Inlägg

Inlägg som Pumpdave har skrivit i forumet
Av Pumpdave

NEPHICIDE av JOGGER
Jag återkommer till denna låt hela tiden. Att blanda vad jag tror är Blackmetal, Grindcore, Noise och Pop så blir det detta fantastiska underverk.

Av Pumpdave

Testet visar visserligen på vilka FPS som kortet kan ge men vem skulle köpa ett RTX 3050 till resten av riggen de testat på? kan kanske vara värt om inget annat är tillgängligt men ändå.

Av Pumpdave

På ett lan under 2000 någon gång så var vi i ett garage hos en av brorsans kompisar. Där fanns massa grejer och på andra dagen när alla vara ganska trötta och slitna så lekte en person med en cykelpump. Han gick runt och blåste folk i nacken och öronen. När han kom till mig så myntade han Pump David och det blev sedan Pumpdave.

Jag har dock för några år sedan gått ifrån namnet då random personer började skicka "personliga bilder" och annat i tron att jag var ute efter manliga partners på skype.. Så kan det gå om man inte tänkt igenom sina nicks i tidiga tonåren

Av Pumpdave

Det är helt galet många snygga bidrag här! Hoppas någon kan uppskatta min variant

https://i.imgur.com/fKbbKOs.png

Av Pumpdave

Du kan gå in och kolla på Surfa.se. De har testa de flesta telefonerna som är intressanta och har betygsatt deras funktioner och prestanda.

Av Pumpdave
Skrivet av HolyDuFF:

Är ni helt säkra på detta?

Jag snackade med Xbox support angående detta fast frågade om 5 månader för 30 kr för "Xbox Live Gold" finns även att köpa för 10 kr för 1 månad. De sa att om jag köper 1 månad "Xbox Game Pass för PC (Beta)" för 10 kr, 1 månad "Xbox Live Gold" för 10 kr och sen 3 månader "Xbox Game Pass Ultimate" för 10 kr så blir det bara 3 månader "Xbox Game Pass Ultimate" för 30 kr.

Så i ditt förslag så skulle det alltså bli 3 månader "Xbox Game Pass Ultimate" för 20 kr. Sen sa de även att om jag t.ex köper 1 år "Xbox Live Gold" för 649 kr och sen 3 månader "Xbox Game Pass Ultimate" för 10 kr så blir det 1 år "Xbox Game Pass Ultimate" för 659 kr och inte 15 månader.

Så det verkar som att du får 3 månader om du inte har sparat upp mer än det. I så fall får du den mängden du sparat fast om de adderar "Xbox Game Pass för PC (Beta)" med "Xbox Live Gold" vet jag inte. Sen sa de även nått om att det är gratis att uppgradera när du har tid sparat. Så de kanske är gratis att gå "Xbox Game Pass Ultimate" när du redan har köpt "Xbox Game Pass för PC (Beta)" eller "Xbox Live Gold".

Produkt: Xbox Live Gold 1 månad
Länk: https://www.microsoft.com/sv-se/p/xbox-live-gold/CFQ7TTC0K5DJ...
Kategori: Spel
Prisjakt: -
Pris: 10 kr

Hej. Jag köpte betan den 2 november och sedan ultimate 15 november. Jag har betalat 20 kr och fick mitt konto uppgraderat till Ultimate. Jag har mitt konto fram till 2 mars 2020 om jag inte betalar mer.

Av Pumpdave
Skrivet av anon242437:

Produkt: Xbox Game Pass Ultimate, 3 månader
Länk: https://www.microsoft.com/sv-se/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq...
Kategori: Spel
Prisjakt: -
Pris: 10 kr

Skickades från m.swehackers.com

Man kan även börja med vanliga "Xbox Game Pass för PC (Beta)" och sedan uppgradera det till Ultimate för 10kr att få sammanlagt 4 månader av tjänsten för 20 kr.

Produkt: Xbox Game Pass för PC (Beta) 1 månad
Länk: https://www.microsoft.com/sv-se/p/xbox-game-pass-for-pc-beta/...
Kategori: Spel
Prisjakt: -
Pris: 10 kr

OBS: Tänk på att efter denna period kostar det 405kr för 3 månader.

Av Pumpdave

Jag tänktre jag skulle varit med i tävlingen men men.. Jag bjuder på mitt projkekt jag har gjort när jag gick i högstadiet. Jag ville göra något kul och kom på att jag skulle kunna göra ett datorchassi som var lättflyttat. Det blev en Buss. Grymt stort chassi gjort med MDF, bitar av ett gamalt chassi och plexiglas. hoppas ni uppskattar det!

https://i.imgur.com/Tkj2Ol2.jpg

https://i.imgur.com/CMXbOmv.jpg

https://i.imgur.com/idLWpUf.jpg

https://i.imgur.com/gVAj4BD.jpg

https://i.imgur.com/h1Gb5yA.jpg

https://i.imgur.com/6S2IVO5.jpg

Av Pumpdave
Skrivet av matteengel:

Joo sant, men det kan också helt enkelt betyda att den inte orsakar felet, att det redan är problem med CPU:n till exempel. Hur beter sig en dator som startar utan CPU?

Du kommer behöva CPUn installerad på moderkortet för att kunna göra något. Den behövs för att BIOS ska starta igång.

Som andra har sagt så är RAM stickan en möjlig bov i detta. Bor du i en stad eller i närheten, det kanske finns någon swecloockare i närområdet som kan låna ut en sticka för felsökningen Det blir snabbt dyrt, krångligt och drar ut på tiden om du ska yta delar med affären.

