Inlägg

Inlägg som Zyzlite har skrivit i forumet
Av Zyzlite

Fractal Design North hade varit underbart om den sänktes

Av Zyzlite

Tjena!
Någon som vet hur man kan skaffa gamepass billigare? Minns att man kunde köpa gold innan och omvandla det till gamepass för 10kr. Gäller det fortfarande eller hur gör man idag?

Av Zyzlite

Tack för tipsen allihop! Känns som att någon behöver göras åt rövföretaget Luxottica???
Har hittat ett par fotokromatiska polaroid för femhundringen, får se om de sitter bra när jag väl fått hem dom!

Av Zyzlite

Solglasögon, varför så himla dyrt?

Tjena!
Då sommaren är på väg in i landet är det dags för mig att inhandla ett par nya solbrillor. Efter att ha gått några rundor på de olika glasögonbutikerna i Stockholm har jag kommit fram till att det är orimligt dyrt för ett par snygga solbrillor. De kostar från 1400kr och uppåt de jag har sett i butikerna.
Min fråga är då, har ni något tips på bra och prisvärda solglasögon under 1000-lappen och varför är det så jädrans dyrt med solglasögon?

Av Zyzlite
Skrivet av dlq84:

Man ska aldrig betala för något innan man fått leverans.

Måste vara jobbigt att aldrig kunna beställa en vara på internet

Av Zyzlite

Mitt gamepass ultimate /gold är nu slut. Hur köper jag det billigast och smidigast? 🥰

Av Zyzlite
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Nu äntligen finns det lite xbox seriex att köpa lite varstans bla på elgiganten. Jag funderade men insåg att jag ändå ej hade tid att spela nu. Dessutom har spelen jag längtar på ej kommit.
Jag har kört med xbox hur länge som helst, förra generationen tänkte jag, nej nu prövar jag på ps4. Och h-lskotta vilka oergonomiska kontroller den hade, jag slutade spela enbart för det.

Och jag är då tveksam till en ps5a igen, men jag ej bestämt mig riktigt. Ska såklart pröva båda kontroller igen då de säger att ps5ans kontroll ska vara bättre än 4an.

Grundproblemet med handkontroller är att de är lite som skor. Det är svårt att göra några skor som passar barn storlek 30 och män i storlek 48. Ett sätt är att lägga storleken något mittelemman och få bra anpassning för de som är i mitten och sämre för de som är ut i kanterna. Där min upplevelse är att ps4an mer är anpassad för små händer mer åt de som hade storlek 8 eller något på handskar, ej 11 eller 12. Medans xboxen tvärt om är mer anpassad för de med lite större händer.

Vad är frågan?

Av Zyzlite
Skrivet av m3lk0r:

Vore intressant att veta hur du landar i den slutsatsen. Kan tycka det är lite fånigt att prata om hardcore hit och dit. Båda konsolerna är bra på sina respektive sätt. Det handlar väl någonstans om vad man vill spela. PS5 om du vill ha storydrivna tredjepersonspel. Xbox om du vill upptäcka lite mindre indie-spel, spela gamla spel eller ta del av allt som finns på Game Pass.

Typ.

I övrigt håller jag med dig annars, blev bara lite nyfiken.

Man tar ju också Xbox om man vill få bättre prestanda/bild och Ljud

Av Zyzlite
Skrivet av weewee:

Fick möjlighet att köpa Halo versionen av Xbox series X idag. Har sedan tidigare ett PS5.
Är det några goa spel förutom Halo på G till konsolen? Funderar på att dra igenom ordern spontant och spela halo i vinter.

Om du inte köper så köper jag gärna den!!

Av Zyzlite

Går inte att beställa i butik längre på Elgiganten, konstigt nog står det så på deras hemsida... Ens förhoppningar dog snabbt!

Av Zyzlite

@lasseTM:
Då har du inte förstått rätt.
Dessa priserna gäller endast l detta varuhuset eftersom det är ett öppningserbjudande. Hade varit skillnad om det var en helt vanlig veckor annons dock

Av Zyzlite

@LemurenSwe:
Fast nu är dom ju inte slappa. Står i vilkoren, så att istället för att spela Allan kan du väl sluta kommentera påhitt. Ni kommer få betala.

Av Zyzlite

@Nivity:
Står i FAQ. Att man blir betalningsskyldig för hela klockan
Så hoppas att alla äckliga människor som tänker hålla på med bedrägeri åker fast

Av Zyzlite
Av Zyzlite

@CubaCola:
Hörde för någon vecka sedan att den var borta under tiden den uppdateras. Så när den har uppdaterats så kommer den tillbaka!

Av Zyzlite

@Monkeyapa:
Troligtvis är det som förra gången de gav åt denna typ av koder.
Har man köpt en sonos (play 1 tex) och registrerat den på sitt konto så får man kod för de vill att man köper in mer Sonos

Av Zyzlite

@issue:

Kinguin, Cdkeys, G2A osv osv. Finns massor!

Av Zyzlite

@Zyie:
Nintendo/Bergsala ger 1 års garanti i Sverige.
Däremot har du 3 års reklamationsrätt om du kan bevisa att felet är ursprungligt. Detta mot varuhuset det köptes i.

Av Zyzlite

@Zipparn:
Tror du har något fel på dina.
För jag har haft mina i vardagsrummet i min lägenhet. Vardagsrummet är kanske 35kvm. Då får jag sänka basen och inte ha högre volym än kanske 60-70% för att inte spela för högt så grannarna bankar i taket/väggen... Då spelat via bluetooth och optisk.

Så upplever du LÅGT ljud i dessa får du nog rensa vaxpropparna

Av Zyzlite

@FBGKimpan: Dock har företaget rätt att försöka reparera varan. Så om du vill ha en ny för din fyndvara var sönder så får du vänta tills den har blivit lagad av företaget. Man får inte en sprillans ny direkt för att man ber om det.