Inlägg

Inlägg som Laimolaito har skrivit i forumet
Av Laimolaito

Det räcker bra till dagens spel och I7an sägs vara bra för de som håller på med flertrådade program, så om du känner att du gör det så säger jag att det är ett prisvärt köp som räcker långt. Själv hade jag dock lagt till en SSD i paketet om du inte redan har en.

http://www.inet.se/artikel/4304305/intel-ssd-320-120gb-oem eller http://www.inet.se/artikel/5315106/corsair-ssd-force-3-series... tycker jag verkar som ett bra köp. Har själv en Corsair Force 2 60 Gb och tycker om den väldigt mycket.

Av Laimolaito
Skrivet av TokigaSmurfeN:

Behöver akut hjälp:o sitter o para funderar på vad som kan lösa detta... Är ee ens möjligt att sk "kvalitetsagg" dör efter 3 provstarter och sedan dör?

Skickades från m.sweclockers.com

En jag känner köpte ett http://www.inet.se/artikel/6900337/corsair-tx-950w-80 till sin nya rigg. När allt satt ihop så startade han datorn helt felfritt. Nästa dag började han installera wow och drog sedan till skolan, senare så ringde hans bror till honom och sa att det luktade bränt i hans rum. Sk kvalitéts agg kan såklart ha fabriksfel de också.

Av Laimolaito
Skrivet av Sion123:

Kan faktumet att han inte har använt distanser göra så att bilden inte funkar?

Om man monterar moderkortet utan distanser i chassit så kortsluts moderkortet. Förmodligen måste du köpa nytt moderkort om du nu har monterat utan distanser.

Av Laimolaito
Skrivet av Dirty_Harry:

Nu ska jag vara lite tråkig.... Förlåt på förhand..

Byt låda...
Anledning..... Ingen dirrekt anledning bortsätt från att ALLA som idag bygger egen dator köper R3´an.. Blir liksom inte så "personligt"

Annars kan jag inte yttra mig:D

Tycker inte att man ska avråda någon från att köpa ett chassi bara för att många andra har det. R3 har riktigt bra funktioner för priset och är väldigt bra byggt. Tycker man att chassit är snyggt så är det ett självklart köp. R3 är ju inte populär utan en anledning! mycket bra chassi enligt min mening.

Av Laimolaito

Skärm går automatiskt in i "store mode"

Sitter här med ett mycket konstigt problem som inträffade idag efter att jag avslutade spelet Amnesia: the dark descent (inte för att jag tror att Amnesia har med det här att göra).

När jag avslutade spelet så blev skärmen svart i några sekunder och sedan visades bilden igen, men då har skärmen automatiskt gått in i "Store mode". Jag har googlat och kommit fram till att store mode är den profilen som skärmen använder sig utav när den står i butiken för att kontrast och ljusstryka ska visa upp en fin bild även i de väldigt starkt belysta butikerna. Men nu när jag sitter hemma med skärmen så blir konstrasten och ljusstyrkan för stark och jag får ont i ögonen. Jag har testat att gå in i skärmens OSD meny men där hittar jag inget som avaktiverar profilen, hittar det inte heller i manualen eller i drivrutinerna som följer med till skärmen. Jag googlade på problemet men hittar endast trådar om just TV skärmar.

Skärmen som jag använder mig av är http://www.inet.se/artikel/2204704/samsung-tft-24-s24a300b-le...

Skulle verkligen behöva hjälp, bilden ser helt konstig ut i "store mode".

Tack i förhand.

EDIT: Glömde säga att jag har testat att återställa skärmen till fabriksinställningar och även kopplat ur den från strömkällan ca 20 min.
Jag har även manuellt ändrat kontrast/ljusstyrka manuellt men efter en stund ändras det tillbaka till "store mode" igen.

EDIT: Har nu ringt samsungs support och de påstår att det inte finns en lösning på problemet om den fortsätter att gå tillbaka till store mode, utan man får helt enkelt lämna in skärmen och få en ny.