Inlägg

Inlägg som Utte har skrivit i forumet
Av Utte

ikoner???

Va ute och surfade plötsligt hade jag konstiga ikoner på skrivbordet som hette (xxx) (sms) och någon mera är det spybot s&d som gäller eller?

Av Utte

3d mark

När jag startar 3d mark så står på cpu att jag har en 2500+@1500mhz men jag har inte klockat den något!!!! det är ju lägre än va det ska vara.... det ska väl vara 1837mhz typ!!! när jag kollar på CPU-Z har jag 1837.6mhz

Räknar 3d mark fel eller... det är lite olika när jag startar om det fera gånger

Av Utte

vart får jag tag på den versionen versionen har ni någon länk?

Av Utte

I kontrollpanelen för nForce fungerar inte första mappern allmänt där det ska vara en equalizer och lite andra grejer är det så för någon mer eller har jag gjort något fel vid installationen?

Av Utte

nForce2 ultra400

Har ett Abit NF7-S rev 2.0 med nForce 3.13 drivrutinerna är dom nya mycket bättre än dom gammla? Om dom är det vill jag veta vad som är bättre

Av Utte

Lång tid vid start av xp pro

Har nyss bytt till sp1 och jag tycker det tar mycket längre tid vid starten.... förut tog det typ 5 sek nu är det typ 25-40 sek vad kan det vara för fel???

Tacksam för all hjälp!!!

Av Utte

Abit NF7-S rev 2.0?

Undrar bara om ni som har dom moder korten har båda sladdarna i ATXPWR1 och ATX12V1 som det står i moder korts boken.... ATXPWR1 är den vanliga och ATX12V1 den lilla fyrkantiga!!

Av Utte
Citat:

Ursprungligen inskrivet av maniak
Driver du med oss elr? För det första finns det inge Geforce FX5600XT 245mb, finns dock FX5600/u och radeon 9600xt. Sen suger FX5600 allmänt.

jag vet men det är billigt

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/...

Av Utte

Creative GeForce FX5600XT 245 MB

Var och köpte ett Creative GeForce FX5600XT 245 MB i dag i tron av att det skulle vara bättre än mitt gammla Geforcs mx 420 64 MB men det verkar inte så!!!! jag får mycket mer poäng i tester men det hackar mer i Need For Speed Underground???

Hjälp vad ska jag göra???

Av Utte

Creative GeForce FX5600XT 256MB

Är det bara skit eller är det något att ha? Finns att köpa för typ 1200:- nu.... har ni resultat får ni gärna ange poäng

Av Utte

Som man skruvar i typ som skärmen fast i vertikal läge!! är det sådan som har funnits i många år och är typ "standard"

Av Utte

vad heter kontakten?

Skulle beställa ett moden men en sådan där "vanlig" kontakt!!! Det står på hemsidan (Externt 56 Kbit/s modem med seriell (RS232) anslutning) är det en gammal vanlig anslutning eller är det något nytt?

Tacksam för alla svar!!!

Av Utte

Sorry är lite puckad:)

Av Utte

2500+ BURTON OCH Tt SILENT VIKING II

Jag undrar om det är någon som kör med Tt SILENT VIKING II DUCTINGMOD kylare på sin 2500+ barton processor och vilka temps han/hon har!!! Gärna idle/full load

Av Utte

FX5600 - 128MB eller FX5600 - 256MB?

Villken ska man välja mellan dom? dom kostar lika mycket och märket är Creative GeForce...

Tacksam för svar!!!

Av Utte

Call of duty hänger sig?

Hej jag har nyss installerat Cod! Jag och en polare har spelat det på multiplay ett tag.. sen startade inte upp något mer på ena datorn på multiplay( Det hänger sig från start) men det går bra med singelplay....

Hjälp vad kan det vara för fel det har ju fungerat för 20 minuter sedan.... Tacksam för alla svar!!!

Av Utte

och du har istream?

Av Utte

jag har Istream! Finns det ingen drivrutin som är anpassad för istream?

Av Utte

Fast det är anpassad för Telenordia?

Av Utte

bostrem och d-link dsl-200

Jag har problem att köra bostrem på mitt d-link dsl-200 modem, finns det några färdiga drivrutiner som det fungerar direkt med?
Har xp!!!!

Tacksam för svar!!!