Inlägg

Inlägg som anon188021 har skrivit i forumet
Av anon188021

Någon annans mobil som har varit fast i Danmark i två dagar enligt DHL?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon188021

Det går också att spara in pengar på PSU:n.

Av anon188021

Skulle nog få ut mer för dina pengar om du istället satte ihop en kundvagn på tex inet och låter dom sen montera ihop den

Av anon188021

Fick liknande problem med att spel bara crashade till desktop innan, bytte ram och det löste sig...

Av anon188021
Skrivet av yusuke40:

har du köpt begagnad dator från billigteknik tidigare och hur gick det?

Skickades från m.sweclockers.com

Han menar att du ska köpa en begagnad dator från en privatperson....

Av anon188021
Skrivet av MrJulmust:

@hznn: Testa det i någon annans dator. Funkar det inte då, så är det bara att skicka tillbaka, så får du ett nytt.

Brukar vara det enklaste, kom ihåg bara att se till att rätt drivrutiner är installerade i datorn du ska testa kortet it.

Av anon188021

Jag har Handelsbanken, fick ett Mastercard när jag fyllde 16, funkar utmärkt online. Tycker handelsbanken är en av dom trevligare bankerna jag varit på, kan dock bero på att jag bor i en mindre svensk stad.

Av anon188021

Tackar! Ska gå igenom allt ni skrivit och försöka hitta lite tid över helgen för allt

Av anon188021
Skrivet av micke7406:

roxkz här på forumet har en bra tråd där han gör en Restaurering av en Thule IA60B Förstärkare.
Där kan du tex se vad pottarna är för något.

Länk : http://www.sweclockers.com/forum/trad/958364-restaurering-av-...

Tackar!

Av anon188021
Skrivet av mrqaffe:

Det kan vara pottarna, de blir dammiga och oxiderade med tiden och är de inte utslitna så de behöver bytas är det troligen dags för rengöring.
Du borde hursomhelst allmänrengöra receivern (det är inte en inte förstärkare) om du tänkt använda den, det kräver att man öppnar den och specifikt med pottarna så kan man behöva ta isär dem och använda rengörins/kontaktspray till dem.

Alright, lär mig något nytt hela tiden. Vad är pottarna för något?

Av anon188021

Ärvt ett äldre ljudsystem - något står inte riktigt rätt till...

Hej! Ärvde två Bose Model 601 högtalare från 1977, och en Yamaha CR-820 förstärkare av en släkting som gick bort. Har ingen tidigare erfarenhet av högtalare utöver vanliga plug and play 3.5mm högtalare, men det verkade gå bra att koppla in allt, och högtalarna funkade! Men det är något som inte riktigt stämmer, ena högtalaren blir periodvis mycket lägre volym i än den andra. Jag lyckades "lösa" detta genom att trycka in "loudness" hjulet, som egentligen inte ska bli intryckt. Efter några sekunder går den dock tillbaka till att vara jättetyst på ena högtalaren. Vad är nästa steg? Måste jag öppna upp den och kolla efter fel, eller är det sånt här som händer när en förstärkare inte blivit använd på kanske ett år, och att man måste värma upp dom lite innan dom når full potential? Tack på förhand, och om ni vet något svar, förklara gärna i enklare termer, har som sagt ingen direkt erfarenhet med sånt här

Av anon188021

Jag antar att du menar att du har registrerat spelet via ditt steamkonto, och att han inte kan köra det på sitt?

Av anon188021

Battlefront i 4k + Ultra lär kosta stora penningar

Av anon188021

Amazon som företag tycker jag är extremt pålitliga, sen är det ju andra företag som säljer via amazon, och det är där det kan bli problem. Men som @Sisyfos sa, om du lägger ihop frakten + frakten för om det skulle bli något krångel där du behöver skicka tillbaka hade det nog inte varit värt det.

Av anon188021

Fick samma problem med en OEM dator för några år sedan, visade sig att det var temperaturen som var för hög för mitt stackars GT 220....

Av anon188021

Keylogger är nog ganska långsökt, dock ej omöjligt. Tanka ner Malwarebytes som @Flygman sa, och sen var jävligt noga med att inte bara vidarebefordra vad som helst till folk som kanske inte är jättevana vid olika typer av scams!

Av anon188021
Skrivet av Stefflo:

Då jag köpte den på Inet så kostade den 649 kr ny. Jag har öppnat kartongen och känt på den.

Helt irrelevant vad du har köpt den för, det enda som betyder något är hur mycket en potentiell köpare kan köpa den för 100% ny och oöppnad i billigast affär. Och i detta fallet verkade det som komplett för 550kr var billigast. (Cdon och Webbhallen verkade vara begagnade också)
Edit: Menar inte att du är tvingad att sälja den för 200kr, utan det var ju som sagt bara ett första bud.

Av anon188021
Skrivet av Tommy:

Är det någon här på SweC som kör custom ROM på sin Oneplus X?

Jag har kört OxygenOS hittills, rootat för att kunna föra över appar och data med TitaniumBackup, men känner att det finns lite småsaker som kanske skulle funka bättre med en custom rom, t.ex. att kunna sätta telefonen helt ljudlös med volymknapparna (går väl inte som det är original, bara vibration?) och att man slipper få notiser om OTA-uppdateringar för OxgenOS som ändå inte går att installera eftersom jag har root. Sen kan det ju vara lite roligt att bara testa nåt nytt också.

Så berätta om vilka ROMs ni kör/kört och hur de har fungerat. Ett krav för mig är att BankID och Swish måste fungera, annars är inte den ROM:en aktuell. Stöd för SD-kort verkar ha varit lite knackigt på vissa ROM:s också.

Är nyfiken på att kanske köra Cyanogenmod 13, men får inte root att fungera på den ROM:en så att jag kan köra restore med TB, kanske någon vet hur man måste göra?

Har du testat att flasha supersu på cyanogenmod? Vissa roms krävs att man gör det manuellt för att få root att funka

Av anon188021

Första jag kan se är ju att du valt en icke K processor, detta sparar några kronor men kommer i längden vara dumt, då det låser det mesta av överklockningen

Av anon188021

Har du några speciella preferenser eller behov? Typ stor ssd? Är det bara spelning som den ska användas till?