Inlägg

Inlägg som Grinnall har skrivit i forumet
Av Grinnall

ok hur upplever du 960BF i spel och film? (eftersläpning..) antar att det inte är som du säger någon megaskillnad på dessa

Av Grinnall

Samsung 960BF eller 930BF ??

Ohoj!

Funderar starkt på en av dessa 2 skärmar, har lite svårt o bestämma mig. Har kollat runt lite och 930BF har ju fått ganska bra omdömen från folk som inhandlat denna däremot hittar jag inte mkt om 960BF. Tycker den verkar ganska läcker fast det är ju inte supermkt skillnad på dessa två. 960 har ju lite annan design samt att har lite högre ljusstyrka (rätta mig om jag har fel). Är det fel o satsa på 960 eller borde man rentav ta 930 som är ngt billigare?

//grinnall

Av Grinnall

Blandade åsikter om Samsung 19" 930BF

Hejsan..
Är på god väg att investera mig en Samsung 19" LCD Syncmaster 930BF från komplett.se. Dock möts jag av lite frågor när man kollar runt på forum och recensioner. Kollar man kundrecensionera på komplett så är de lyriska över sitt inköp när man iställlet på tomshardware ger mer medelmåttig kritik likaså på nordichardware.
Ni som äger en sådan här skärm.. Ge gärna lite åsikter!!

//MVH Daniel

Av Grinnall

Problem med inst. av windows på SATA-disk

Aloha!
Vet inte om detta är rätt forums-del men gör ett försök iaf..

Har fått i uppdrag att formattera en polares dator och installera om Windows mm. Inga problem tänkte jag men ack så fel jag hade. När jag startat upp datorn med Windows-skivan i, startat installationsprogrammet i vanlig ordning så kommer jag inte längre än till där man i vanliga fall skall välja vilken partition man skall installera på. Istället möts jag av ett meddelande om att inga diskar kan hittas. Jag har testat trycka F6 under installationsförloppet och installerat drivrutinerna som fanns moderkortets medföljande diskett men samma resultat. Har tom läst instruktionsböcker osv osv men utan ngt vidare resultat. Därför vänder jag mig nu till forumet här (ja jag har sökt runt och kollat efter liknande fall)
(moderkortet är ett MSI K8T Neo och en Samsung SpinPoint P80 120gb S-ATA)
Vore tacksam för all hjälp!

//MVH Danny

Av Grinnall

Mozilla Thunderbird + Zonealarm = dålig blandning

Helou!

Har ett litet problem, min mailclient Mozilla Thunderbird fungerar inte alls bra tillsammans med min brandvägg Zonealarm, det är precis som om brandväggen blockerar mailen. Har om-installerat ett fåtal gånger och dubbelkollat program-listan i brandväggen men samma resultat!
Någon som råkat ut för detta och har kanske en lösning?

Tack på förhand!

/ ACE

Av Grinnall

nu var ju min tanke att vara lite kreativ och spela in musiken på egen hand

Av Grinnall

Tips på lätt, smidigt och bra musikprogram!

Hejsan!

Skulle vilja ha heta tips på bra musikprogram som inte är alltför komplicerade. Det jag främst vill kunna göra är att spela in olika kanaler, en tex för gitarr, en för piano o en för sång osv...jag tror ni hajar.

Tack på förhand!

/Daniel

Av Grinnall

Han kör en NEC 3500 om jag inte minns fel, windows XP och Nero för att bränna...Det konstiga är att den har funkat innan utan problem sen helt plötsligt...ja, kaputt!

Av Grinnall

DVD-brännarn funkar inte..

Hejsan!
Snackade nyss med en polare som hade lite problem med sin DVD-brännare. Enligt enhetshanteraren skall den fungera och den läser fortfarende skivor men däremot hittar inte brännarprogrammet och utforskaren den. Vad kan detta bero på? Jag själv blev lite nollställd när han frågade mig...

Av Grinnall

det är ju som sagt bara när jag stängt av datorn via "start-menyn" som den startar upp sig igen, aldrig att den har gjort det under tiden när den är igång

Av Grinnall

Datorn startar upp självmant!?!

Hejsan!

Har ett lite konstigt problem jag aldrig haft innan. Gjorde en fomratering häromdagen av min system-partition och installerade windows xp samt sp2. Nu är mitt dilemma att när jag skall avsluta och stänga av datorn så bryts strömmen som vanligt men efter några sekunder startar den automatiskt upp igen. Hmm, tänker jag...INTE en aning om vad detta kan bero på så därför tänkte jag höra om någon varit ute efter något liknande problem.

//Daniel

Av Grinnall

Konstigt skrivarproblem...

Hejsan!

Sitter här med en HP Deskjet 5550 som vägrar att funka som den ska. Problemet började häromdagen då den alltid har funkat felfritt innan. När jag skall skriva ut bild eller text så matar skrivaren bara ut ett blankt papper. Även om dokumentet är på flera sidor poppar det bara ut ETT tomt papper. Skrivarhuvudet rör sig inte heller fram och tillbaka som det brukar göra utan det bara....ja, åker rakt igenom. Det skumma är om jag kör programvaran jag fick till skrivaren och skriver ut ett "diagnos-papper" så skriver den ut detta men inte från filer såsom bilder och text verkar det som. Först trodde jag det var patronerna men de är splitter nya och jag har provat installera om och allt annat jag kommer på.
Om någon har nåt förslag på vad man skulle kunna prova för att få det att funka är jag oehört tacksam!

// Daniel

Av Grinnall

Inst. av Windows XP 64

Hejsan!
Installerade Windows XP 64 på en partition jag skapade av samma disk som mitt befintliga vanliga Windows XP. Installationen flöt på bra men dock så kommer inte val av operativsystem upp när jag startar igång datorn så mitt andra Windows startar. Vad beror detta på? Kan detta ha något med "Primary/Logical" att göra på partitionen?

/Daniel

ps. om ni vet lite drivisar till det som står i min sign. så hojta gärna till

Av Grinnall

en fråga....programvaror och spel funkar som vanligt eller? man behöver bara hitta 64-bitars drivrutiner för att allt skall fungera eller?

Av Grinnall

jo de på ati's sida är riktigt feta men dem har jag ju dock redan, tänkte om det fanns några coola utöver dessa nånstans..

Av Grinnall

Tuffa demos för ATi?

Hejsan!
Skulle vilja ha lite tips på fräcka demos likt dem i 3dmark och de som finns på ATi's hemsida (Ruby mm) så oom ni vet några häftiga så är tips välkommna!

Tack på förhand!

//MVH Daniel

Av Grinnall

hmm... kan funka men du måste nog köpa ngn adapter. Kolla www.psxcare.com, de har en del sånt att erbjuda

Av Grinnall

Själv har jag ett Powercolor x850xt vilket jag är väldans nöjd med så det kan jag varmt rekommendera. Dock tror jag inte det spelar någon jättestor roll vilken du väljer, ta den som är billigast

Av Grinnall

men ni kör inte med Control Center då väl?

Av Grinnall

Ang. temp på x850xt

Hejsan
Har ett Powercolor ATi x850xt med senaste drivare och control panel installerad. Har sett på min polares control panel att han har så han kan se temperaturen under någon av ATi-flikarna på sitt x800xt. Han har också orginaldrivrutiner osv. Finns inte denna funktion för mitt kort eller har jag missat något?

//MVH Daniel