Inlägg

Inlägg som PageanSoul har skrivit i forumet
Av PageanSoul

@Dekkan:
från mer info från den:
"Material
Material klädsel
Koncentrerade allergener
Material bordsskiva
Nej, det är ett fantasifoster
Material stomme
Ja, men kommer brista
Material fotkryss
Tveksam kvalitet
Övrigt
Max tillåten vikt
250 kg
Medföljande tillbehör
Fallskärm, hjälm och livsförsäkring"

xD

Av PageanSoul

8/10, Ljud filerna och floppy antalet sänkte mig

Av PageanSoul

"I see what you see not,
Visions milky then eyes rot,
When you turn they will be gone,
Whispering their hidden song,
Then you see what cannot be,
Shadows move where light should be,
Out of Darkness, Out of Mind,
Cast down into the halls of the blind"

Något som jag har hört så ofta att jag kan det utantill. <3 Diablo.

Av PageanSoul

"10/10 Korrekta svar!
Du är riktigt grym på spelmusik! Är du en sån där som brukar låta spelmenyn stå på i bakgrunden på middagsbjudningar?"
Enda som jag tvekade på var sims 2, HATAR sims spelen med passion, dock har man haft partners och vänner som har utsatt en för det, annars var det lätt när man var inbiten in fps och strategi spel scenen under 90talet och början av 2000

Quick edit: Fan vad jag älskade Brütal Legends Soundtrack & själva spelet med.

Av PageanSoul

Har precis beställt mig ett nintendo switch, Har 2 oöppnade spel hemma redan, ett Mario + Rabbids kingdom battle, 249 från cdon. Super Mario Odyssey från spelbutiken för 408kr.... Min plånbok kommer hata mig i 3 månader framöver men jag har ju inte ens breath of the wild än

Av PageanSoul
Skrivet av BergEr:

Fiber bytte man ju till för 15 år sen

Mjo, men sen kanske du inte har en stenåldersödla som hyresvärd som tycker att fiber till huset, det är inte värt pengarna eller mödan!

Av PageanSoul

Hur många fönster av PUBG måste man ha öppna för att komma upp i 95+% minnesanvändning?
Eller hur många chrome tabs?
Jag vill veta!..... for science!

Av PageanSoul

Ser så mycket klagande i tråden här, Var glada att ni har Fiber! vissa av oss sitter fortfarande på ADSL!

Av PageanSoul

Det är väl klart att alla vill ha en del av kakan om postnord kommer få kompensation & intäkter som förmodligen kommer täcka allt + lite till så vill väl utlämningsställena också ha en bit av kakan

Hyllad äro Konsumtions samhället & den fria marknaden!
(ps. ta hela stycket med väldigt mycket sarkasm.)

Av PageanSoul
Skrivet av Xoolo:

Det är en myt, det finns inget sk. "China Export"
https://sv.wikipedia.org/wiki/CE-m%C3%A4rkning

Man lär sig något nytt varje dag!

Av PageanSoul
Skrivet av Herr Kantarell:

En kinesisk tillverkare KAN CE-märka både på riktigt och falskt sätt. Samma gäller användning av miljö/hälsofarliga ämnen. Om en produkt från Kina är CE godkänd så får den säljas i Sverige.
Är en produkt inte CE märkt ska säljaren CE märka produkten.

Observera att för många lågspännings/lågenergi produkter behövs ingen CE märkning alls utan främst för sånt som ansluts till elnätet.

En smårolig sak jag funderade på var ju att det finns olika CE märkningar, Den ena har jag för mig står för just "China/Chinese Export" och dom är väldigt lätta att förväxla för att den ena är exakt samma bara att det Kinesiska har någon mm större marginal mellan tecknen.

(kanske OT, så mod får ta bort om det inte är av intresse )

Av PageanSoul

Själv har jag varit inne på att köpa en HP Pavilion 15-p155no PC Som faktiskt är lite billigare än ditt tak, Jag vet inte om den är kraftfull nog för sims 4 på bästa inställningarna, Annars så skulle jag vänta till nästa generation av laptops (för att se om man kanske kan få bättre prestanda för pengarna). Men ta dig en titt på datorn och se om det kan vara av intresse, annars kan du ignorera denna post

Av PageanSoul

Mitt bidrag.

