Inlägg

Inlägg som saides10 har skrivit i forumet
Av saides10
Skrivet av warh0g:

Måste man inte nå en viss level innan man kan göra sådana saker?

Jag är i level 20 så jag borde ju kunna.

Av saides10
Skrivet av Starcus:

Rekommenderar dig att kontakta en game master i spelet eller blizzards kundtjänst. Dom brukar kunna lösa sånt där rätt snabbt.

Jo jag har kontaktat en Game Master i spelet så jag väntar att någon ska svara

Av saides10

Köpte WoW men endå starter edition

Tjena SweC.
Köpte wow precis och det står på battle.net att jag har WoW Battle chest men när jag försöker köpa items/gear på AH så står det Starter Edition Accounts cannot perform this action.
Vad är fel,tar det bara tid att uppgradera allt för jag kan använda Guild Finder så det är ju uppgraderat eller är det någon bugg.

MVH//

Av saides10
Skrivet av WijK:

Han har iaf helt rätt. ALLA kan döda alla bossar i den sista instansen. Detta gör att alla pelle_13 är överlyckliga, medan vi andra som vill att det ska vara lite prestige i att klara alla bossa, slutar spela.

På en och samma kväll:

  • Tog lvl 85

  • Klara två raids

  • Döda Deathwing

  • Skrapa ihop 11 epics

  • Trycka alt+f4

  • Ta bort wow-foldern

Ett kul spel om du har nån timme över en kväll

Ja det är ju inte kul att spela ett för lätt spel men vad spelar du istället för wow då finns det något annat spel som är som wow.

Av saides10
Skrivet av fffalk:

Spelet är tyvärr såpass dött så det finns i stort sett 2 servrar att välja mellan.
Alliance = Outland
Horde = Stormscale
Och även dessa känns tomma om man jämför med innan Diablo releasen.
Håll dig borta från no-name servrar om du vill kunna lira arena/rbg, det är tillräckligt svårt att hitta bra folk på dom kända servrarna nu, pga Diablo bland annat.

Hmmm ja du vad skulle du rekomendera istället.

Av saides10
Skrivet av Ninjaflipp:

Ja, det kan du. Enda skillnaden på en PvP och PvE-server är att du i contested territories kan anfalla spelare från den andra faktionen när du vill - på PvE-servrar måste de acceptera det först.
I alla fall:
Har spelat sedan slutet av TBC fram tills några månader in i Cataclysm och mitt svar till din fråga är nej. Det finns en anledning till att Blizzard har tappat 2 miljoner prenumeranter sedan Cataclysm släpptes. Det är verkligen riktigt kasst nu för tiden jämfört med förr. :s

Kan du förklara vad det var som gjorde wow så dåligt.

Av saides10
Skrivet av Snubbenistubben:

Började med wow igen igår hade problem med accountet lite o lite annat men det får man ta!. Tycker att det va skit kul o börja igen. nya dungeons, raids, gear, nya spell effects. Kan starkt rekomendera druid. rolig som alla classer. balance/feral/resto.
Men helt ärligt så är det faktiskt lite väll lätt o få saker

Jo men det får man leva med men vilken server spelar du på?
Spelar du Alliance eller Horde?

Av saides10

Har bestämt mig för silvermoon men det är ju en pvp server så undrar om man kan raida och så endå?

Av saides10
Skrivet av oceanic:

Angående klassen som paladin så spelar det nog ingen större roll vilken ras man väljer men Alliance sidan har fler av dessa. Om du startar på en RP server så måste du följa de regler som gäller från namn val till uppförande. Man behöver inte rollspela där hela tiden men får inte störa dom som aktivt gör detta. se på serverns forum för mer information.

okej kollar upp det.

Av saides10
Skrivet av Fronix:

KILL IT WITH FIRE!

???

Av saides10

Bara en litten fråga som inte riktigt hör till ämnet men undrar bara vilken ras rekomenderar ni som paladin.

Av saides10
Skrivet av Fönstrputtsaren:

Om du är ny tycker jag du ska spela på en RP-server. Spelarna är ofta vänligare och mer noobförlåtande på dessa. Argent Dawn (Alliance) körde jag själv mycket på när jag var aktiv, kan rekommendera den servern.

Argent Dawn så väldigt bra ut.
verkar vara en ganska balanserad server.

