Inlägg

Inlägg som Tenbin har skrivit i forumet
Av Tenbin

Mm, får låna en hdd tills priset gått ner på dem

Av Tenbin

I och med att din förra tråd blev låst så kanske du borde ta en hint och försöka vara lite lugnare och trevligare?

Av Tenbin

pillrat ihop denna på inet, ser det OK ut? http://www.inet.se/kundvagn/visa/1132736/2011-11-17 Tänkte köpa den imorgon så någon sorts feedback vore jättuppskattat, har sett hur ivriga ni är i andra trådar >_>

Av Tenbin

Nybygge för max 8k exl skärm (spel)

Hejhej,
Min Acer laptop från oktober 2008 börjar bli lite klen och grinig så jag tänkte köpa en ny dator, stationär denna gång.

Min budget ligger runt 8000 exklusive skärm och för det tänkte jag lira battlefield 3 på åtminstone high med en del på ultra (jag är inte kinkig med AA så videominne torde väl inte vara ett enormt hinder?).

Jag hittade denna dator som självbygge på dustin och undrar då huruvida den borde räcka, jag har läst prestandaanalysen för bf3 och vet därför att grafikkortet kanske inte är helt optimalt; har dock spelat bf3 hos en polare med ett kort i 5700 serien och han springer runt på high på allt så jag kan tycka att det borde gå även med dustins.

http://www.dustinhome.se/dustin-datorpaket-intel-i5-2500k-4gb...

Hur ser det ut?

Det jag söker hjälp med är då huruvida det räcker med den datorn. Om inte, kan ni bygga ihop något bättre för likvärdigt/aningen högre pris? Hur är uppgraderingsmöjligheterna på den?

Att bygga ihop datorn själv är inget problem, att hitta komponenter och så är dock en djungel varför jag just därför sneglat på Dustins och Kompletts 'bygg-själv' paket men i övrigt har jag inga problem med att bygga ihop.

Hjälp med att hitta en hyfsad skärm vore också uppskattat, budget på den ~1000kr, inga krav på otrolig kontrast osv, detsamma med upplösning då hög upplösning bara skulle skapa problem vid spelade för grafikminnet. Tänkte mig runt 20-21 tum och typ max 1600x1200 i upplösning

//Tack på förhand, Pontus

EDIT: Funderade även på http://www.inet.se/artikel/2203311/benq-tft-22-gl2240m som skärm. Med 2Gb VRAM i 6950 borde väl det vara okej med 1920*1080 i upplösning?