Inlägg

Inlägg som FaatIII har skrivit i forumet
Av FaatIII
Skrivet av Uvania:

tyvärr är detta sådant som kan hända, någon stackare blir det ju som får tag på de koderna "piraterna" har lyckats knäcka

kontakta affären så ersätter dom nog dig med en ny kod supporten kan nog ta ett par dagar kan jag misstänka

Aww....där sprack den idén med supporten.

edit. kan tilläggas att jag hitta listan via hackernätverket (?) fkn0wned som tydligen har haft att göra med steam förr

Av FaatIII
Skrivet av gaminggirl:

Leta på asken efter supportinformation till tillverkaren och kontaktas dem.

Inte kontakta steam support då? Det är där problemet ligger, eftersom koden är relaterad till deras nätverk tror jag, men jag skall ge det ett försök.

Av FaatIII

Köpte spelet helt nytt och fräscht från butik, gamestop var det. Sjävla spelet är Dead Island som inte kostar så värst mycket men det är jobbigt att knata bort till butiken dock.

Av FaatIII

Köpte ett spel med crackad aktiveringskod

Jag köpte ett spel för inte så länge sedan för att nu på kvällen installera skiten och till min stora glädje så upptäkte jag att det inte gick, så jag skrev in koden en gång till för att säkerhetsställa att jag inte skrev fel, fick felmeddelande "Duplicerad produktkod" -_-.
Bestämde mig för att googla min kod och hitta en lista full med "Activation Codes" inklusive mitt då, vad göra nu? Reklamera hos butik eller finns det ett smidigare sätt för mig att komma igång att spela?

Av FaatIII

Ny fläkt till HX850?

Hej

Jag tänkte kolla in här och se om någon har något tips på vilken 140mm fläkt som kan vara bra att byta ut mot HA1425H12B-Z som fanns i nätagget från början, det är en 12v fläkt 0.5A 2750rpm det är frågan om. Det skulle vara bra om den gick att få tag i Sverige då jag inte kan hitta orginalfläkten HA1425H12B-Z någonstans.

Tacksam för svar

Av FaatIII

Vart får man tag i HA1425H12B-Z?

Jag behöver att få tag i en 2pins fläkt som finns i några av Corsairs nätagg, hur går man tillväga för att lättast få tag på en?
0.5A 12V, finns det liknande fläktar som går att använda istället?
Tacksam för svar

Av FaatIII
Skrivet av OlleIng:

Pröva med:

Öppna ett videoklipp typ Youtube. Högerklicka i videoklippet, klicka på inställningar, ta bort bocken i rutan
dvs. "avmarkera aktivera maskinvaruacceleration i displayen. Detta bör eliminera hårdvara eller drivrutiner kompatibilitetsproblem med Flash Player"

ah, tack. det funkar nu

Skickades från m.sweclockers.com

Av FaatIII

True dat, när jag stänger ner webbläsaren återgår den till 1.1ghz, dvs. drygt dubbelt så högt värde, men finns det något sätt att tvinga flash att inte sköta sin hårdvaruacceleration eller vad det nu kallas?

Av FaatIII

hd7970 låser sig till 501 MHz

Tja!

Jag har ett problem med mitt 7970 där kortets core clock av någon anledning inte går över 501 MHz i spel och dyl. vilket leder till riktigt dålig prestanda i spel, 40 fps i world of warcraft i ultra 1080p.
Provat att ominstallera drivisar, hjälper inte. Finns det något sätt att råda bot på problemet?

Tacksam för svar

Av FaatIII
Av FaatIII

Your Score is Low Compared to Similar Systems.
i lold, vem bryr sig om ett score? Jag ser inget fel med det du fick iaf, om du är missnöjd kan du alltid skaffa bättre kylning och pilla lite med överklockning av CPUn.