Av saides10
Skrivet av oceanic:

Klart att spelet är ok om man är helt ny, grafiken är ju lite av det enklare slaget men det fungerar och det var aldrig tänkt att vara foto realistiskt när spelet kom ut, man har även förbättrat grafik motorn med tiden och lagt till lite extra effekter etc. Spelet kräver naturligtvis inte något super dator men skapligt grafik-kort och en snabbare processor är att rekommendera, hellre högre Hz än flera kärnor och 2 räcker utmärkt, spelet under många års tid även förbättrats på de flesta funktioner (smaksak och några dom borde låtit vara/ej lagt till) och har gjort att spelet fungerar bra dvs. få buggar jämfört med liknande spel. Spelet är också väldigt komplex inte minst bakgrunds historien (finns utgiven litteratur om detta om man är intresserad).

Rekommenderar starkt att du väljer en server med relativt hög andel spelare av flera orsaker även om LFG (looking for group) funktionen går över egna servern (inkluderar battlegroup/datacenter). Se till att servern är relativt fraktions ballanserad (alliance/horde) så blir PvP (person vs. person) bitarna i spelet mer underhållande.
Hjälp till detta val:
http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php?sort=Total
(Kan vara lite segt att få upp datan)

Om du söker lägsta ping kan man titta efter närmaste datacenter och i Stockholm finns faktiskt en, den är hanterad av Telia och åtminstone tidigare så var överkopplingen mellan svenska internet leverantörer i Tyskland så ett varningens finger där (kan dock ha blivit åtgärdat).
Lista över datacenters:
http://www.wowwiki.com/EU_English_realms_info

Vilken typ av server du väljer (PvP, PvE, RP), fraktion, klass och ras är upp till dej men säger bara... "Lok'tar ogar"

Tack för infon ska kolla in sidorna och det sista menade du vadå?

Av saides10

kollade upp alla serverar ni pratat om och det verkar som att det blir stormscale eller silvermoon.
om ni vill kolla upp serverarna så har ni länkar här.
kazzak:http://www.wowrealmstatus.net/servers/eu/kazzak.php
sivermoon:http://www.wowrealmstatus.net/servers/eu/silvermoon.php
Någon av dom 2 serverarna blir det,tror mest det blir kazzak eftersom det är ungefär 60% mot 30% på den och då har man ju chansen att köra litte PVP också.Men som sagt kom gärna med mera förslag.

Av saides10
Skrivet av Mylifestyle95:

Hej, hade tänkt att göra en mindre uppgradering d.v.s Processor, moderkort och RAM.
Har dock inte så mycket pengar, så jag undrar om ngn som sitter på ovanstående processor och kan berskriva hur den presterar i spel?
Jag vill kunna spela Bf3 (Multiplayer ofc) på iallafall medium utan lagg, är processorn kapabel till det?

om du har ett grafikkort som pallar bf3 så ska det funkar.

Av saides10
Skrivet av Reyintaz:

Om du nu (vilket du verkar) ska börja med WoW, så får du vara beredd på att du kommer få väldigt otrevliga kommentarer i spelet tills du kan det mesta. Tyvärr har inte spelarna någon förståelse för att folk kan vara nya till spelet, vilket är synd...

Jo det märkte jag när jag började med mitt första acc så det är ganska dåligt av några men det finns ju folk som är trevliga fortfarande så man får väll hopps på det bästa

Av saides10
Skrivet av Rupenbritz:

Jag menade servern SILVERMOON xD har jobbat 11 timmar idag e för trött =(

Gör absolut ingenting.

Av saides10
Skrivet av SimonMattila:

Blizards säkerhet suger. Ser inte folk bli hackade med steam mycket, isåfall är det ens efter fel, ex: Ger ut lösenord, installerar en sak som har keylogger m.m

Du har en poäng där.

Av saides10
Skrivet av Rupenbritz:

Fel server. Gå med i stormwind, överpopulerade Alliance server med mkt svenskar
Jag anser att WoW var mkt bättre förr, men det är helt klart fortfarande MYCKET bättre än alla andra Adventure/Openworld MMORPG spel som finns idag. Det är även väldigt nybörjarvänlig nowdays så borde va lätt o komma igång ordentligt.

Tack för svaret.
Jo jag spelade där förut med mitt andra acc men blev ju så klart hackad så jag tänkte börja om så jag skulle testa en annan server men tack för svaret blir att testa stormwind igen då.

Av saides10

Starta med WoW,är det värt det?

Tjena alla wow spelare jo nu är det så att jag tänkte börja med wow så jag gjorde ett starter edition account och laddade ner spelet men när jag går in i stormwind så är det bara runt 10 spelare där så jag undrar är det värt att börja spela wow eller har alla slutat spela det eller var jag bara inne på fel server.
Jag började med spelet för jag gillade det skarpt men man vill ju inte spela ett spel utan spelare så borde jag köpa wow och spela på eller skulle ni rekomendera något annat spel?

MVH//

//EDIT//
fick svar på min fråga och frågar nu ``vilken server rekomenderar du för alliance``