Inlägg

Inlägg som Grinnall har skrivit i forumet
Av Grinnall

hmm...resonans? typ ett bulldrande basljud som gick hela tiden?

Av Grinnall

ingen som vet?? =(

Av Grinnall

hmm...hur bär jag mig åt då? e inte direkt specialist på det området

Av Grinnall

Grejen e ju att jag provat det i ett annat ljudkort med och den dosan jag fick till skulle ju hjälpa om man inte hade tillräckligt bra!?

Av Grinnall

Ang. headsetet KOSS R50B

Hejsan!
Jag köpte ett KOSS R50B headset för ett tag sedan. När jag pluggade in det gav mikrofonen ifrån sig ett brummande basljud och jag kollade upp detta eftersom det inte gick att bort. Man skulle tydligen ha en batteridriven dosa till eftersom vissa ljudkort inte skickar ut ut "bias-spänning" till mikrofonen som det stod på förpackningen. Jag har nu fått min sådan dosa men problemet kvarstår, det brummar fortfarande o min vänner på Ventrilo riskerar tinitus
Har även provat olika volyminställningar och på andra datorer men samma problem. Nån annan som har ett sådant headset eller vet hur jag ska lösa detta problemet??? Man blir ju rätt frusterad när man betalat 600:- för ett mkt fint headset som inte funkar som det ska!!
//MVH Daniel

Av Grinnall

Kosntigt problem

Hejsan!
Har fått ett mycket jobbigt problem. Det är nämligen så att min dator hänger sig efter varit på ca 10 min, men först bildas en liten fyrkant upp i vänstra hörnet ca 2x2 cm stor av konstiga färger och sedan låser sig datorn o jag blir tvungen att starta om. Jag har varken clockat eller nåt sånt och har aldrig haft något problem innan. Igår funkade datorn helt felfritt så man blir ju överraskad när sånt här.

Av Grinnall

Grafikproblem!

Hejsan!
Har ett ATi9700 pro...
Fick mitt Star Wars Galxies idag men det ville inte funka som det ska! När jag går in i spelet så kommer menyerna o det upp men när jag ska skapa min egen karaktär,( vilket jag anar att det är då nån "3dmotor" sätts igång eftersom man kan rotera gubben man väljer osv) låser sig hela skiten. Jag provade även installera om mitt windows men problemet återstår. Bilden fryses, ljudet e kvar en liten stund o sen crashar det. Har inte clockat kortet ngt (om inte nu han jag köte det av gjorde det vilket jag inte tror). Fick dessvärre köra med mitt gamla Geforce3 tills vidare. Vad tror NI att det kan vara för problem och hur kan jag lösa detta??

//MVH "En som vill lira SWG med fetare inställlningar!

Av Grinnall

Ok...det är alltså någonting i närheten som gör att det brummar då? läste ett av dina andra inlägg. Vad kan det vara då isf??

Av Grinnall

jo testat det med men sänker jag den så hörs inte jag bra =\

Av Grinnall

Surrigt ljud med mitt nya headset!

Hejsan!
Köpte ett nytt, fint och dyrt headset idag. Det tråkiga är att mikrofonen på nåt sätt ger ifrån sig ett "burrande" ljud hela tiden, typ som en låg baston. Har provat andra drivrutiner och mitt gamla headsetet hade aldrig detta problemet. Jag kan iofs sänka volymen så "burrandet" försvinner men då hörs jag ju inte alls bra! Vad ska jag ta mig till???

//Grinnall

Av Grinnall

DVDn tar inte emot!

Hejsan!
Jag lånade en bunt med filmer av en polare på DVD häromdan. Alla dessa skivor var brända och det var samma märke, likadana skivor alltså. Det konstiga är att alla filmerna inte funkar i min "stand-alone-spelare"!? De flesta filmerna jag lånade funkade utmärkt fast en del tar inte spelarn emot. Det e likadana skivor så jag undrar vad som kan vara fel? Han som jag lånat filmerna av har aldrig haft problem med dessa skivor och tyckte det lät mkt konstigt.
Jag testade även i min xbox och där funkade de fint.
Någon som vet varför det är som är??

//Grinnall

Av Grinnall

Ang. de nya HL2-demona!

Hej!
De nya demos på HL2 som finns tillgängligt bla via "Steam"...Är dessa "filmsekvenser" eller spelas det upp med en grafikmotor, alltså inte som tex en vanlig "avi/mpeg-fil???

Av Grinnall

Borde det inte vara samma längd på en köpt skiva (film t ex) som en man har brännt själv?

Av Grinnall

Båda formaten går faktiskt utmärkt att köra på...Jag har kört båda formaten och har inte märkt nån skillnad. Kan ju vara så att DVD-R kan vara lite billigare o det e ju alltid en fördel!

Av Grinnall

Jag hade faktiskt samma problem en gång när jag bytte RAM-minnen i min burk....Skärmen förblev bara svart och jag blev lika frusterad som jag tror du är. Det jag gjorde var att jag bytte RAM-minne och helt plötsligt funkade det! Inte för att jag vet vad det berodde på men det funkade efter jag hade bytt iaf! Så du kan ju alltid testa detta om du inte gjort det!

Av Grinnall

Hmm....Kommer inte dessa skivor till dessa nya brännare vara ganska dyra när de kommer!? 4x är ju fortfarande inte de biligaste nu så att säga. Ganksa markant skillnad på 2x och 4x faktiskt!

Av Grinnall

Min CD vägrar stänga sig!

Hejsan!!
Har ett litet konstigt problem...Köpte mitt ATi 9700 pro för ett tag sedan. Har även 2 CD-läsare i. När jag sedan hade kopplat in kortet så öppnar den ena CD-läsaren sig så fort datorn får ström och stänger jag den vill den ut lika fort, det går alltså inte stänga den. Vad i all sin dar beror detta på??

/MVH Daniel alias Grinnall

Av Grinnall

hmm....vilket OS har du? kanke se över dina drivrutiner och directX också. En formattering och ominstallation kan ju också vara en lösning!

Av Grinnall

kan man inte kolla det med nån programvara eller på nåt sätt?

Av Grinnall

Drivrutiner till AC97

Hejsan!
Har letat efter drivrutiner åt en polare som har ett integrerat ljudkort mot sitt moderkort, AC97 men jag hittar inte det nånstans!! Nån som vet??

/MVH Grinnall