Av FaatIII

Samma skit hände mig i samband med ett virus jag fick in via en fil som inte var helt legit så säga, jag installerade om operativsystemet och sedan dess har det funkat utmärkt, det finns naturligtvis fler lösningar på problemet men det kan ta sin lilla tid att finna problemet, det står lite om några fixes på microsofts hemsida om du är intresserad.

Av FaatIII

Haha vilket skämt, detta borde klassas som ett mord av spelet och dess ursprungliga syfte, att bygga upp en karaktär och ha kul på vägen.
Antagligen inte sanning men det blir inget wow för mig längre.

Av FaatIII
Skrivet av lacrits:

Du behöver nog inte mer kraft, bara ett lite modernare agg med rätt kabelkonfiguration (6+2pin)..

blev ett TX850, funkar finfint dock så låter det lite från fläkten men vad ska man göra..

Av FaatIII

tack för svaren men jag gav upp, försöker söka efter ngt nytt kraftfullt nätagg istället :~}

Skickades från m.sweclockers.com

Av FaatIII
Skrivet av Gr8t:

Du har 2X6(+2) Pci-express på ditt nätagg så det är inga problem, jag använder just nu ett HX520w till ett Asus GTX580 som kräver 2X8 pci-express..

Kolla noga på dina pci-express kontakter så ser du att det "hänger" två lösa stift på sidan, dessa används längst ut så att säga, du förstår nog när du ser det.

med allra största sannolikhet har vi olika agg, då mitt har en total avsaknad av PCI-e 8pin, jag har endast 2x 6pin, inga 6+2 alls för övrigt vet jag mycket väl hur dessa ser ut då jag har en annan built med ax850 med ett gäng sånna.

var mer nyfiken på om 5pinnarna kan anslutas till en pcie 6pinskontakt till grafikkortet, blir nog att dra o köpa nytt i stan imorgon, får lista ut ngt som passar mig..

Skickades från m.sweclockers.com

Av FaatIII

PCI-e kontakt med 5 stift till 6pin?

Tja! Jag försöker igen. :/

Har stött på ett problem med antal strömkablar jag har tillgängliga och försöker hitta en lösning, HX520w är agget och jag undrar om man kan ta
2molex->pcie 12v 6pin med endast 5stift + 2 6pin->pcie 12v 8 till hd7970? Kortet vill ha 1 6pin samt en 8pin.

tacksam för svar :)!

Skickades från m.sweclockers.com

Av FaatIII

stift, inte kontakter. Kan man köra 6pin med 5stift till 6pins eller funkar det inte nog väl?

Skickades från m.sweclockers.com

Av FaatIII

HX520W till hd7970?

Hej swec

Idag så fick jag hem mitt hd7970 asus ref. modell och till min stora förvåning upptäkte att jag inte hade kontakter nog, kortet kräver 1x 6pin samt 1x 8pin till strömtillförseln men jag har endast 2x 6pin samt ett gäng molex på PSUn.

Jag har nu försökt att hitta en lösning på problemet genom att använda mig av adaptern som hängde me som gav 1x 8pin för 2x 6pin, nu när jag har 8pinnaren avklarad behöver jag endast en 6pin till vilket jag har avsaknad på psun. Jag lyckades hitta en 2x molex till 6pin som tillhörde ett älrde graffe, men det fattas en "pin"/"kontakt" vilket gör det till en 5pin, funkar den att köra med eller skall jag gå o köpa ett nytt agg?
tacksam för svar

Skickades från m.sweclockers.com

Av FaatIII
Skrivet av morxy49:

kom att tänka på, att processorer och grafikkort utvecklas ju i en speciell takt, tex 45nm, 32nm, 28nm.

varför är det så? är det så att först kommer de på hur man tillverkar en processor i 45nm, sen helt plötsligt fick någon en idé om att tillverka en i 32nm?
varför kan de inte bara tillverka en på låt oss säga 8nm på en gång istället?

billigare tillverkningsprocess, teknikens utveckling tar sin lilla tid.