphone..

Posten har ganska så mycket ungdomar i sin kedja, vem vet var den försvunnit? Sen tror jag inte posten har blivit sämre, eller bättre för den delen.

Av kompiiis

Du skulle aldrig ha tagit emot paketet. Av regel så nekar jag alltid DIREKT! vid emballageskador. Hur ska jag veta om godset är skadat eller försvunnet? Bättre ta det säkra före det osäkra.

Av kompiiis
Skrivet av SunRise2011:

Jag skulle beställa skivor för runt 1000 kr från Cd-wow och valde först att betala med mitt bankkort Visa. När jag avslutade beställningen, kom det upp ett felmeddelande att det var fel på deras sida, men jag försökte några gånger till utan att lyckas. Till slut valde jag att betala via PayPal och allt verkade i sin ordning. Nästa dag gick jag in på mitt bankkonto och såg att det dragits 1000-tals kr från mitt konto fördelat på sex tillfällen. Kollade på mitt Cd-wow konto, och såg att det gjorts totalt fem beställningar. Mailade genast och ville avbryta hela beställningen, och fick till svar nästa dag, att det hade varit strul med deras betalsystem. Totalt sex skivor redan hunnit skickats, men bara två olika titlar. Därför skickades det tre av varje titlel, men jag får vad jag fattat för, behålla samtliga och bara behöva betala för två. Nu återstår att se om och när jag får tillbaka min pengar! Det var garanterat sista gången jag beställde från Cd-wow!

Om det är fel på betalsystemet via VISA/Mastercard så är det väl kanske inte deras fel? Då någon annan hanterar det?

Av kompiiis

15 år och har inget legg, jag fattar ingenting. Tror jag hade mitt första bankkort när jag var 12. Säkert pass från barnsben. Hur kan man inte ha legitimation idag!? Helt jädrans obegripligt.

Av kompiiis
Skrivet av Allexz:

Aha, så du har alltså inget svar alls, känns lönt att diskutera för något du inte ens har argument för?

Menar du på fullaste allvar att jag måste komma med argument VARFÖR man behöver stöd för flash idag, just nu, år 2011. Då är du fan ett troll.

Av kompiiis

En sak förstår jag inte, eftersom du hämtar ut med din morsa, varför beställer du inte i hennes namn direkt?

Av kompiiis
Skrivet av Allexz:

Nä, du sa att det var ett nödvändigt ont!

Då undrade jag vad det var som var den nödvändiga delen?

Finns det alltså någon viktig sida/funktion som är baserat på flash år 2011?

Haha är du ett troll eller?

Av kompiiis
Skrivet av Allexz:

Exempel på vadå? Webbsidor som använder flash, skojar du med mig?

Av kompiiis
Skrivet av Allexz:

Satsa på något döende? Inte många företag som skulle göra något sådant.

Skiter vad det är, flash är ett nödvändigt ont idag.

Av kompiiis

Tråkigt för Apple, hur det blir med dom i framtiden. Men nu kanske vi får flash?

Av kompiiis

Vilken fiberoperatör ska jag välja?

Hej flyttar till en lägenhet som har lite högre hastigheter än adsl inom kort. Men vilken leverantör bör jag välja? Spelar väldigt mycket på internet, skiljer det något på dessa operatörer när det kommer till det området?

Bredband2 100/100 (315 kr månad)
bahnhof 100/100 (367 kr månad)

Vad har du för erfarenheter?