Inlägg

Inlägg som MrDiscokiss har skrivit i forumet
Av MrDiscokiss

Skickade precis en ansökan. mrdiscokiss
Ingen av mina vänner tycks vilja spela warthunder med mig, känner mig smått ensam

Av MrDiscokiss
Av MrDiscokiss

Har använt msn i form av bitlbee i min irc-klient vilket har fungerat fint dom senaste åren. Men det är också enda anledningen till att jag ens varit inloggad för att det har gått att göra i ett program jag använder i vilket fall. Så ingen större förlust att fasa ut msn känner jag.

Av MrDiscokiss

Jag gjorde comebackl till diablo3 för 3 dagar sedan, då var jag på ac2 inferno. Sen dess har jag hittat 8+ legendaries. Bland annat skorn som boostade min dps avsevärt. Tagit mig till paragon lvl 11 och farmar act3 mp1. Så sen jag slutade har det helt klart hänt en hel del:P

Av MrDiscokiss

Min 2500k Idlar i 27-33 grader, och detta var när jag använde mig av två noctua fläktar. Nu använder jag två scythe fläktar och har inte riktigt kollat.

Av MrDiscokiss

Efter att ha sett detta kan jag inte mer än konstatera att jag vill ha lite färg på tillvaron. Hoppas Dice tar till sig och låter modden leva alternativt implementerar ett eget alternativ.

Av MrDiscokiss

Även jag sitter på en av dessa skärmar, och har gjort det sen vintern 2011 nån gång.
Jag är absolut nöjd, priset må vara lite saftigt men jag kommer nog inte spela på någon 60hz skärm igen.
Jag skulle gärna vilja ha en högupplöst IPS panel, men så länge jag spelar lite då och då så vinner 120 hz. Och IPS eller PLS får vackert vänta på sin tur
Har inget alls att anmärka på förutom priset då kanske.

Av MrDiscokiss
Skrivet av Tarasus:

Inga kommentarer Men ett 4850 var kanske inte det bästa valet i den kombon. Blev inga oc-rekord direkt.

Jag hade ett 4850, som tur var slog åskan ner ett par månader efter så att jag kunde skicka tillbaka det och säga att det var trasigt. Lägga på några hundralappar för ett gtx260.

Av MrDiscokiss
Skrivet av EpicBoobs:

intressant, dock så kommer dualscreen eller triplescreen med 21:9 ta lite plats

Man får stacka dom på varann istället för bredvid. Skulle vara rätt häftigt.

Av MrDiscokiss

Köpte ett saitek tangentbord från maxfps, ville ha ett med låga knappar likt en laptop. Hade dessutom bakgrundsbelysning.
Tab knappen fastnade i närliggande Q knapp på det första, dom skickade ett nytt och där var det fler knappar som fastnade i varandra. Skickade tillbaka och tog ett annat random microsoft tangentbord som funkade bra tills jag uppgraderade tilll ett mk-50.

Sen är jag väl inte helt nöjd med mitt P8P67 PRO B3 moderkort. Kan inte annat än att använda den automatiska överklockningsfunktionen. Annars blir det blåskärmar, ibland med 2 dagars mellanrum.

Av MrDiscokiss

Om dom ville ha en distinkt respons på de övriga knapparna så borde det väl rimligen varit bättre med MX Blue istället för rubberdome? Om man nu prompt vill blanda switchar.

Av MrDiscokiss
Skrivet av Jarigan:

Ja, han förkortade "mycket" till "mkt" men inte "han" någonstans där det borde stått "honom"

Du har rätt, vettetusan vart jag fick det ifrån. Hur som helst, jag själv skriver "mkt" men i seriösa sammanhang tycker jag man kan ta sig tid till att skriva "mycket". Dock inget att klaga på egentligen.

Av MrDiscokiss

Jag är mer nyfiken på hur 2 av dessa kort presterar i sli jämfört med 2 580:D

Av MrDiscokiss

Skriver han verkligen "mkt" och "han" istället för "honom"? Annars bra skrivet:D

Av MrDiscokiss

Kommer inte bli mer amd för min del heller. Intel, vi ses i april:D