Inlägg

Inlägg som bg1000 har skrivit i forumet
Av bg1000

behöver usb headset för spelande

datorn vägrar registrera mina härlurar när jag sätter i dem, så får ta och skaffa usb headset helt enkelt. tips på bra såna? Använder just nu siberia v2 men något lite billigare skulle va bra

Av bg1000
Skrivet av evil penguin:

Låter ju dock snarast som att TS är ute efter högre upp-hastighet. ("vill kunna streama spel och ladda upp videos utan att vänta i 4 timmar")

Så antagligen 100/100 som är intressant då.

Någon speciell operatör/leverantör vad to heck man nu kallar det som ni rekommenderar?

Av bg1000

Ska hitta bättre internetavtal, hjälp?

Får hoppas att jag gjort den här tråden på rätt ställe nu då.

Det är så att jag sitter på 10mb både upp och ner, men för mig som vill kunna streama spel och ladda upp videos utan att vänta i 4 timmar, så blir det lite jobbigt. Men Jag har nu tänkt hitta ett bättre internetavtal och vill helt enkelt fråga de som verkligen kan. Så vilket är den bästa internetleverantören och vilket är det bästa avtalet jag kan få tag på i dagsläget? Behöver inte vara någon monsterhastighet på typ 300, men mellan 20 och 100 skulle vara bra.

Av bg1000

Billig speldator

Hej, frågade tidigare efter en riktigt billig speldator, och fick denna länk: http://www.inet.se/kundvagn/visa/4218763/2013-12-04. Men nu har jag kunnat utöka min budget till ca 6500, så ifall någon skulle kunna sätta ihop en Bra speldator för under det priset, skulle jag bli tacksam: OBS den måste ha trådlöst nätverkskort eller lnågot annat som ger den bra tillgång till trådlöst nätverk, den måste dessutom ha OS och montering (alltså att inet monterar den åt mig)!

Av bg1000
Skrivet av Skingken:

Normalt sätt så brukar inte stationära datorer ha trådlös anslutning. Detta kan dock lösas med en USB-dongel eller dyligt. Men jag skulle rekommendera att du bygger en dator. Jag hade kunnat hjälpa med det men har du all kringrustning? Skärm, mus, tangentbord och liknande.

Har all kringutrustning, men tänker inte bygga en själv, kan dok tänka mig att köpa en färdigbyggd dator, som man kan på t.ex inet, där de sätter ihop en man själv hittat delar till.

Av bg1000

Budgetdator för CS:GO, SC2 och dota2.

Hej! Jag behöver en budgetspeldator för att kunna köra spel såsom CS:GO, SC2 och Dota 2 på så bra settings som möjligt samt streama dem. Budgeten ligger på högst 5500:-, men helst lite mindre. Funderade på denna http://cdon.se/hemelektronik/asus/asus-cm6431-intel-i3-3220t-... , men det verkar som om den inte har trådlöst nätverkskort. Kan någon mer kunnig informera mig om den har det, alternativt om någon annan dator som möter mina krav inklusive ett nätverkskort?

Av bg1000

MW2 med intel HD 4000

Jag har en mac, och försökte köra mw2 med crossover, ska funka, , men den säher att mitt grafikkort inte klarar det, pga nåt med vertex shaher 4.0 som jag tydligen inte har. Men jag har kollat upp det, och jag har visst stöd! Och gärtna gnäll inte på att jag har mac, utan hjälp mig hellre.

Av bg1000

Klarar den här datorn CoD?

HEJ!

Klarar den här datorn CoD serien, speciellt MW2 och MW3 på högsta garfikinställningar utan lagg, med hyfsade FPs (30 och uppåt är bra)? http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=760744#extra

Av bg1000
Skrivet av filipcombat:

Det kanske bara stöds i Windows och inte Mac? Är mw2 Mac kompatibelt?

Det borde vara det med crossover, har varit vet jag, och på codeweavers hemsida står det att det ska gå.

Av bg1000
Skrivet av filipcombat:

Kan det vara att Mac inte har stöd för det?

När jag googlade stod det att mitt grafikkort stödjer 4.0, så det bord einte vara det.

Av bg1000

Drivrutiner till intel HD 4000?

Hej, jag har en Intel Hd 4000 på min mac, men när jag försöker köra mw2 (använder crossover) säger den att mitt grafikkort inte stödjer vertex shader 4.0, men när jag kollar info om mitt grafikkort, står det att den gör det. Finns det drivrutiner som löser detta, eller finnsd et någon annan lösning?

Av bg1000
Skrivet av Rocklets:

brukar ju kunna uppdatera drivrutiner för att lösa dyl. problem. Testat det ännu?

Jag kan inte hitta nåt ställe där man kan uppdatera drivers

Av bg1000

Kalla mig p12a, men CoD är ett underhållande MP spel, det är bara annorlunda än de andra. ni kanske tycker det är fel att alla kan bli bra snabbt, men det gör ju bara spelet till en större utmaning i längden, eftersom man måste ständigt hålla sig i trimm. Så försök se bortom era nostalgikickar, och inse att olika personer gillar olika spel, bara för att ni inte gillar det, betyder det inte att det har "försört hela fps genren". Ni kan kalla mig p12a, kid, vad ni vill, ni får gärna försöka gissa min ålder utifrån vilka spel jag spelar.

Av bg1000

MW2/3 med crossover problem grafikkort

Hej jag har en macbook pro med ett Intel HD Graphics 4000 384 MB grafikkort, men när jag försöker köra mw2(använder crossover) säger den att mitt grafikkort inte stödjer shader 3.0, kan man uppdatera drivern så att det går att köra, eller är det helt enkelt för dåligt? känns konstigt eftersom jag gissar att den här datorn är MYCKET nyare än Mw2. Kom gärna med svar på min fråga, och inget "mac är inte till för att spela på bla bal" eftersom jag föredrar windows men min pc är för dålig, så jag kan bara spela på min skoldator.

Av bg1000

MW2/MW3 till windows 8

Tror ni att MW2/MW3 funkar till windows 8? Snälla svar snabbt.

Av bg1000

Nick: elHerb

Roll: Oftast melee/fighters/carries, men ibland lite ranged och AP(sen ejag bara lvl 17 o inte fullt så bra)

Av bg1000

Snittet förstoras när man lämnar datorn

Hej!
Min dator "snitt" förstoras när man lämnar den låst ett tag, det ser ut ungefär som om man använt ctrl+mushjulet fast på allt istället för bara webbläsaren, lite irriterande. Någon som vet vad det kan vara som orsakar det eller vet hur man fixar det, för hittils är det enda jag kan göra att starta om datorn.

Av bg1000

Den ksulle nog kunna klara LoL, dota, warcraft och såna spel med hyfsat höga grafikinställningar, kanske WoW också.
Men det beror helt på vad han vill spela för spel.

Av bg1000
Skrivet av godspeed:

----------------
klart de ger garantier på reparationerna de utför, däremot garanterar de inte att just din ps3 går att laga

har du försökt reklamera din ps3? eller har du öppnat den lr vad är det för fel osv?

PS3an var köpt året ps3 kom ut typ, så den är för gammal för att reklamera. Den har fått YLOD, förmodligen av överhettning. Och det jag behöver är bara garanti på att dne ska funka ett visst tag, annars gratis reparation, pengarna tillbaka etc. Jag ser dock inte att det står om nån garanti på psxcare.

Av bg1000
Skrivet av godspeed:

----------------
Aldrig sett dem, litar enbart på psxcare, bästa stället att skicka sina grejer på lagning när det gäller konsoller

Men det är dyrt, och de ger ingen garanti.