Kyle Vlaros Military captain & Mercenary, från Blackthorne/Blackhawk

Före detta prins av Androth på planeten Tuul, han blev skickad till jorden för att hitta ett sätt att rädda sitt folk, men en lång tid efter detta har han istället blivigt en Militärledare och legoknäckt.
Ranged DPS
Vapen:Hela sin arsenal

Ability 1, Q: Bait and Switch Byt vapen läge mellan hans vanliga läge som är långdistans hagelbössa till kortdistans hagelbössa. Istället för single target utan spread blir det då en Cone attack med reducerad damage.

Ability 2, W: Military Discipline Använd en undvikande rullning åt valfritt håll för att sedan få lite snabbare momentum i någon sekund.

Ability 3, Passiv: Might of a Mercenary Efter många hårda år i fältet så har Kyle blivigt härdad och ökar utvalda stats.

Heroic Ability 1, Call in the cavalery: Attackerar en utvald area med artilleri eld med 2 mindre skadande attacker och en större attack med stor skada.

Heroic Passive, Lightstone Recovery När man tar skada som skulle vara livshotande så tar din Lightstone smällen och låter dig överleva attacken.

Kyle skulle jag klassa som en charaktär som kan finnas i Starcraft universumet. Jag är dock inte säker på detta.

Jag önskar lycka till till alla som deltar i tävlingen.

Av PageanSoul

Snyggast estetiskt för mig? Alice: Madness Returns, PC, Maxxat. Enda minuset är vissa texturer och maps. Annars tycker jag att det är en Pärla som många tycker är ... Mindre bra.
Grafiskt sett? Inte sett något som imponerade med "VÄRLDENS SNYGGASTE SPEL!" -taggen.

Av PageanSoul

Prövat med högerclick på filerna, Säkerhet, klickat på användar gruppen ditt konto tillhör och sedan redigera och full behörighet?

Av PageanSoul

Har en level 50 Sage, 400 i crafting & gathering, full affection med alla companions, MÅNGA titlar, ingen guild och inga operations än (spelade för mycket wow och tänker inte "raida" förrens jag känner för det.), full pvp gear också. dingade I början av januari, har levlat 1 commando till 35 och håller nu på med en imperial agent som är 28, Kan då säga att jag gillar Imperial storylinen bättre än Republic just nu.

Av PageanSoul
Skrivet av ilsk3n:

I grund håller jag med, fast nu jämför ni ett mord / en våldtäkt mot tusentals / miljontals fildelningar.
Konsekvensen för ett mord är högre är en fildelning.

Fast detta är ju inte riktigt sant, Piratebay sidan fildelade inte överhuvudtaget men den gav däremot en åtkomst så att man kunde utföra piratkopieringen, torrentfiler =/= Fildelning förrens du har laddat hem dom och börjar tanka. Vilket jag skulle ha sett att de blev skyldiga för istället för detta hyckleriet, att de sak kunniga i rättegångarna och sveriges domstol inte är sak kunniga har man ju fått besvarat om och om igen.

Av PageanSoul

Är väl bra för dom att de känner sig självsäkra nog att de kan släppa 2 versioner av plattan under samma år, dock fattar jag inte varför ser inte ens fördelarna med ipad plattorna jämfört med t.ex. kinesiska (lite dyrare men fortfarande inte apple standard dyrt) plattor. "man får vad man betalar för" är ett bra argument men i detta fallet ser jag det som ett vagt argument för människor som inte vet vad de köper eller så. Hoppas de går bra för Apple i vilket fall som helst. Konkurrens är alltid bra!

Av PageanSoul

Misstog det som ett tablet mobo, Men den hade fel anslutningar... Heh. Den där är då inte stor den inte, kan bli kul att bygga ett system runt den.

Av PageanSoul
Skrivet av GutteN:

om detta erbjudande från origins julkalender även gäller för SWTOR? Någon som vet?

Upp till bevis måntro? får kolla på söndag.