Av Pumpdave

Äntligen första gången med 10/10 rätt har spelat hälften av spelen tror jag

Av Pumpdave
Skrivet av rms73:

Tänkte sälja min 27" Asus MG279, freesync, 144hz 2560x1440. Finns i Göteborg, skickas helst inte, kan dock möta upp i trakterna runt göteborg (ca 4 mils radie). Jag är enda ägaren och den är inköpt i nov 2017. Kom med bud, ny pris 5200

Läs hela annonsen här

Tjena!
2900kr och hämtar i Göteborg
mvh David

Av Pumpdave
Skrivet av ClintBeastwood:

Kör du verkligen i 4k? Googlade snabbt och testerna visar runt 30-40 fps.

Skickades från m.sweclockers.com

Nu har jag kollat hemma ordentligt. Jag ligger större delen av tiden runt 55FPS varierar mellan 47-68 FPS vad jag kan se. Då är inställningarna på högsta och upplösning 4K. lite roligt då kortet får 70-88 FPS i 1080p.

Min rigg är:
i5-9600K överklockat till 4.9GHz
16GB ram 3000MHz
Palit GeForce RTX 2070 8GB Dual
Samsung 970 evo m.2 250GB

Av Pumpdave
Skrivet av ClintBeastwood:

Kör du verkligen i 4k? Googlade snabbt och testerna visar runt 30-40 fps.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag började faktiskt fundera på det för en stund sedan. Jag ska se om jag kan få igång en FPS mätare när jag spelar ikväll, så att jag har ett ordentligt svar att ge istället för höftskjutande

Av Pumpdave
Skrivet av hollowman71:

Hallå!
Var inne på att köpa ett MSI RTX2070 Gaming z på black Friday verkar ju vara bra flås i det men sen såg jag denna video https://youtu.be/qLXpSuDYwX8
där dom jämförde MSI RTX2070 Gaming z och deras armor kort som är billigare än Gaming z och det skilde inte mycket mellan dom i FPS i spel.
Är Gaming z kortet värt en 500 extra?
Eller har ni något annat bra 2070 förslag?
Mvh peter

Skickades från m.sweclockers.com

Jag själv köpte Palit GeForce RTX 2070 8GB Dual. Det hörs inget och presterar bra. När jag spelar Assassins creed Odyssy på 4k TV med allt på max så ligger jag med runt 60 FPS. Jag har inte överklockat något just nu.
Jag vet inte om det är värt att köpa för påkostade versioner av 2070 då iaf jag inte tycker prestandavisten blir tillräckligt stor för att betala 1500-2500kr mer. Undersök tester och se vilka som presterar bra till kostnad du kan betala och är tysta.
mvh David

Av Pumpdave

Blackfriday vaka

Med en kopp kaffe svart som girighetssynden

https://i.imgur.com/AUV4ufP.jpg

Av Pumpdave
Skrivet av RainForce:

@Pumpdave: Om man gjorde en ren installation då man uppgraderade? Går det ändå?
Sen hittar jag inget alternativ som i guiden att gå tillbaka till 8.1 i min dator.. :S

Jag antar att om du installerat 8.1 först och sedan uppgraderar så kan du gå bakåt. Om du menar en nyinstallation på det sättet så borde det fungera. Men om Win10 installerats från början så går det nog inte.

Testa iaf att göra detta:

Start menyn --> Av/På --> håll nere SHIFT och tryck på Omstart. Släpp inte shift förens du får en meny. --> Felsökning --> Avancerat --> Gå tillbaka till föregående Version.

Detta borde kunna fungera.

Av Pumpdave
Skrivet av RainForce:

Någon som vet om man kan gå från Windows 10 till 8.1 om man har köpt en 8.1-nyckel?

Det går. kolla här: http://www.thewindowsclub.com/rollback-from-windows-10

Det är väll dock om man installerat 8.1 först och uppgraderat den till W10.

Av Pumpdave
Skrivet av FredrikMH:

Ja, jag och några vänner som spelar mycket är helt överens om att vi hade kopplat våra identiteter direkt för att kunna spela med andra som gjort samma sak. Vi sa även att vi hade t.o.m. kunnat tänka oss att betala lite för detta (det tillkommer ju faktiskt administrativa utgifter för speltillverkare) som typ 99kr/år eller något som de flesta kan höfta fram. Det hade då kunnat gälla hela steam-kontot så alla speltillverkare kan utgå från det så man slipper betala per spel.

En annan sak man hade kunnat lösa med detta är smurfkonton som i min mening förstör sjukt mycket också. Är man hobby-spelare så vill man inte möta riktigt pros som spelar på något av sina 50-konton. Boosting service etc. hade varit ett minne blått i dessa "ligor". Ju fler vänner man spelar med ju större sannolikhet blir det att man istället får möta en smurf än att få den med sig. Gratisspel som DotA har ju detta i en mycket, mycket större utsträckning än t.ex. CS.

Ja jag tycker detta borde vara något att titta på. Det kanske hade varit så enkelt som att man scannar in sitt pass och skickar in eftersom Bank-ID inte verkar vara en global tjänst.

Detta hade varit en bra ide. Tyvärr så finns det nog för många hinder för detta. det är långt ifrån alla människor som har pass eller id-kort. Sedan så skulle tjänsten bli ett hett mål för hacking om hela spelvärldens ID uppgifter finns på dess sidan.

Men en lösning åt detta hållet hade absolut varit intressant.