Inlägg

Inlägg som Xubunticious har skrivit i forumet
Av Xubunticious
Skrivet av zxhosting:

Att han vet vart man är i spelet.

Det där är ju du som tittat på denne ("hackern") under Spectator, du ser ditt lag i konturer, inte han.

Av Xubunticious
Skrivet av Subzero299:

Här är länken till z3+. Delas med z4 tydligen.
http://forum.xda-developers.com/xperia-z4.
Kan inte forska nu då jag sitter på mobilen men Sony är väldigt öppna när det gäller moddning så det är lugnt. Sen hade jag aldrig skaffat den mobilen själv dock.

Skickades från m.sweclockers.com

"Delas" med och delas med, det var ju samma telefon. Den heter väl bara Z4 i Asien//Japan eller vad det var, medans här i Europa fick den heta Z3+.

Av Xubunticious

Är det din OnePlus One som du använder då, enl sign?

För jag kan iallafall på min 1+1 (CM12S) gå in på
Settings -> Buttons -> Aktivera följande; Home Button (Answer call with Home button)

Testade det nyss och funkar fint genom att bara trycka "Home" då (mitten)

Av Xubunticious

Det svåra är väl att få tag i en ren Windows 8 installationsmedia, mig veterligen funkar inte 8.1 Iso'n ovan om detta är en OEM med Win8 (Icke-Pro) från början. Samma sak, en skiva med Win 8 Pro kommer inte heller fungera för att bli aktiverad.

Av Xubunticious

Har hänt mig 1x gång (har även jag Comviq Fastpris) sedan uppdateringen, kör på lite längre innan jag testar med ny APN men skönt att jag inte är den enda.

Av Xubunticious

Speedtest visar la i Mbit/s (Säg 9) medans Steam visar i KB eller MB/s, vilket då är helt korrekt nedladdningshastighet du får.

Dvs, hastigheten är i Bit på Speedtest medans Torrents/Steam räknar i Byte, dvs "delat på 8".

Av Xubunticious
Skrivet av segen:

"bolaget är i behov av finansiell hjälp" Fan är dom helt blåsta i huvudet eller??? Dom kunde sälja hur mkt som helst om dom inte hade det där idiotiska invite modellen.

Fast utan att veta hela storyn/tänket bakom invite modellen så var det väl så att de ville kontrollera produktionsmängden för att vara säkra på att kunna producera det?

Av Xubunticious
Skrivet av Oliver91:

ni är välkomna till halmstad, finns bara webhallen på fel sida stan här som nyligen öppnade och inte fått sig en bra kundkrets än så ni har fortfarande chansen och dominera här! vet att Eurostop i Halmstad snart ska bygga ut och det är där folk från hylte/laholm/falkenberg och halmstad åker för att handla + alla sommarbesökare under sommaren så en marknad finns det!

om ni behöver en butikssäljare som är teknikintresserad är det bara och höra av sig när ni öppnar! mamma har över 20 års erfarenhet av försäljning så kan gå privata kurser om så behövs

Oh ja, Halmstad hade varit väldigt trevligt och gött! ^^

Av Xubunticious

MX Blue med Ducky Shine 2, oerhört skönt samt bra ljud ^^

Av Xubunticious

Bara för att flika in. Ja det är Panda. Vi har hundratals kunder med Panda och shit gone overload här.
http://www.pandasecurity.com/uk/homeusers/support/card?id=100...

Av Xubunticious

Vet iallafall att på alla fysiska presentkort står det typ alltid att det absolut inte går att få till pengar, de jag har haft iallafall.

Av Xubunticious

Har det fungerat förr för dig med denna powerline?

Det är inte så att din brors dator som sitter på annat ställe faktiskt ligger på samma fas som Source-powerlinen, medans du inte är på samma fas? Tex på annan våning/långt ifrån i ett stort/långt hus.

Av Xubunticious

Utan att säga att Bahnhof isej är dåligt , men lokalt här har de fått mycket skit. Deras utrustning här kan inte hantera alla kunder verkar det som och hastigheten för de flesta med 100/10 är runt 30/10 i praktiken, oavsett tid på dygnet. Nämnvärt att säga är att de även är billigast, men känner många som bytat till dyrare (andra operatörer) för att få mer rejäla hastigheter för några slantar mer.

Av Xubunticious
Skrivet av Broken-arrow:

Vad jag vet har inte datortillverkarna egna EULA, dessutom får den inte bryta mot svensk lag.

Tror detta bryter mot flera regler och PUL dessutom . Men tror inte någon kommer gå till domstol om detta (ja förutom i USA då).

Men bryter mer än avlyssning faktiskt, olaga intrång skulle faktiskt vara en annan sak datortillverkaren bryter mot (eller något liknande i alla fall). För med denna installerad går ju att komma åt personens dator, med allt han har sparat i datorn (vad jag förstår bakom detta).

De har egen EULA, när man installerar upp en ny OEM dator av vilket som än märke visas den tillsammans med Win7/8 EULA, du måste bocka i att du går med på båda för att klicka vidare.

I en ren Windows install visas bara Windows EULAn med bockning.

Edit: Tror till och med att det står i Windows EULAn om att det är ens egens ansvar att läsa/veta om dator-tillverkarens egna EULA även om den inte visas, har för mig jag snabbläst det någon gång.

Av Xubunticious
Skrivet av thu3n:

http://m.imgur.com/YGmanOu

Sorry men Mbit/sekund... Se bild

Skickades från m.sweclockers.com

Mät inte över Wifi och kolla, dubbelkolla så den trådade routern/datorn/nätverkskortet etc kan hantera över 100Mbit.

Av Xubunticious

Utan att tillföra något rakt av , men du har med andra ord aldrig reset:at Bios. Testa det iallafall, dvs antingen köra reset pins'en eller dra ut batteriet på moderkortet (Ser ut som ett mynt ungefär) och sedan vänta någon minut-ish innan du sätter i det igen.

Edit: Är inte säker om "Reset to default" // "Set factory default" etc i Bios är samma som att göra det manuellt/hårdvarumässigt, någon får isåfall hojta.

Av Xubunticious

Har själv en 940 som köptes av en gammal arbetskamrat, fick då med lite ljud men jag kan inte ett smack om det, vet inte ens märke.
En kompis som kan det lite mer sa att jag hade dubbla tior samt ett slutsteg, och jag kan säga att jag är väldigt nöjd med det iallafall dunkar rätt bra.

Sen är det ju en 945'a din kompis har och då brukar det ju kännas mer i bilen då det är öppet mellan bagage och sätena. Så jag tror han blir nöjd

Av Xubunticious

Låter definitivt som drivrutin saknas och den kör Windows standard.
Antingen bara sök på datormodellen och ladda ner passande drivisar, eller ladda ner Slimdrivers och låt den skanna, grafikdrivrutiner brukar visas högst upp där.

Av Xubunticious

Nej nej, du får med en strömadapter->USB som vilken annan telefon utöver kabeln.

Av Xubunticious

Det enda rakt av jag tänker på mitt så här i natten är att kolla minnesanvändningen i aktivitetshanteraren när du börjar känna att den segar, kan vara att de tuggas upp till några mängder? Dock tycker jag 8GB är dugligt för allmän use...