Inlägg

Inlägg som Grinnall har skrivit i forumet
Av Grinnall

Jag har faktiskt oxå detta problemet, oftast uppkommer detta när jag lirar cs och icq-meddelanden poppar upp, då startar datorn bara om och ibland fryses även bilden som nämndes ovan. Kör cata. 3.4 och Win XP med senaste uppgraderingar. Kör även helt oklockat både på mitt 9700 pro och processor. KAN det inte vara så att det är en 3.4-bugg????

Av Grinnall

öh...jag det gjorde jag nog =P

Av Grinnall

Catalyst 3.4

Så ja...nu har den kommit! Jippi!!
Nu ska det testas!
..Grinnall

Av Grinnall

Inst. för 3dmark 2001 och 2003

Kollade på FAQ:en men det stod inte så jättemycket om detta. Vilka inst. ska man göra för att få så bra pts som möjligt i de båda 3dmark-programmen i både windows, ATi:s kontrollpanel osv...
Vore skoj med lite tips!

/MVH Grinnall

Av Grinnall

det här med AGPx...???

Jag har ett moderkort nämligen ett Aopen AX4R o det står att det är 8xAGP...Har även ett ATi 9700 pro...Under inställningarna på mitt grafikkort finns det en flik som heter "smartgart" där man kan sätta AGP-speed...Den står på 4 nu men då borde jag väl höja den till 8?
Är det stor skillnad mellan 8 o 4? Har aldirg riktigt förstått mig på det där med AGP men det är ju därför jag frågar er

/MVH Grinnall

Av Grinnall

Vilken driver till 9700 pro??

Nu har man skaffat sig ett ATi 9700 pro men det går inte så bra tt lira CS. Naturligtvis lirar jag andra spel med o vill få ut så mkt prestanda o kvalitet som möjligt. Kör just nu med Catalyst 3.2. Sett att det finns 3.3 på guru3d.com. Har dock inte provat den. Ska jag istället köra med 3.1 då som många säger funkar bra till CS? Förlorar jag prestanda på andra mer krävande lir då??

MVH/ Grinnall

Av Grinnall

Netscape themes!!??

Asså vet inte om detta e rätt avdelning men e det nån som vet en BRA sida med themes till netscape?? inte hittat nån bra alls!!!

//MVH Grinnall

Av Grinnall

Härligt!!
då får man bara inte hoppas att 9700 pro blir omodernt om en månad!!!

Av Grinnall

9700 pro + CS?

y0!

Jag tänkte att jag skulle skaffa ett ATi 9700 pro och har läst att många har problem med att lite CounterStrike...Vad är det för fel? Det borde väl kunna gå o lira eller?
Naturligtvis köper jag ju inte detta kort enbart för att lira CS, lirar oxå en hel del andra lir men jag vill ju fortfrande kunna lira cs oxå =\

MVH GRINNALL

Av Grinnall

men det borde väl finnas nåt sätt att lösa det eller?

Av Grinnall

Ok men hur är det med volten till minnena?

Av Grinnall

Behöver hjälp med "trimmning"!

Hejhej!!
Jag är inte så jättreinne på detta området så jag tänkte man kunde få lite tips från er proffs!! =P
Jag har höjt min FSB från 133 till 140...Är från grunden en P4 2.53 på ett Aopen AX4R, 256x2 233mhz Twinmos-minnen. Grejen är den att över 140 så blir burken en aningens ostabil. Vid 150 startade inte ens Windows. Frågan är nu hur jag ska göra med strömförningen till CPUn och till minnena om det nu är det som är kruxet som gör att det blir ostabilt, så jag sedan kan höja tex till 150. Hur mkt ska man höja? Hur mkt får man som max höja utan att paja hela skiten? Finns det nån bra guide typ nånstans om hur man skall gå till väga? Vore tacksam för hjälp!

// MVH Grinnall

Av Grinnall

Fjärrkontroll med USB???

Tänkte höra om det är nån som vet om det finns något liknande detta att köpa i nån svensk butik...har inte hitta nån alls...Vore ju riktigt tufft =D
http://www.winamp.com/components3/detail.jhtml;$sessionid$VG1XOXXCO2FOTTN241HRCZI?componentId=130932

//Grinnall

Av Grinnall

jo fast här fanns inget om någon programvara...borde väl nästa finnas eller? hade vatt coolt att hitta nåt som man kan typ programmera en fjärrkontrolls knappar för att sedan styra tex winamp från den eller liknande

Av Grinnall

Angående IrDa!!??

Ohoj!!
Köpte mig ett nytt chassi för ett tag sedan...Ett sk "Air" som jag är helnöjd med. En grej jag undrar över...IrDa, har ju ett sådant uttag på moderkortet och en sådan "sensor" på chassit men om jag nu kopplar in detta...Hur använder jag det då?? Finns det programvaror som man kan använda det till o typ programmera in en fjärrkontroll?? Stod inget alls om detta i nån manual så jag skulle bara vilja ha lite klarspråk över det och hur man kan använda det!

/MVH Grinnall

Av Grinnall

ok men hur mkt ca behöver man höja o hur riskfyllt är det?

Av Grinnall

Snälla hjälp mig!

Hejsan!
En fråga...e inte så inne på detta med överklockning men jag ökade fsb:n idag på min P4 2.5, Aopen AX4R Plus som moBo...Nu undrar jag varför ram-minnets frekvens ändras när jag höjer till tex 140 från 133...Detta medför ju att mina ddr-minnen på 266 höjs o det en aningens ostabilt =\
Är det nåt man kan göra nåt åt eller är det bara så? Tips? Förslag nån?

//MVH Grinnall

Av Grinnall

Problem vid trimmning!

Hej alla!
Jag ökade FSB idag på min P4 2,53, moderkort: Aopen ax4r plus, och det gick hyfsat bra!
Kör nu 145x19 eller vad det är o det verkar funka bra...Grejen är det att när jag ökar den så höjs även minnets frekvens som nu då ligger på 290 eller nåt sånt istället för 266. (Kör 2x Twinmos 256 ddr)
Ska den frekvensen ändras eller? för jag skulle väl lätt annars kunna öka till 150 fast när jag gjorde det startades inte windows alls, sänkte till 147 o då satte jag igång ett lir o då efter ett tag startades det om igen men nu vid 145 verkar det gå bra...Nån som kan hjälpa eller har nåt tips/förslag?
Vore tacksam!! =P

//MVH Grinnall

Av Grinnall

"simpsons-nycklarna"?????
hmm....aldrig hört talats om! =D
men ok jag provar dem! säkert bra!

Av Grinnall

Bästa drivrutin för tillfället?????

Hey folks!!
Kör med mitt halvt sega geforce3 ti200 o Detonator 41.09 tror jag det är... Någon som har nåt tips på andra nyare drivrutiner som ÄR STABILA?

Kom gärna med förslag och länkar! =P

MVH/ Grinnall